Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I teraz nie wiem w co się zaopatrzyć, żeby skóra wróciła do formy. Nie znam się za bardzo. Może Wy możecie polecić jakieś skuteczne kosmetyki?:-) Tak właśnie oglądałam katalog z Avonu, ale nie jestem przekonana czy te kremy antycellulitowe coś dają, czy warto je kupić....
cos ta koncowka mi nie sluzy. prawie cala noc nie przespalam bo brzuchol ciagle twardy i strasznie mnie ciagnie do dolu. Skurcze ktore miewam od paru dni nie ustepuja, co prawda nie sa bolesne ale za to w tym samym czasie boli mnie jak na miesiaczke i caly czas czuje klucie od dolu, dziwne uczucie jak po badaniu ginekologicznym
jutro ide do poloznej, sprawdzic tak ogolnie co i jak. pogoda sie pogorszyla, pada i pada ale przynajmiej nie ma duchoty:-)
i na brzuchu tez mam wloskich ktore wczesniej nie byly widoczne....mam nadzieje ze po ciazy chociaz troche bede wygladac lepiej, bo jak narazie to corka w pelni korzysta z mojej niegdys urody
ale może za to wyrwę się z małżonem na jakąś chińszczyzne, bo jakos mnie tak naszlo...;-)

Czy macie zamiar kupować jakieś specyfiki po porodzie, żeby ujędrnić brzuszek, pośladki itp? Ja nigdy takich rzeczy nie używałam, jak już to zwykłe balsamy nawilżająceI teraz nie wiem w co się zaopatrzyć, żeby skóra wróciła do formy. Nie znam się za bardzo. Może Wy możecie polecić jakieś skuteczne kosmetyki?:-) Tak właśnie oglądałam katalog z Avonu, ale nie jestem przekonana czy te kremy antycellulitowe coś dają, czy warto je kupić....

dziś mam troche roboty, wczoraj wzielam sie za sprzatanie generalne kuchni... wyszorowałam kafle na ścianie miedzy szafkami kuchennymi i chyba nigdy nie były takie czyste... a dzis sprzatania ciąg dalszy, musze doprowadzić kuchnie ostatecznie do porzadku, szczególnie,ze dzis przychodzi pan naprawic zmywarkę, to ja tez musze wyczyścić...
Dziewczyny mam do Was takie pytanie. Czy macie jakieś problemy z cerą na końcówce ciąży? Bo mi bardzo ogólnie się poprawiła skóra w czasie ciąży, a teraz wygląda coraz gorzej :-( Co chwilę mi coś "wyskakuje", aż się boję co będzie po porodzie.
Czy macie zamiar kupować jakieś specyfiki po porodzie, żeby ujędrnić brzuszek, pośladki itp? Ja nigdy takich rzeczy nie używałam, jak już to zwykłe balsamy nawilżająceI teraz nie wiem w co się zaopatrzyć, żeby skóra wróciła do formy. Nie znam się za bardzo. Może Wy możecie polecić jakieś skuteczne kosmetyki?:-) Tak właśnie oglądałam katalog z Avonu, ale nie jestem przekonana czy te kremy antycellulitowe coś dają, czy warto je kupić....

Mam coraz mocniejsze skurcze ale sa one nieregularne...tylko czekac na regularne.Powiem szczeze ze chce miec to juz za soba ale i tez bede napewno tesknic za tym co bylo w brzusiu