reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Hejo, melduje się, że żyjemy, zdrowi, Tosia do przeduzkola zapisana a my juz jestesmy w komplecie bo mężu zjechał do pl :]
To tak w skrócie. Pamiętaam o was oczywiście ale w sumie żadko kompa mam czas włączyć (wiadomo nie ma to jak chłop w dom :p).
No dobra, codziennie od 3 tygodni włączam na Chodakowską (ewentualnie na mel B) ^^ i widze, ze nie jestem sama.
Całuje was i lece zmusić potwory do przemyslenia kwestii snu.
Co do czytników ja czytam na komórce (duże htc) i czyta sie super ale na czytniku pewnie było by lepiej (ale za to na tablecie źle siętekst przesówa).

reklama
Kasia buty to pasja mojej siostry:-pte co mam po Kubie, w sumie każda para w bdb stanie, to jeszcze z czasów, gdy moja siostra "siedziała" w UK:-p:-DKuba miał np po 3 pary adidasów z jednego rozmiaru, nie mówię o reszcie:-pczęść już posprzedawałam, ale karton z Ikeii jeszcze stoi u dzieci i czeka:-pno i trzymałam, bo byłam przekonana, że będzie 2 chłopczyk, a tu babsko wyszło i kupuję typowo dziewczęce obuwie:happy2:
Haszi a to zjechał na stałe, czy w odwiedziny?super, że u Was wsio ok:tak:
Madzia u mnie sypało, ale taka kaszka i w sumie nic nie zostało, oby nie nawaliło tego śniegu, bo ja już na dobre stokke wyciągnęłam:-p:-D

Idę spać, bo jakaś zmęczona jestem:sorry2:

spokojnej nocki!

No u nas biało:baffled: ,ale się topi i ciapa,a do tego deszcz pada:wściekła/y:
co to ma być ja się pytam:confused::angry:!!!!!

Kicrym ja myślałam,że Wy macie małe mieszkanie,a tu widzę kolekcja wózków, butów i ciuszków i wszystko się mieści:-D Powiedz mi jak Ty to robisz???

Haszi m na święta już? zaglądaj częściej ;-)

ech, nic się nie chce przy tej pogodzie:no:

U nas zima na całego:wściekła/y::wściekła/y:Nie wiem jak Maclarenem dojadę po Miśka:no:Jeszcze R dał mi bojowe zadanie tzn muszę odebrać mu telefon z z serwisu niby rzecz prosta ale w takim śniegu z wózkiem prawie niewykonalna:no:Miałam poćwiczyć ,posprzątać ale nic nie robię nie chcę mi się:baffled:

Haszi super że jesteście w komplecie już na stałe M zjechał?Wpadaj częściej:tak::tak:
Kic Madzia ma rację gdzie Ty to wszytsko mieścisz:confused:

Uciekam po szlafrok i na kawe :tak:

Hejka:)
I u nas śniegu nasypało:wściekła/y:wczoraj po napisaniu posta wyjrzałam przez okno i mi szczęka opadła:-pśnieg sypał i już wszędzie biało było, ale już mi się nie chciało edytować mojego "bezśnieżnego" posta:-p:-D

Andula jak rzeczywiście wyjedziesz Mackiem w taką pogodę to szacun kobieto:sorry2:ja dziś rano byłam przekonana, że jednak chodniki to będę odśnieżone i wyjechałam stokke, po pierwszym zakręcie myślałam, że go zostawię przy hasioku:wściekła/y:normalnie nic nie odśnieżone, ten śnieg mokry jak diabli, kurwowałam pod nosem, że BJ stoi w szafie a ja się szarpię z xplory:-p
Madzia, Andula hehe mam małe mieszkanie:-p:-Dtzn sprostuję, mam tylko 2 pokoje, ale metraż 58m, więc mam duuuużą szafę wnękową;-)no i to co za małe/za duże jest u mojej mamy;-)a buty to mam w jednym dużym pudle z Ikeii i stoją sobie na szafie u dzieci:-pale co wystawiam jakieś aukcje to jakaś para zejdzie, tylko, że nowe dochodzą, ale to pikuś:-p;-)

Dobra idę na pocztę, bo potem jadę na kontrolę, więc już nie będę miała czasu:happy2:

Miłego dnia!

