reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
A to Kic uziemili
Ja leżałam 4,5 dnia, z czego dobę po cesarce, która się nie liczy, bo byłam w szoku pooperacyjnym
, a i tak już po ścianach chodziłam z nudów:-(
Kasia, no to szkoda, że taki krótki urlop, ale przynajmniej treściwy
I ta cena wina....można regularnym alkoholikiem zostać przy takiej dostępności
Post, w sumie czemu nie Kraków? Ale tak naprawdę to bez bólu zrezgynuję z jakiegokolwiek wyjazdu, byle ten dom w końcu mieć...to jest normalnie cały drugi etat, najpierw szukanie, potem wiszenie na telefonie, potem galopada po ścieżkach i ścieżynkach wsi zapomnianych przez boga i ludzi...śmiejemy się z R, że przy naszym wybrzydzalstwie będziemy tego domu szukać jeszcze z pół wieku, a i tak nic nie kupimy...tylko ludzie po wsiach dolnośląskich beda nam machać na powitanie i opowiadać wnukom, że to właśnie ci O***wie, co tu od 30 lat krążą i szukają wyimaginowanej chałupy
Dorka, oj to kiepski grafik w tym tygodniu
A urlop kiedy zaczynasz?
Ja mam ciężkiego demotywatora, bo pogoda wybitnie zła dla sercowców...rano lało, teraz duchota, potem znowu ma lać a ciśnienie chyba poniżej poziomu morza, bo do tej pory się po 2 kawach nie obudziłam
Wlekę powolutku tłumaczenie mimo to, bo od jutra znowu nadrabianie zaległości towarzyskich, kolejno jedne imieniny, 2 razy urodziny i wypad do koleżanki pod Częstochowę...ale na szczęscie jeszcze tylko 2 miesiące i w końcu sezon urodzinowy zamkniemy

Kasia, no to szkoda, że taki krótki urlop, ale przynajmniej treściwy

Post, w sumie czemu nie Kraków? Ale tak naprawdę to bez bólu zrezgynuję z jakiegokolwiek wyjazdu, byle ten dom w końcu mieć...to jest normalnie cały drugi etat, najpierw szukanie, potem wiszenie na telefonie, potem galopada po ścieżkach i ścieżynkach wsi zapomnianych przez boga i ludzi...śmiejemy się z R, że przy naszym wybrzydzalstwie będziemy tego domu szukać jeszcze z pół wieku, a i tak nic nie kupimy...tylko ludzie po wsiach dolnośląskich beda nam machać na powitanie i opowiadać wnukom, że to właśnie ci O***wie, co tu od 30 lat krążą i szukają wyimaginowanej chałupy

Dorka, oj to kiepski grafik w tym tygodniu

Ja mam ciężkiego demotywatora, bo pogoda wybitnie zła dla sercowców...rano lało, teraz duchota, potem znowu ma lać a ciśnienie chyba poniżej poziomu morza, bo do tej pory się po 2 kawach nie obudziłam

wiktoria12
Mama i żona :)
Witajcie dziewczyny ja już kiedyś z wami pisałam ale jakoś później wyszło że nie było czasu :-(Mam synka z Lipca 2008 łobuziak z niego rosnie
pewnie u was tez tak wesoło z tymi naszymi 3-latkami 
Postaram sie pisać jak tylko pozwolicie :-) :-)
Do sprzedaży mamy odpowiedni wątek, wykasowałam część wiadomości jako spam. Moderator
Do Mediatora bardzo przepraszam nie wiedziałam
Postaram sie pisać jak tylko pozwolicie :-) :-)
Do sprzedaży mamy odpowiedni wątek, wykasowałam część wiadomości jako spam. Moderator
Do Mediatora bardzo przepraszam nie wiedziałam
Ostatnia edycja:
Witam!
wpadam na chwilkę sie rpzywitać
jesteśmy już w domku od ok 14.00 ale bajzel zastałam niesamowity
jednak mama nie może zajmowac się Kubusiem bo rozpieszcza go niesamowicie, M też się nie spisał i wkurza mnie że wymówką jest praca,ale już ogarnęłam burdel, bo mama zabrała Kubę na dwór.
Mała jest słodka, na razie ładnie je i śpi.
Kuba trochę mnie wkurza- specjalnie krzyczy, niby głaszcze Oliwkę ale jednak chce zrobić wszystko żebym mu zwróciła uwagę:-(
Poród był lekko mówiąc niespodziewany ale opiszę jak będę miała więcej czasu.
Rana po nacięciu boli cholernie ale mam nadzieję że z TantumRosa przejdzie szybko
pozdrawiam
wpadam na chwilkę sie rpzywitać
jesteśmy już w domku od ok 14.00 ale bajzel zastałam niesamowity

