Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
,,,nasłuchałam się trochę
Na Mazurach rodzą się najwspanialsze dzieciaczkiMala na szczecie nie chciala sie urodzic na mazurskiej ziemi , tak jak tatus![]()
;-)
Jak się ogląda te wszystkie fotki waszych maleństw to już tak bardzo by się chciało mieć i swoje przy sobie.

Ja oczywiscie nie spie:-)
Dziewczyny mam do Was pytankorzejzalam caly watek WYPRAWKA w tej sprawie,ale tam nie znalazlam,wiec to pewnie na glownym ktoras z Was pisala,chodzi mi o masc czy krem czy zel(juz tez dokladnie nie pamietam)do smarowania krocza po porodzie,wiem,ze nazywalo sie to jakos na litere S i ktoras z dziewczyn to polecala.Bede bardzo wdzieczna,jezeli ktoras z Was wie o co mi chodzi i moze podac mi pelna nazwe.Sprobuje jeszcze poszperac troszke tu na glownym,moze akurat:-)
Acha i jeszcze jedno:monitor oddechu dla dziecka.Wiem,ze byl poruszony ten temat na WYPRAWCE,ale czy ktoras z Was takie cos posiada?Bo ja sie caly czas zastanawiam i nie wiem czy kupic czy nie.czekam na Wasze rady:-)
Milej nocki:-)
raczej to solcoserylMoze solcoseryl masc lub zel............bo sudokrem na s niby tez ale do gojeia krocza to nie.....