Kic wyjechałam gdyż wyjścia nie było:baffled:Ciężko jak diabli ,cześć chodników odśnieżona ale i tak te 1.8 km szłam jak mucha w smole:wściekła/y:58 m to napawde duże mieszkanko jak na 2 pokoje .Ja mam minus 12 więc sobie wyobraz jaki mam hardcore:baffled:Powodzenia na kontroli:tak:

heloł
doczytałam
steskniłam się za Wami;-)
widzę, że chodakowska na topie - jeszcze nie wkręciłam się w ćwiczenia
ale czas najwyższy bo po powrocie od rodziców (2 dni na mamy obiadkach) mam wrażenie, że 4kg więcej hihihi
właśnie zaliczyłam zumbę i jakoś lepiej psychicznie
oj jak ja to lubię

Magdzik współczuję kolek - u nas byla masakra ale sabsimplex zdziałał cuda
polecam szczerze
kindla szkoda bo fajny
znajomy ostatnio przyleciał i zachwalal, że wszędzie w podróży mu służy;-)
może kiedyś jak będę miała więcej czasu na czytanie i oczy bardziej wypoczęte
póki co wiadomo jak jest przy moim młodym, który dalej lubi sobie wstać kilka razy w nocy coby pomarudzić

Kic no w taką pogode to xplory masakra
ja jak głupia cieszę się, ze mura daje radę w taką pogodę
ale miejmy nadzieję, że wiosna tuż tuż;-)

kamu ja nie robiłam pappy - po usg wszystko było ok
zdecydwałam ze wystarczy badań;-)
fajnie, że nie tyjesz
najważniejsze, że maleństwo zdrowo rośnie
fajnie byłoby gdyby dziewczynka
moje 3 psiapsióly czekają na swoje maleństwa - jestem ciekawa czy będą dziewczynki bo póki co są mamami chłopaków;-)

Dobra zmykam ogarnąc domek choć trochę bo dziś wróciliśmy i wszystko w walizach

Dzień dobry:tak:

Nocka w miarę piewsza pobudka po 4 ,już nie pamiętam kiedy spałam "ciągiem" 6h:tak:Gwiazda dostała mleko o 6 i całą chatę obudziła o 7:20:-pMiśka nie dałam do p-la ,idziemy na 13 z Ewą na szczepienie , od razu popytam o częste bóle brzucha Michała:tak:Wczoraj na spinningu spaliłam 400 kcal ale ciężko było bardzo:tak:Teraz 2 dni bez treningu więc z Chodakowska poćwiczę jak Ewcia pozwoli przy niej bardzo ciężko gdyż zaczpepia itd:tak:

Reniu pewnie taka odskocznia u mamy dobrze Ci zrobiła :tak:Skalpel rzeczywiście wygląda dość ładgodnie a wcale taki nie jest,R się na początku z Miśkiem nabijał że lajtowe ćwiczenia ale jak sam spróbował wyiekł bardzo szybko pomimo tego że na siłkę chodzi dużo i siłowo jest dość mocny:tak:

Za oknem oczywiście biało i zimno :wściekła/y::wściekła/y:Ja chcę już wiosnę ,bardzo chcę!

reklama
Jejku gdzie się nie obejrzę to o tej Chodakowskiej słyszę:szok: Ja narazie na nia nie zaglądałam, bo mi się ćwiczyć nie chce:-p

A u nas słonko tyryryry :-D:-):tak::-) Jak to Maciuś mówi zima walczy z wiosną,ale dziś wiosna wygrywa:-D w sumie dziś chyba pierwszy dzień astronomicznej wiosny nie?

Do góry