Mała jest słodka, na razie ładnie je i śpi.
Kuba trochę mnie wkurza- specjalnie krzyczy, niby głaszcze Oliwkę ale jednak chce zrobić wszystko żebym mu zwróciła uwagę:-(
Poród był lekko mówiąc niespodziewany ale opiszę jak będę miała więcej czasu.
Rana po nacięciu boli cholernie ale mam nadzieję że z TantumRosa przejdzie szybko

pozdrawiam
pabla27
Fanka BB :)
Kic - witaj!!!!!
co do Kuby - jeszcze nie raz Cię wkurzy, Lena mnie też denerwuje czasem tym wiecznym głaskaniem, całowaniem itp.... ale z czasem się poprawia i będzie lepiej.
dobrze że już w domku jesteście!
jak znajdziesz chwilkę to wstaw zdjęcia malutkiej! ja wstawiłam jakieś fotki na zamknięty w końcu.
a nasze dziewczynki prawie takie same się urodziły, wzrost tak samo, a waga u Soni większa tylko 10 dg :-)
co do Kuby - jeszcze nie raz Cię wkurzy, Lena mnie też denerwuje czasem tym wiecznym głaskaniem, całowaniem itp.... ale z czasem się poprawia i będzie lepiej.
dobrze że już w domku jesteście!
jak znajdziesz chwilkę to wstaw zdjęcia malutkiej! ja wstawiłam jakieś fotki na zamknięty w końcu.
a nasze dziewczynki prawie takie same się urodziły, wzrost tak samo, a waga u Soni większa tylko 10 dg :-)
mała śpi, a Kuba patrzy na tv więc piszę 
Więc w sobotę ok 18 wstałam z drzemki i poczułam że mała coś się nie rusza. Zaczęło mnie to zastanawiać bo zawsze się wyginałajak szalona, naciskałam brzuch a tu nic. Wpadłam w lekką panikę, stwierdziliśmy z M że jedziemy do szpitala. Pojechałam z płaczem że pewnie coś się złego stało, weszłam na oddział gin. pielęgniarka sprawdziła i tętno biło jak szalone
zapytano kiedy mam termin, więc ja mówię że na jutro , pielęgniarka stwirdziła że nie ma co czekac do poniedziałku tylko robimy ktg i sprawdzimy co słychać
podłączyła ktg, z wynikiem poszłam do lekarza a on na to że lepiej żebym została w szpitalu bo na ktg wyszły wyraźne skurcze. Ja mu na to że takie skurcze to czułam od kilku dni i nic się nie dzieje
ale stwierdziłam że lepiej zostać w szpitalu niż przyjechać w nocy i budzic personel
po badaniu wyszło 2cm rozwarcia,ok 21 zaczęło mnie coś pobolewać, ok 22 poszłam do położnej żeby mnie zbadała, stwierdziła że akcja się rozkręca, zrobiła lewatywę i wróciłam na salę. Kazała przyjść za 30 min.Pokręciłam się po sali i odczuwałam już bóle. Wróciłam na porodówkę ok 23 i wtedy już czułam skurcze, znowu ktg, tętno dwa razy spadło i położna kazała leżeć, zadzwoniła po anestezjologa, o 00.10 założyli mi znieczulenie, które UWAGA NIE ZADZIAŁAŁO, pani podała całą dawkę i jeszcze 1/4, i dalej nic...bolało okropnie. Skurcze były co 2 min, wołałam położną że ma coś zrobić zeby mi to znieczulenie zaczęło działać, położyła mnie, kazała przeć, na 2 parciu mnie rozcięła a na 3 Oliwka już była na świecie - była 1.00 a ja byłam zaskoczona że już po. Bolało okropnie ale szybko poszło
Położyli mi Oliwkę na brzuszku i tak sobie leżałyśmy, lekarka podała mi kolejne znieczulenie żeby mnie zszyć, to nic że znowu wszystko czułam
ale już jest po Oliwka śpi i ma się dobrze, a ja mam cycki pełne mleka
za tydzień idziemy na kontrolę czy żółtaczka odpuściła i mam nadzieję że będzie z dnia na dzień coraz lepiej
Więc w sobotę ok 18 wstałam z drzemki i poczułam że mała coś się nie rusza. Zaczęło mnie to zastanawiać bo zawsze się wyginałajak szalona, naciskałam brzuch a tu nic. Wpadłam w lekką panikę, stwierdziliśmy z M że jedziemy do szpitala. Pojechałam z płaczem że pewnie coś się złego stało, weszłam na oddział gin. pielęgniarka sprawdziła i tętno biło jak szalone

za tydzień idziemy na kontrolę czy żółtaczka odpuściła i mam nadzieję że będzie z dnia na dzień coraz lepiej
reklama
Hej.
Ja na szybko bo zaraz ide lulu.
Survi dziekujemy za kartke(nie wiem czy pisalam juz?)Flo ale ma podpisie Co do grafiku niestety raz mialam wolne do odrobienia i wlasnie ten dzien nadszedl
Urlop zaczynam od 13 sierpnia wiec jeszcze troche
Kic no to niezle, tyle znieczulenia i nic
Dobrze ze juz po wszystkim i jest ok. Mala widzialam na zamknietym-sliczna jest
Dobra to na tyle,moze uda mi sie jutro zajrzec
Ja na szybko bo zaraz ide lulu.
Survi dziekujemy za kartke(nie wiem czy pisalam juz?)Flo ale ma podpisie Co do grafiku niestety raz mialam wolne do odrobienia i wlasnie ten dzien nadszedl

Kic no to niezle, tyle znieczulenia i nic

Dobra to na tyle,moze uda mi sie jutro zajrzec