• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Kicuś wszystko niebawem się unormuje i będzie dobrze:-)
staraj sie wypoczywać aby smutki, poporodowe babybluesy jak najprędzej minęły
tulimy mocno

Dorka co za octy stosujesz? tylko nie mów, że na odchudzanie - nu nu to nie jest zdrowe

Kasia Surv dołączam do grona nieobudzonych i wściekłych na pogodę:wściekła/y:

wiktoria witaj na forum:-)

normalnie nie mam nastroju na nic
jeszcze co noc brednie mi sie śnią więc się niewysypiam
miłego pomimo wszystko;-)

reklama
Pabla, ja bym chyba nie dawała, zwłaszcza, że kiedyś czytałam, że temperatura do 37,5 jest naturalna dla noworodków i młodszych niemowląt.

Kic, no to ani chybi spadek humoru po porodzie, ale to przecież normalne! Wrzuć na luz, nie staraj się natychmiast ustawic wszystkiego jak w zegarku i przede wszystkim korzystaj z pomocy! To nic, że Kuba przy mamie niegrzeczny i tak ona się nim zajmuje a przecież trwale go nie zepsuje:tak: Odpoczywaj, rób co lubisz, a domem etc. się nie przejmuj, poukładasz sobie wszystko jak dawniej jak spadek nastroju minie

Wiktoria, gratulacje dla małego! moje dziecko, jak sądze, podobnie jak ja nigdy nie nauczy się jeździc na rowerze:-p

Moje Dorka stosuje ocet jabłkowy słyszałam ze jest dobry teściowa piła ale ona go z wodą chyba rozpuszczała i podobno skutkuje w diecie ale osobiście nie próbowałam

Survivor nauczy się na pewno to ty tak jak moja córka też jej to ciężko idzie :/

Flo...ale zdolniacha z Ciebie:szok::szok::szok:
Kasia...no cieszy cieszy,:-) w niedzielę wejdę na wagę zobaczyć na półmetku diety czy coś działa, sprawdziłam coprawda wczoraj i było kilo mniej no ale zobaczym :tak:
Wiktoria...gratulacje, młoda też obczaiła niedawnoa młody zżarty zazdrością nauczył się kilka dni po niej:-D:-D:-D i pedałuje jak stary
Kic...no początki zawsze są ciężkie, ale pamiętaj, z każdym dniem lepiej:tak: i nie bądź zła na Kubę, on musi sie nauczyć że jest nowa osoba w rodzinie, co bym radziła to pilnuj dziejowej sprawiedliwoście, aby mamę mieli po równo, ja młodej mówiłam np...teraz musze młodego przewinąc a potem poczytam Ci książkę, i na odwtót jak się nia zajmowałam, to mówiłam słuchaj młody, czytam ksiązkę młodej a potem Cię nakarmię albo coś w tym stylu, a jak płakał to tłumaczyłam że trzeba utulić bo przecież też by chciałaby być utulona w płaczu,i potem tuliłam ją, trochę było oporów ale metoda tzw. "zdartej płyty" działa
wkońcu Ty rządzisz na tym podwórku więc możesz wyznaczać granice:-):-)
Surv...no 36 to ja Ci bardzo dziękuję, jak narazie 40 to mój rozmiar i w porywach 38 np marynarka,a spodne to 40 a te jeansy i jeszcze jedne takie płócienne 38 , 36 to ja miałam na ślubie i do pierwszej ciąży, potem już 38 i nie łudze się abym się kiedykolwiek zmieściła
Renia...no to życzę poprawy chumorku ...polecam np. lody malinowe :-):-):-):-)
Ja dzisiaj bladym świtem pojechałam gdzieś w .... daleko coby moje nowe prawko odebrać (zmienione nazwisko niezwłocznie :-D:-D:-D:-D:-D), normalnie stresa mialam lekkiego bo nowe miejsce i nie wiedziałam czy trafię no ale dałam radę....ech fajnie mieć swoje autko:-):-):tak::tak:
nie zmienia to faktu że wczoraj tak mi palant drogę zajechał że gdyby nie moje 50 oglądnięcie się to bym go obtarła normalnie, no ale wyprzedzał mnie po zatoczce przystanku a potem po zamalowanym pasie z zakazem jazdy, normalnie sklełam go jak jak tirowiec, małżonek potem mówił że mogłam go strąbić, ale to taki młody i szybki to mógłóby jakąś głupotę wykonać
no nic,
wracam do pracy.
miłego dnia

[
Kic...no początki zawsze są ciężkie, ale pamiętaj, z każdym dniem lepiej:tak: i nie bądź zła na Kubę, on musi sie nauczyć że jest nowa osoba w rodzinie, co bym radziła to pilnuj dziejowej sprawiedliwoście, aby mamę mieli po równo, ja młodej mówiłam np...teraz musze młodego przewinąc a potem poczytam Ci książkę, i na odwtót jak się nia zajmowałam, to mówiłam słuchaj młody, czytam ksiązkę młodej a potem Cię nakarmię albo coś w tym stylu, a jak płakał to tłumaczyłam że trzeba utulić bo przecież też by chciałaby być utulona w płaczu,i potem tuliłam ją, trochę było oporów ale metoda tzw. "zdartej płyty" działa
wkońcu Ty rządzisz na tym podwórku więc możesz wyznaczać granice:-):-)
[/QUOTE]
to cytat od Post, coś mi cytaty nie wychodzą:zawstydzona/y:

też tak robię i myślę że to działa. Kurcze, mała śpi już prawie 3 godz, posprzątałam, pranie zrobiłam, w ciuchach poukładałam i się nudzę!!! a do sklepu też nie mogę wyjść a tu zaraz goście przychodzą a ja mam pustki w domu, ehh..

nawiązując to osobiście sie staramy o córcię ale nie wychodzi więc modlitwy i błagania forumowych cioteczek jak najbardziej wskazane:-D
mogę być następna
ba! nawet chcę być!

Pabla ale Sonia ma spanie - pozazdrościć

a mój junior po ścianach dziś chodzi bo pada i nudy ;-)

reklama
Surv, u mnie Twoje teorie się nie sprawdzają, więc liczcie na Renię. Renia, kciuki zaciśnięte!!!
Matko jaką burzę o 15 mieliśmy! Woda ulicami płynęła...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry