Flo...ale zdolniacha z Ciebie

Kasia...no cieszy cieszy,:-) w niedzielę wejdę na wagę zobaczyć na półmetku diety czy coś działa, sprawdziłam coprawda wczoraj i było kilo mniej no ale zobaczym
Wiktoria...gratulacje, młoda też obczaiła niedawnoa młody zżarty zazdrością nauczył się kilka dni po niej

i pedałuje jak stary
Kic...no początki zawsze są ciężkie, ale pamiętaj, z każdym dniem lepiej

i nie bądź zła na Kubę, on musi sie nauczyć że jest nowa osoba w rodzinie, co bym radziła to pilnuj dziejowej sprawiedliwoście, aby mamę mieli po równo, ja młodej mówiłam np...teraz musze młodego przewinąc a potem poczytam Ci książkę, i na odwtót jak się nia zajmowałam, to mówiłam słuchaj młody, czytam ksiązkę młodej a potem Cię nakarmię albo coś w tym stylu, a jak płakał to tłumaczyłam że trzeba utulić bo przecież też by chciałaby być utulona w płaczu,i potem tuliłam ją, trochę było oporów ale metoda tzw. "zdartej płyty" działa
wkońcu Ty rządzisz na tym podwórku więc możesz wyznaczać granice:-):-)
Surv...no 36 to ja Ci bardzo dziękuję, jak narazie 40 to mój rozmiar i w porywach 38 np marynarka,a spodne to 40 a te jeansy i jeszcze jedne takie płócienne 38 , 36 to ja miałam na ślubie i do pierwszej ciąży, potem już 38 i nie łudze się abym się kiedykolwiek zmieściła
Renia...no to życzę poprawy chumorku ...polecam np. lody malinowe :-):-):-):-)
Ja dzisiaj bladym świtem pojechałam gdzieś w .... daleko coby moje nowe prawko odebrać (zmienione nazwisko niezwłocznie

), normalnie stresa mialam lekkiego bo nowe miejsce i nie wiedziałam czy trafię no ale dałam radę....ech fajnie mieć swoje autko:-):-)

nie zmienia to faktu że wczoraj tak mi palant drogę zajechał że gdyby nie moje 50 oglądnięcie się to bym go obtarła normalnie, no ale wyprzedzał mnie po zatoczce przystanku a potem po zamalowanym pasie z zakazem jazdy, normalnie sklełam go jak jak tirowiec, małżonek potem mówił że mogłam go strąbić, ale to taki młody i szybki to mógłóby jakąś głupotę wykonać
no nic,
wracam do pracy.
miłego dnia