Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mam dość
szkoda mi tylko tego dziecka, że musi patrzeć i być wychowywanym przez taką matkę, no ale cóż, świata nie zbawię, mam tylko nadzieję, że moje dzieci nie będą widziały "guru" w dziecku wychowanym w kłamstwie i złodziejstwie
a jeśli Ci chodzi i wózek który miał do mnie dotrzeć, to dotarł dziś

poluję na jakiś SK

:-)
musiałabym mieć worek bez dna
normalnie masakra, jak zliczyłam co mi się podoba, to musiałam usiąść na pierwszej wystawionej sofie
w efekcie nie zamówiłam nic i zbieram dalej kasę
M oczywiście patrzył za meblami do domu, ale ja mam inny plan - zrobię sobie remont w mieszkaniu, kupię tu wszystko nowe, a na wieś wywalę te co mam tutaj
w razie wyprowadzki (co nie nastąpi szybko i w ogóle sobie tego nie wyobrażam
)to przecież to mogę wziąć ze sobą
ot taki wtręt;-)

boższe co to jest za diabeł
podawałam na wózkomanii jej dane (niby bezprawnie, no bo oszustwa jej sąd nie udowodnił) i się okazało, że oszukała nie jedną osobę, jej nick na allegro to ridka4.
teraz zamierzam jeszcze schudnąć 3-4kg a potem przejść właśnie na tą 3 fazę i się stosować jak Dukan pisze
teraz już mi ciężko jest się trzymać, bo obrzydły mi te potrawy z otrąb i jak się na to patrzę to mi się jeść nie chce
:-)ja czekam do wtorku na kontrolę i zaczynam ćwiczenia!
zdrówka dla Mikiego, kurcze coś go trzyma ta choroba
dzięki za kopniaka

ja 400 ale on dwa razy cięższy odemnie
Mi waga pomalutku spada
Lepiej się czuję jak ćwiczę mam więcej enegii,przedwczoraj po wieczornym treningu wziełam się za prasowanie ,ktore skończyłam o 23:30 ;-)
A propo "pani" Ridki to niech się udławi tym wózkiem

Masz przeczucie odnośnie płci.Ja w 15 tyg wstałam rano i zadzwoniłam do R i mu oświadczyłam że bedzie córa na 100 %
Miałam tak silne przeczucie ,od razu poszłam do przyjaciółki ginekologa zrobiła mi usg i powidziała "Dziewczynka"
Jak wspominam ten moment to nadal wzruszam się bardzo
Kamu wiesz ile ja płaciłąm za USG i specjalisty +test z krwi Pappa 400 zł

Miłej soboty
Właśnie leży koło mnie taka wielka "kupa" i chyba jednak poczeka do jutra. Jutro siedziemy sami w domu, bo m jedzie na cały dzień na zdjęcia i w ramach "rozrywki" prasnę sobie

Wiocha i tyle, bo Marcin zaraz wrócił na lotnisko i pytał - nikt nie oddał. Widocznie znalazł i stwierdził, że znalezione nie kradzione
No i po czytniku, a trochę jednak kosztował i teraz budżet na nowy zakup nie pozwala. Ja też jestem gorącą zwolenniczką papierkowych książek ale od czasu do czasu (zwłaszcza w tramwaju czy autobusie), to jest wyśmienite rozwiązanie. Przy okazji - zdrówka dla Mikusia i podrzucaj to prasowanie - załatwię raz dwa. Moje się dopiero suszy, więc chwilowo relaksacji brak

Spacery z Pawełkiem też przyniosą jakiś efekt

Kiedyś........
Wzruszyłam się oczywiście. Wyników jeszcze nie znamy ale mało mnie szczerze mówiąc obchodzą. Jestem dumna z występu i tyle
Potem był basen, a potem impreza urodzinowa na kulkach. Wymagało to od nas rodziców mega organizacji biorąc pod uwagę, że nasz mały udartus dawał czadu.Udało się
Dzisiaj chcielibyśmy odpocząć (tzn my rodzice). Nie widzę tego jednak, bo młody urzęduje od 5.30, a Juleńka od 7. Taki los

Miłego dzionka
I caraz bardziej mnie korci ;-)
Machnęłam sama i jestem na zero - jeeee!