reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipiec 2008

Kic podobno Cwanych... jest już 600, moderatorka chce robić selekcję ale Ty się napewno dostaniesz gdyż dużo piszesz na wózkomanii:tak:Wdrożysz sie i będziemy razem polować na okazję teraz dobry moment gdyż lada dzień będzie u nas wyprzedaż a pózniej moje ulubione zwroty w canach 4-7 zł;-)

Post ja mam tak jak Ty z ćwiczeniami tzn jak skaczę za dużo to się męczę, ale mam wrażenie że nie pracuję nad rzeźbą.Skalpel poprawia ogólny wygląd ciała.3 razy w tygodniu chodzę na spinning tam sie zmacham straszliwie,więc na resztę dni potrzebuje ćwiczeń wzmacniających mięśnie.Ostatnio R mi powiedział że na brzuchu już mam widoczne mieśnie więc ćwiczenia efekt napewno przynoszą:tak:

Dorka przesyłam trochę energii dziś mam jej sporo gdyż słoneczko świeci:tak:

My już po długim spacerku,byliśmy w parku.Ludzi full R się śmiał że tłoczno jak na spacerniaku ;-)Widać że ludziom brakuje wiosny przebywania na świeżym powietrzu:tak:Wiaterek jeszcze zimny ale i tak siedzę przy otwartym oknie i czuję wiosnę:-)
Chciałam R zagonić do prasowania, ale tym razem się nie dał i uciekł na siłownie;-)Aha byliśmy w Dec i Misiek wybrał sobie rower z Piratem ten który chciał Kubuś Kic:tak:Kurczę tylko mam wrażenie że 16 jest dla niego za mała:baffled:18-tki nie było.Kupiliśmy tylko kask,bidon i dzwonek z Carsami jest promocja cały zestaw kosztuje 59 zł:tak:

Idę do dzieciaków bo szajba im bije;-)

reklama
Pabla, tak my byliśmy samochodem w Chorwacji. Jechaliśmy przez Czechy-Austrię-Słowenię, przy czym w Słowenii zrobiliśmy objazd, żeby nie wjeżdżać na autostradę – krótki odcinek i drogi. Ten objazd znaleźliśmy w Internecie J Moi teściowie zawsze jeżdżą przez Węgry
Kic, brawo za turbo – daje w kość :-) Na rzeźbę wolę skalpel, a na zadyszkę step power ;-) Dlatego turbo czy killera ćwicze bardzo rzadko. Koleżanki znów skrzykują się na ściankę we wtorek – może pójdę
U nas jeszcze tej wiosny nie widać i nie czuć, buuu No ale jak u Was już jest to i do nas dojdzie.
Potwierdzam Bolechowice to bardzo ładne okolice. Post, mój m chce wystartować w półmaratonie Jurajskim – Wasze okolice. Jak wytrwa z przygotowaniami to na pewno tam będziemy J Ja też chcę wrócić do biegania jak zrobi się ciepło – ale to tak bajtowo

Hej
mlode śpi a chłopcy na basenie
ja dziś cały dzien zabiegowy - ale mi tu dobrze
peelingi, masaże, maseczki, parafinka na nóżki
Kurcze ale nabralam chęci na wiecej:-)
Ale do dobre i tyle. Jutro wracamy

kic w spr wózków mam w Tobie eeksperta
a ten jogger to nie wiem co za model - żaden mi znany
ale pięknie schudlas wow

andula co to znowu te cwaniaki?
A ten z piratem tez mi sie podoba

dobra moi wrócili ide uśpić plywaka:-)

WItam rankiem:)
Zaraz odpalam skalpela:-Dna 11 mam do pracy to by mi rumieńce nie zniknęły po killerku:-p:-D

Andula na razie się nie dobijałam, bo nie mam czasu:-pmam teraz inny problem - jaki wózek sprzedać i by kupić nowy:-ppamiętaj, jak coś zobaczysz fajnego w takiej ekstra cenie na 92/98 lub 110/116 to kupuj!:-Dwiesz lepiej przymierz tą 18-tkę, byle by choć trochę do ziemi dosięgał:tak:szkoda by było, żebyś kupiła 16stkę na jeden sezon:sorry2:mój Kuba jeszcze na 14' i wcale głupio nie wygląda:-Dten sezon na pewno na nim pośmiga:tak:
Renia ale Ci zazdroszczę:tak:
Kasia a ile jechaliście?my się zastanawiamy cały czas na Włochami, ale ta droga mnie przeraża i namawiam M na Słowację:tak:

Dobra idę ćwiczyć bo nie zdążę:-D

Miłego dnia!

U nas czuć wiosnę!!!jest piękne słonko i wreszcie mogłam wyjechać moim stokke:-p:-D

hej!
u nas tez wiosennie, fajnie słonko świeci :-)
A mnie ta baba jaga depresja dopadła,a myślałam,że jakoś wytrzymam. No nic, może długo nie potrwa ten dołek, skoro tak cieplutko i przyjemnie się robi.
Kicrym Majka dostała kolczyki na roczek i w sumie to był mój pomysł. Podobały mi się właśnie takie malutkie biedroneczki czy coś w tym stylu, takie typowo dziecinne,ale dostała inne z różowo-białymi cyrkoniami, tez ładne nie powiem, ale problem przekłucia uszu się sam rozwiązał póki co, bo w żłobku nie wolno, więc pewnie poczekamy do przedszkola.
Reniu ale ci dobrze!

Ja w zeszłym tygodniu poćwiczyłam skalpel i nawet zakwasów wcale nie miałam, nie tak jak za pierwszym razem!
Potem dostałam @, wiec w weekend odpuściłam,ale brzuch mnie nie boli,więc może dziś skalpel machnę:tak: Jak dla mnie to jednak trochę za mało ćwiczeń na oponkę i brzuch.

