reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Hej! Na wiesc o Kic zrobilam AAAAAAAAAAAAAAAA:-D
Kic gratulacje super i jest 17 lipiec:tak:
Kasia super ze wakacje udane:tak:
Renia fajnie ze Tymkowi podobala sie imprezka:tak:
Iza tak to jest jak ma sie za duzo wolnego;-)Moze bysmy sie raz spodkaly?
Misi imprezka udana, mala szczesliwa, tort jej sie podobal.Zdjecia pozniej, dzis wyjezdza moj synek,ale juz tak bardzo sie nie stresuje bo leca z G kuzynki mezem:tak:
moze wieczorkiem wkleje zdjecia

reklama
Kic, serdeczne GRATULACJĘ!!!! weszłam tu z nadzieją ,że zobaczę właśnie taką nowinę.:-)
Wszystkim świętującym dzieciaczkom dużo zdróweczka!!!
Mało ostatnio zaglądam,ale to dlatego,że nie mogę ostatnio się ogarnąć i na wszystko brakuje mi czasu.
My też już po urodzinach,udały się,pogoda dopisała, Maksiu zadowolony:-)

Kic- super!!!!!!!!!!!
Oliwka zupełnie jak Sonia, też 54 cm i 3260 gr moja ważyła.
oj, juz sie fotek nie mogę doczekać!!!

Tymciu - spóźnione 100 LAT!!!!
my wróciliśmy już od mamy, weekand całkiem udany, mała jak zwykle wymęczyła mój biust i coraz częściej myślę o butli:sorry2:
ale nocka super, z jedną pobudką, więc z nagrodę wyrok butli odroczony.
wstawiłam kilka fotek na zamknięty.
narazie uciekam bo muszę małą budzić i szykować Lenę do żłobka.
Ależ się cieszę że Oliwka już z nami!!!

Witajcie! myśmy mieli weekend leniwo-rodzinny w końcu, dlatego zaglądałam tu tylko przelotnie;-) Wczoraj byliśmy na mega długim spacerze, na nogach aż za rynek i z powrotem - młoda dzielnie maszerowała, dopiero na powrocie odpadła; pooglądaliśmy jachty na Odrze, krasnale, byliśmy na obiedzie w knajpie i generalnie w końcu chyba wszyscy trochę odpoczęliśmy:tak:

Kasia, widziałam zdjęcia z wyjazdu - w pięknym miejscu byliście!

Dziś u nas znowu pogoda barowa, lepiej niż wczoraj, bo w końcu nie ma wściekłego upału, ale też nie bardzo chce się cokolwiek oprócz spania:sorry2: Ale za to ma przyjść w końcu mój nowy laptop, więc jak demotywatora złapię, to wejdę pod kocyk i się będę w instalacje bawić, zamiast pracować:-p

Tymku, wszystkiego najlepszego z okazji trzecich urodzin! (co prawda Twoja rówieśniczka, Flo, stwierdziła wczoraj,że wcale nie ma trzech lat, tylko pięćdziesiąt, ale to pewno zmęczenie życiem dało znać:-p:-p)

reklama
ufff wreszcie w domu:-)
dziękujemy za życzenia:tak:
Ikusi, Oldze, Cinkowi i Mikusiowi i ciociom i wujkom za ślicz karteluszi:-):-):-)

Jestem ciekawa jak nasza Kic?

idę ogarniać chałupkę (oczywiście sterty prania:baffled:)

miłego wieczoru

Do góry