Andula
Fanka BB :)
Kic podobno Cwanych... jest już 600, moderatorka chce robić selekcję ale Ty się napewno dostaniesz gdyż dużo piszesz na wózkomanii
Wdrożysz sie i będziemy razem polować na okazję teraz dobry moment gdyż lada dzień będzie u nas wyprzedaż a pózniej moje ulubione zwroty w canach 4-7 zł;-)
Post ja mam tak jak Ty z ćwiczeniami tzn jak skaczę za dużo to się męczę, ale mam wrażenie że nie pracuję nad rzeźbą.Skalpel poprawia ogólny wygląd ciała.3 razy w tygodniu chodzę na spinning tam sie zmacham straszliwie,więc na resztę dni potrzebuje ćwiczeń wzmacniających mięśnie.Ostatnio R mi powiedział że na brzuchu już mam widoczne mieśnie więc ćwiczenia efekt napewno przynoszą
Dorka przesyłam trochę energii dziś mam jej sporo gdyż słoneczko świeci
My już po długim spacerku,byliśmy w parku.Ludzi full R się śmiał że tłoczno jak na spacerniaku ;-)Widać że ludziom brakuje wiosny przebywania na świeżym powietrzu
Wiaterek jeszcze zimny ale i tak siedzę przy otwartym oknie i czuję wiosnę:-)
Chciałam R zagonić do prasowania, ale tym razem się nie dał i uciekł na siłownie;-)Aha byliśmy w Dec i Misiek wybrał sobie rower z Piratem ten który chciał Kubuś Kic
Kurczę tylko mam wrażenie że 16 jest dla niego za mała
18-tki nie było.Kupiliśmy tylko kask,bidon i dzwonek z Carsami jest promocja cały zestaw kosztuje 59 zł
Idę do dzieciaków bo szajba im bije;-)

Post ja mam tak jak Ty z ćwiczeniami tzn jak skaczę za dużo to się męczę, ale mam wrażenie że nie pracuję nad rzeźbą.Skalpel poprawia ogólny wygląd ciała.3 razy w tygodniu chodzę na spinning tam sie zmacham straszliwie,więc na resztę dni potrzebuje ćwiczeń wzmacniających mięśnie.Ostatnio R mi powiedział że na brzuchu już mam widoczne mieśnie więc ćwiczenia efekt napewno przynoszą

Dorka przesyłam trochę energii dziś mam jej sporo gdyż słoneczko świeci

My już po długim spacerku,byliśmy w parku.Ludzi full R się śmiał że tłoczno jak na spacerniaku ;-)Widać że ludziom brakuje wiosny przebywania na świeżym powietrzu

Chciałam R zagonić do prasowania, ale tym razem się nie dał i uciekł na siłownie;-)Aha byliśmy w Dec i Misiek wybrał sobie rower z Piratem ten który chciał Kubuś Kic

Idę do dzieciaków bo szajba im bije;-)