Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

, potem spotkanie z koleżanką i do domku, machnęłam własnie kolejną partię kartek to jutro pójdzie przy okazji Kic

taki taktowny Pan, no ale w d...to miałam akurat wtedy), no i młody w całkowitym znieczuleniu urodzony
, w stylu, a skurcz pani ma???? pani sprawdzi, ooo ma pani to teraz proszę przeć
, to taka nagroda za tyle parcia z młodą

ja też się z Kubą strasznie męczyłam, właśnie na partych, mały się zablokował w kanale i za nic w świecie nie chciał się ruszyć
jak usłyszałam że przygotowują sale do cc to w ogóle już byłam blada, lekarze mi go wycisnęli i dziękowałam im za to całym sercem

mam nadzieję że teraz szybciej i łatwiej pójdzie, boję się okropnie
ale to chyba lepiej niż siedzieć i nic nie robić
potem znowu do laboratorium bo jeszcze jakiegoś badania do znieczulenia brakuje
no a potem na plac zabaw
, musze Ci powiedzieć że młoda mi pomagała w szydełkowaniu bardzo pilnie, musze zgrać fotki z telefonu to Ci wkleję.:-)
, pojechałysmy z koleżanką z Amsterdamu bez żadnego noclegu, zajechałyśmy w nocy i znalazłyśmy bez problemu nocleg bo pełno ludzi na dworcu stało i zgarnialo do hoteli, no ale warto poszukac na necie napewno
, a zwiedzania macie że ho ho, mymy łaziły 2 bite dni od 8 do 23 nieustannie:-), polecam
I chciałam tylko powiedzieć, że w Najwspanialszym Mieście w Galaktyce, to znieczulenia są oferowane tylko przez jeden szpital i to dopiero od 3 miesięcy, więc naprawdę nie macie co narzekać
Inna sprawa, że nie boli chyba tylko przy pełnej narkozie, ja tam cesarkę dość porządnie czułam

, pracowity wieczór przede mną więc:-)
Idę dalej wałkować lukier...to jakaś masakra jest, żeby to rozwałkować trzeba mieć siłę w rękach jak ciężarowiec...za rok zamawiam torty u Madzi i tyle:-)
ulga przy znieczuleniu była dla mnie ogromna!dlatego teraz na samą myśl że szpitale odmawiają tego specyfiku trafia mnie szlag
widzę produkcja tortów zaczęta na całego
:-)pokazuj co dzieciakom kupiłaś

już miałam dosyć, oczywiście i ja się poryczałam ale już sił brak na walkę z silniejszym 3 latkiem:-(teraz grzeję obiadek, zjemy i idziemy gdzieś na huśtawki 

?)