reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Witam rankiem:)
Przede wszystkim ślę spóźnione życzenia dla solenizantów!zdrówka, uśmiechu i samych szalonych zabaw!

U nas nocka w miarę ok. mała je mniej więcej co 3 godziny jakby miała zegarek w pupci:-pZa to Kuba by mógł wreszcie zacząć dłużej spać bo te wstawanie po 6, w najlepszym wypadku koło7 mnie dobija...
Post naleśniki mmmmm ale mi zrobiłaś smaka:sorry:ja nie umiem robić naleśników, jak M wróci dziś z pracy to go poproszę żeby zrobił :)tylko muszę jakąś nutellę i serek kupić :)
Surv widzę że przebojów z sufitem ciąg dalszy:confused2:
Pabla widzę że Wy już w miarę unormowany tryb macie:happy:fajnie :)
A co z Madzią? myślałam że będzie miała dostęp do neta i jej pisałam smsa ze szpitala,ale widzę że chyba nie ma do nas dostępu :)
U nas na reszcie troszkę się przejaśniło, od kilku dni pogoda to istny listopad, non stop leje i zimno okropnie. Cały dzień siedzimy w domu....mam nadzieję że dziś będzie lepiej:) M pojechał do domu wstawiać nowe drzwi przed robotnikami od tynku:) mam nadzieję że w sierpniu uda nam się wyskoczyć na kilka dni w góry, zobaczymy jak finansowo będzie:)
miłego dnia!
U nas też ciągle listopadowa pogoda:wściekła/y::wściekła/y:
cześć dziewczyny moje kochane:-)

jak ja nie nawidzę takiego lata:wściekła/y: jak nie bylam migrenowcem, tak od paru miesięcy normalnie co jakis czas mam straszne bole głowy:-( chyba klimat się zmienia w naszej strefie:baffled: bliżej nam będzie teraz do angielskiego lata, niż afrykanskich upałow:sorry2: mała też chodzi od paru dni zakatarzona, tzn. u nas jest tak pare dni bez kataru i pare dni z katarem i tak na zmiane:-(
a tak ogolnie to mielismy dzisiaj fajny dzionek, bo bylismy dzisiaj na starówce, bo były dni jakubowe i pelno straganów z rekodzielami:-) pogoda taka wczesno jesienna byla ale dalo rade jakos wytrzymać:tak: dnerwuje mnie tylko fakt, ze zawsze wieczorami się wypogadza, ale niestety nie posiedzi się za bardzo na tarasie, bo komary tną jak glupie:no: no ale patrze, że nawet jakbym się wysmarowala teraz maściami przeciwkomarowy to i tak d*** blada, bo właśnie zaczęlo k*** padać:crazy: i tak troszkę sie cieszę, ze za bardzo nie kupowałam na ten sezon letnich rzeczy;-)
Post od września ruszam z tą dieta nie ma bata;-)
Kamu ja tez robię takie cieniusienkie naleśniczki tylko, że pędzelkiem z olejem macham patelenkę:tak: aczkolwiek pamiętam jak moja babcie tak skórką smarowała i rzeczywiscie lepsze byly:tak: a jak tam w nowej pracy juz się zaklimatyzowałaś?
Kasia powiem Tobie, że nie wiemy o co biega ale teraz np. mamy neta tylko na dole, na gorze w ogóle nie ma połączenia?? (a mamy bezprzewodowy???)
Kic biedulko :tak:zapewne co jakiś czzas bedziesz mieć takie nocki, ale na szczęście masz blisko mamę, ktora na pewno pomoże:tak:
Pabla kiedy planujesz wracać do pracy? i jak tam Twoje rzęski? bo ja przed wyjazdem sobie zrobiłam raz i teraz drugi i jestem zadowolona, bo nie musze oka malować, minusem jest to, że nie można sobie potrzeć oczu;-)

a ja jutro mam cieżki dzień, bo mam sesje a póxniej spotkania ale ogolnie nie moge narzekać, bo lubię sie nienudzić:rofl2:
a dziewczyny czy Wasze bąble w nocy się rozkrywają? bo moja uwielbia spać rozkryta, a poxniej chodzi zasmarkana:sorry2: mam też taki spiworek ale zakladam go jak jest zimno:tak:i teraz wpalam na pomysl, że moze sama taki śpiworek uszyje z flaneli, a co by za ciepły nie byl?
Mój Kamil zawsze się odkrywa w nocy i śpi bez przykrycia :tak::-D
hej,
u mnie koszmarny poranek!!
M od wczoraj narzekał że boli go szyja ( pamiętacie, chyba pisałam Wam o wypadku z łosiem mc temu ). Dziś rano go obudziłam żeby się szykował, że musieliśmy Lenę zawieźć do żłobka a z Sonią do ortopedy na bioderka. M poszedł do łazienki, za chwilę słyszę że mnie woła, wchodzę do łazienki a on leży w wannie....nie reaguje, ledwo oddycha, oczy otwarte, nie rusza się:szok::szok::no::no: Dziewczyny, szok przeżyłam, zaczęłam do wołać, pobiegłam po telefon żeby po karetkę zadzwonić ale po 2 min około się ocknął. Mówi że mu słabo, źle się czuje itp...wyszedł z moją pomocą z wanny, usiadł na łóżku i znów to samo, ześlizgnął się z łóźka na podłogę i znów nieprzytomny:no: zaraz się ocknął, ale zadzwoniłam po karetkę, po 15 min przyjechali i zabrali go do szpitala. Jeszcze nie wrócił, czeka na ortopedę. Jejku, zawał na miejscu przeszłam, ręce mi się trzęsły....ledwo dziewczyny wyszykowałam, zaprowadziłam lenę do żłobka a z Sonią do ortopedy. Dopiero co wróciłam i jeszcze nie mogę dojść do siebie. Tak się bałam że przestanie oddychać a ja nie będę wiedziała co robić:-:)no:
Boże współczuje ci Kochana musiałaś nieźle się przestraszyć zresztą nie dziwie się.
Napisz co tam u męża co powiedział lekarz :confused:

