Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Za to Kuba by mógł wreszcie zacząć dłużej spać bo te wstawanie po 6, w najlepszym wypadku koło7 mnie dobija...
ja nie umiem robić naleśników, jak M wróci dziś z pracy to go poproszę żeby zrobił 
fajnie

, no i najlepiej ciasto zrobić na conajmniej 15 minut przed smażeniem, wtedy, mąka napęcznieje i jest gęstsze, robienie naleśników na diecie jest strasznie męczące, bo pachnie wszystko 4x bardziej, ja robię zazwyczaj z serem (albo tylko smaruję albo robię taki ser z jajkiem i rodzynkami i zapiekam w piekarniku) albo z parówką i serem i keczupem (Pabla to może coś dla Twojego M ) na naleśnik smarujesz trochę keczupu, potem plasterki żółtego sera a na końcu pół parówki i zawijasz jak krokieta, potem panierujesz i rumienisz na patelni i wychodzni pyszota

fakt, zanim wszystko zczytalam to minęla godzina, póxniej zanim napisalam to druga (a wiecie, ze ja lubie sobie popisać
) i teraz rzucam na prawo i lewo k*** o północy

)
się starnęlam i nawet niezłe jedzonko mi wyszlo, oczywiście tort zamowilam, a co by wstudu dziecku nie zrobić
)
tak, tak takie slowa uslyszalam od swojego pierworodnego ukochanego syneczka

) i dziewczynka murowana bedzie
)
ok w waszej intencji tez jutro jakiś taniec i modły odprawie (w sumie za jednym zamachem pare pieczeni upieczę
powiem Tobie kochana, że teraz jak mieszkamy pare miesięcy w naszym domciu to normalnie cud, miod i orzeszki
normalnie jaki to komfort otwierasz balkon i malą fru na podwóreczko
)
także Surv może bardziej by się opłacało samemu budować
jak by mi wyszły to już pewnie na mnie by spadł ten obowiązek
:-)a te z ketchupem pewnie mniam ale jakie to kaloryczne
dziękuję za gratulacje
znowu szaro, zero słońca, wiatr i jakieś 16st
no przecież szlag mnie trafia, bo siedzimy z Oliwicią w domu