Andula
Fanka BB :)
Hejka
Dzięki dziewczyny za rady odnośnie roweru.Pojadę z Misiem do Dec i popatrzymy co mu najbardziej odpowiada
Na rowerek chyba zrobię składkę gdyż sama urodzinowa impreza dla dzieci z p-la wyniesie prawie 500 zł ,rower drugie tyle ,więc 1000 zł na urodziny 5-latka to dla mnie zdecydowanie za duży wydatek
Chyba przez tą pogodę jestem strasznie do doopy,nawet Chodakowską wyłączyłam nie było jak ćwiczyć.Ewka mnie za nogę szarpała ,Misiek się wydurniał ,myślałam że mnie trafi

Reniu gratuluje,moja ledwo stoi i to przy czymś ,słabiutka jest strasznie i trochę mnie to niepokoi.Lekarka mówi że Ewcia ma jeszcze czas ale chyba się przejdę do ortopedy aby nóżki sprawdzić.Do roczku nie pójdzie na 100%.Myślę że jeszcze ze 3 miechy jak zacznie chodzić.
Zapomniałam co miałam napisać
.Jutro nadrobię.Spokojnego wieczoru
Dzięki dziewczyny za rady odnośnie roweru.Pojadę z Misiem do Dec i popatrzymy co mu najbardziej odpowiada

Reniu gratuluje,moja ledwo stoi i to przy czymś ,słabiutka jest strasznie i trochę mnie to niepokoi.Lekarka mówi że Ewcia ma jeszcze czas ale chyba się przejdę do ortopedy aby nóżki sprawdzić.Do roczku nie pójdzie na 100%.Myślę że jeszcze ze 3 miechy jak zacznie chodzić.
Zapomniałam co miałam napisać