Andula no to poszalałaś!
ja ostatnio po drodze z zakupów jak miałam wolne (bo to jedyna okazja żeby po sklepach połazić) to wstąpiłam do lumpeksu,ale czasu było mało i tylko na dziecięce zerknęłam, tzn takie dla Majki, wszystko na wagę i za dwie siaty zapłaciłam 15zł

Kurcze fajny towar tam nawet mają i wszystko na wieszakach ,ale żeby cały ten lumpeks obskoczyć i jeszcze na wycenę zajrzeć to chyba bym musiała z 5 godzin zarezerwować.
Iza zdrówka dla małej!
Dorka dobrze że nie AZS. Wyeliminujecie co nieco i będzie ok ;-)
Kicrym my mamy upc, niby ok,ale wkurza mnie to,że nawet jakbyśmy chcieli zmienić to nie da rady,bo mamy zakaz wieszania anten,a tylko upc jest na kablu
W ogóle wkurza mnie już ten nasz zarządca. Podobno wymyślili na ostatnim zebraniu,że muszą wziąć kredyt na 1mln zł,bo różne niedociągnięcia ze strony dewelopera są, jemu się już okres gwarancji czy tam rękojmi kończy,a ciągle niepodokańczane rzeczy są. I każde mieszkanie ma być obciążone tym kredytem na min 7 tys zł

to chyba jeszcze zależy od metrażu , a jeśli tak to w ogóle dupa,bo mamy jeden z największych

No szlag mnie trafi, blok 3 lata temu oddany,a tu takie kredyt chcą brać

O że ja nie mogłam na tym zebraniu być!
Skalpela wczoraj nie zrobiłam,bo tak mnie brzuch bolał,że nie dałam rady. Za to pałowałam się sama z moją dwójeczką do wieczora, łącznie z kąpaniem, czytaniem bajek i kładzeniem spać i to mnie skutecznie wykończyło;-)
Oglądałyście może Zeitgeist.Spisek rządzi światem. ?
www.planeteplus.pl/dokument-zeitgeist-spisek-rzadzi-swiatem w poniedziałek na Planete był, dośc ciekawy, polecam!