Ide sie pocieszyć bananowcem.
Waga od rozpoczęcia MŻ trzyma się na 57, więc jak dla mnie spoko;-) można czasem zaszaleć ze słodyczami, choć weekend przez @ miałam mocno czekoladowy :-p

Andula jesli o rower chodzi, to musicie dobrze przymierzyć. My mamy tą 16,ale myslę ,ze jakby w zeszłym roku Maciek miał mniejszy ten rower to mógłby już umieć jeździć na 2 kółkach. Podobno dzieciom lepiej opanować mniejsze rowery.Sąsiadki córka własnie na tym małym zaczęła sama jeździć, choć tą 16 też miała,ale się bała,a w tym roku już na 16 bez bocznych jeździ. No chyba ,że Misiek na dwóch już umie to luz blues

Ostatnia edycja:
Temat rowerów na tapecie - chcemy zmienić rowerek Miśkowi, Olga chyba na małym jeszcze prześmiga w tym roku:tak:
Kic wyjechaliśmy po 19, po drodze wstapiliśmy po znajomych i potem już sru. Na miejscu byliśmy tak na południe, przy czym cała droga minęła bardzo sprawnie a najwieksze korki i przystanki były już w Chorwacji
Renia, nie za dobrze Ci? ;-)
U nas w końcu wiosenne słoneczko. Niestety temperatura jeszcze nie - rano było -5! Ale mam nadzieję, że tendencja bedzie mocno wzrostowa

Helloł.
U nas słoneczko ale ja siedze na małym wk...wie. Generalnie to FACET TO SWINIA.
Mój mega kochający mąż wykręcił mi niezły numer :angry: Szkoda nawet pisac ale moje zaufanie do niego z 100 na 100 spadło do 5 na 100. Ale spx bo weszłam już do stadium wkurzenia.
Ćwiczenia u mnie dalej ida bo do wakacjii chce mieć figure idealna :-pi kupic sobie bikini ze stringami żeby m wkurzać :-D. Troche zwolniłam z dietą bo skóra u mnie troche nie nadąża choć niby po wadze aż tak nie widać.
Wybaczcie ale chyba tylko na tyle pisania mniie stać. Skrobne kiedyś sytuacje na zamknietym.

Hejka:)
Haszi:szok::szok:współczuję sytuacji - nie chcę się domyślać, więc jak będziesz miała ochotę to pisz na zamkniętym:tak:trzymaj się i pamiętaj, że my zawsze jesteśmy po Twojej stronie:happy2:
Kasia o ten step power jeszcze nie próbowałam:-Ddzisiaj zrobiłam skalpel i trszkę killera:-Dkurcze to długo jechaliście, w sensie mnie przeraża dłuższa podróż z moimi dziećmi niż 5 godzin:-p:-D
Madzia zazdroszczę wagi!kurcze marzę żeby ujrzeć 5 z przodu:-p:-Dna razie trzymam się na 61, ale nie Dukam już jak przystało, więc waga stoi:zawstydzona/y:u mnie w żłobku też nie wolno kolczyków:tak:tak to prawda im mniejszy, lżejszy rower tym dziecku łatwiej, u Kuby głównie widać było różnicę w wadze rowerka i wysokości ramy:tak:
Pabla Ty masz już w ogóle ciężej, bo u mnie przynajmniej różnica płci, więc nie mamy np fajnej porządnej lalki czy wózka dla lalek:-Doczywiście wózek już mam upatrzony, ale muszę sprowadzić z UK:-p:-D

Właśnie wróciliśmy z dworu, dzieciaki były na biegaczu, jak moja Liwa śmiesznie wygląda na tym rowerku:-Dnogi podnosi, aż w szoku jestem:-pale jeździli po kałużach i po 30 minutach przyjechaliśmy do domu:-p

A ja zarezerwowałam Słowację, co prawda termin mi średnio pasuje (początek lipca) ale cena i warunki już bardziej;-)

Haszi, trzymaj się!
Kic ale step power to nie Ewy, tylko w fitnessklubie z moją instruktorką ;-) Uwierz mi, że ja byłam przerażona podróżą na wakacje, ale naprawdę zaskoczyłam się mile. Oczywiście jazda na noc - inna opcja nie wchodzi w rachubę - i posiłkowanie się dvd. I jakoś przebrnęliśmy. Fajnie, ze macie met zarezerwowaną:tak:My wakacji nie planujemy
Dziewczyny jak tu normalnie funkcjonować - za oknem SYPIE SNIEG!

Ostatnia edycja:
reklama
Kasia NIE!!!!!!!!!!!!:szok::szok: u nas zapowiadają dziś 9 stopni i rano nawet mrozu nie było,ale 2 na +. Tyle ,że w drodze do żłobka już deszcz kropił jest pochmurno:crazy: Jednak liczę,że ta temperatura wzrośnie:tak:
Haszi ooo to chyba jesteśmy w podobnej sytuacji!!!:wściekła/y:
Ja to już nie będę pisać o co chodzi, nie ma się czym chwalić:baffled:
Kicrym a jaki wózek masz na oku? o ten z UK ma chodzi.

Ja wczoraj ze swoimi na poczte podreptałam,Maciek na rowerze, mała na nóżkach , potem jeszcze K z Maciek poszedł pojeździć i coś tam go na dwóch uczył,ale póki co jest niezadowolenie niestety.

Mnie cos gardło łapie i martwię sie,bo z reguły nie choruję,ale jak juz weźmie to kaplica. Oby nie! żeby dzieci nie pozarażać.

Do góry