No trochę nadrobiłam ciężko mi nadrobić bo tyle tego wszystkiego a wszędzie chciało by się napisać.
Wczoraj zrobiłam siostrze kolczyki i koleżance zadowolone obie tak ze wysiłek nie poszedł na marne :-) A teraz tak siedzę przed kompem bo co tu robić jak cały dzień pada nie lubie takiej pogody :no: dzieci szaleją jak nie wiem i bałagan robią :baffled::baffled: no i trzeba iść dać obiadek dzieciom.Miłego dzionka

reklama
Pabla napisz proszę co z M, masakra takie zdarzenie:baffled:współczuję, życzę dużo siły i zdrowia:tak:
Wiktoria ach te świecidełka;-):-)na pewno śliczności:tak:
Surv czyli w sierpniu żłobek zamknięty, u nas na odwrót:happy2:szalejecie z tymi urodzinami:-pmy dziś małe ciastko, tylko mama i jedna siostra, bo druga w Norwegii aktualnie siedzi.
Oliwicia śpi, Kuba szaleje z babcią na ogródku. A ja...idę się drzemnąć:cool2:pogoda nadal do d** więc kolejny dzień Oliwia siedzi w domu:angry:jutro zapytam w szpitalu czy można w taką pogodę z nią wyjść bo oszaleje:confused:

Pabla strasznie współczuje stresa
mam nadzieję, że M zdiagnozowany i to nic poważnego

Kic zimno nie jest wiatr nie wieje to może w przerwach na padanie choć na 30 min weź małą
Tobie będzie przede wszystkim lepiej
a już niebawem ma być ladnie:-)

oj ta jesień
a my za tydzień na tydzień do międzyzdroi uropowo
niestety więcej wolnego już nie ma więc oby pogoda dopisała (trzeba mieć nadzieję)

Madzia tort wyszedl wg Twojego przepisu przesmaczny:-)
dzięki za podpowiedzi;-)
wogóle urodzin c.d. super, bo pogoda w sobote jak na życzenie idelna była:-)

milego popołudnia

Post wściekle zazdroszczę silnej woli:tak:

M ok, badania w porządku, dziś sobie odpoczywał jutro do pracy już idzie.
Kołnierz na szyję musi nosić przez mc i się oszczędzać.
narazie uciekam bo Sońka marudzi.

Pabla dobrze że ok :tak:
Renia u nas jest jakieś 16st i powiewa, a mała ma oczko troszkę zaropiałe i boję się żeby jej nie przewiało. Kuba dziś był na ogródku w 2 długich rękawach + bezrękawnik i mimo że biegał był lekko zziębniety więc jednak zimno jest:confused:ponoć od sierpnia mają upały wrócić, zobaczymy...
Malutka drzemie, Kuba po ciasteczku z bitą śmietaną wariuje na ogródku, dostał ten tor wodny ze statkami więc jest zabawa :)
spokojnej i przespanej (to moje życzenie:-p) nocki!

Kubuś, Tosia - 100 lat!
ja też życzę wszystkim i sobie przespanej nocki!!
Surv - moja też ostatni tydzień do żłobka chodzi i mam takie same odczucia jak Ty!
a u nas gorąco, w bluzce na ramiączka chodziłam, Sońka w krótkich bodziakach, tylko chmur dużo ale pozatym ciepło.

Pabla, przyślij trochę słonka i ciepełka, bo u nas jak u Kic :-(
Dobrze, że m zdiagnozowany i wszystko idzie ku dobremu!
Renia, wrzuciłabyś jakieś zdjęcia z imprezki, co?
To życzę Wam dziewczynki spokojnej i przespanej nocy!

Cześć
U nas pogoda,też fatalna można oszaleć
Pabla,ale miałaś horror,dobrze,że jednak nic poważnego
U mnie nic ciekawego, na forum niestety czasu brak
Z tej nowej pracy będę chyba rezygnować,bo kasa kiepska i ciągle nadgodziny siedzę, a Maks z moją mamą, D cały czas we Wrocku,Maks widzi go tylko w weekendy, mnie też mało widzi i jakoś tak się nerwowo zachowuje . Muszę znaleźć pracę gdzie nie będę musiała nadgodzin dzień w dzień robić

reklama
witam rankiem
już obleciałam domek, obiad ugotowany, dopijam poranną kawę

od dziś biore sie za siebie - Surv powtórka z rozrywki i znowu przystepuję do egzaminu:-)
na starość się jeszcze chce to chyba nie jest tak źle ze mną:-D

Kasiu dziś postaram się wkleić urodzinkowe fotki ale tak na wieczór
Kamu to nie fajniutko z tymi nadgodzinami
Pabla dobrze, że M ma sie lepiej, a z kręgosłupem nie ma żartów (szyjny to chyba najdelikatniejszy odcinek)
Kicuś u nas w Bytku było ciepło jedynie deszczowo co chwila
mam nadzieję, że nocka minęła spokojnie;-)

no i ciocia zakręcona przesyła buziaki urodzinowe
Tosieńko Kubusiu dużo radości

Do góry