wiktoria12
Mama i żona :)
Kic Gratulacje to teraz będziemy czekać na zdjęcia córeczki.
A pisałaś ze synek próbuje zwrócić na siebie uwagę u nas też tak było to była masakra Martynka robiła wszystko co tylko było możliwe nawet kiedyś Kamilka w paluszek ugryzła ale biedaczek wtedy płakał a Martynka odbiła mu 2 ząbki
na paluszku.
I dobrze że już po wszystkim teraz tylko się cieszyć a porodu nie wspominać :-)
A pisałaś ze synek próbuje zwrócić na siebie uwagę u nas też tak było to była masakra Martynka robiła wszystko co tylko było możliwe nawet kiedyś Kamilka w paluszek ugryzła ale biedaczek wtedy płakał a Martynka odbiła mu 2 ząbki
I dobrze że już po wszystkim teraz tylko się cieszyć a porodu nie wspominać :-)
, corawda one niby jeasy ale ciur rozciągliwe no ale nic to,
Normalnie już jesień czuć w powietrzu jakby koniec sierpnia był
A dziś mam rundkę po mieście i jak właśnie sprawdziłam, żadnego parasola w domu...bosko
nocka w miarę, mogło by być lepiej. Karmienie po 23, potem od 2.30 do prawie 5 na zmianę cycek i bujanie aż w końcu padła. chyba hormony działają bo jakaś smutna chodzę, więcej czasu muszę poświęcić Kubie niż Oliwce. Wydaje mi się że przy nim jest taka słodziutka i grzeczna, mam nadzieję że w końcu się przyzwyczaimy. Chciałabym mieć więcej czasu dla niej, no nic idę śniadanie zjeść bo M przyniósł świeże bułki. Oczywiście już wyszedł do pracy:/ no nic mama przyjdzie (szczerze to nie wiem czy dobrze robię, bo Kuba przy niej jest całkiem inny - bardziej nie grzeczyny i nie usłuchany)