pabla27
Fanka BB :)
witam niedzielnie!
Kic - współczuję ciężkiej nocki! Kuba jeszcze często Ci wstaje w nocy?
u nas spoko, Sonia pięknie zasnęła zaraz po 20:00, Lena zaraz po 21:00. W nocy z dwa razy wstałam, a dziewczyny wstały około 08:00.
Byliśmy już na Stadionie Narodowym, jak narazie wrażenia szczególnego na mnie nie zrobił, owszem wielki i narazie nic pozatym.
Teraz Lena z tatą na basenie, miałam jechać, ale Sońka coś zakatarzyła się więc odpuściłam. Obiad zrobiłam a mała zasnęła właśnie.
Do południa mieliśmy piękną pogodę, teraz dużo chmur i duszno.
Kic - współczuję ciężkiej nocki! Kuba jeszcze często Ci wstaje w nocy?
u nas spoko, Sonia pięknie zasnęła zaraz po 20:00, Lena zaraz po 21:00. W nocy z dwa razy wstałam, a dziewczyny wstały około 08:00.
Byliśmy już na Stadionie Narodowym, jak narazie wrażenia szczególnego na mnie nie zrobił, owszem wielki i narazie nic pozatym.
Teraz Lena z tatą na basenie, miałam jechać, ale Sońka coś zakatarzyła się więc odpuściłam. Obiad zrobiłam a mała zasnęła właśnie.
Do południa mieliśmy piękną pogodę, teraz dużo chmur i duszno.

no a Oliwka je jak chce, czasami co 3 godz a czasami co godzinę, na razie daję na żądanie, nie jest to co 15min więc myślę że rzeczywiście jest głodna
mam nadzieję że to spanie nam się unormuje i nocki będą w miarę, a nie to co z Kubą wstawanie po 10 razy
ja chcę wprowadzić liczenie kalorii, na razie jem ile chcę ale jakoś już mnie ciągnie żeby coś z sobą zrobić więc lada dzień chcę zacząć
i robi cieniutkie - takie lubimy
normalnie mamy lipiec czy listopad
jak nie bylam migrenowcem, tak od paru miesięcy normalnie co jakis czas mam straszne bole głowy:-( chyba klimat się zmienia w naszej strefie
no ale patrze, że nawet jakbym się wysmarowala teraz maściami przeciwkomarowy to i tak d*** blada, bo właśnie zaczęlo k*** padać
i tak troszkę sie cieszę, ze za bardzo nie kupowałam na ten sezon letnich rzeczy;-)