Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A do tego wszystkiego doszły "złote porady teściowej", więc jeszcze do jego stresu doszły moje nerwy
A tesciowa stwierdzila, ze nie mozna dziecku brzuszka masowac, bo może skrętu dostać
I że powinnam mu punktowo uciskać brzuszek
Miałam "przyjemność" odwiedzać ją z Natalką, jak była malutka i po dwóch wizytach powiedziałam DOSYĆ! i szybko przeniosłam sie do swojej lekarki. Co prawda mam dalej z dojazdem, ale przynajmniej wiem, że mogę jej ufać;-) A pani dr M. ma jakieś dziwne metody leczenia i najlepiej być jej znajomym to wtedy wszystko jest ok.

Witajcie, ale śliczna pogoda dziś, a mój zasnął pierwszy raz przed spacerkiem i już go nie wybudzam, później pójdziemy.
Słuchajcie czy wasze maleństwa mają juz jakiś uregulowany dzień+ noc? Bo u mnie każdego dnia/nocy jest inaczej, codziennie mnie zaskakuje ze spaniem itp. choć staram się codziennie robić podobnie i się zastanawiam czy jeszcze za mały żeby ciut dni były podobne.
Witam we wtorkowy ranek!!1
My dzisiaj idziemy na pierwsze szczepienie i pierwsza wizyte u lekarza,bo na szczescie nie trzeba było wczesniej:-).
Niechce mi sie zabardzo,ale cóż obowiazki,sen mnie nóży,chcociaż dzieciaczki spały i w nocy krzykow nie było.
ŻYCZE MIŁEGO DNIA RODZICOM I MALUSZKĄ:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) !!!

a po co miałam iść wcześniej skoro z małą było wszystko w porządku??
i takie podsmie****ki ma gdzies do 8, je i idzie dospać nawet do 11, pozniej krótka przerwa na jedzenie i dalej spi
Pozniej budzi sie na obiad ok13-14 i sie aktywizuje-> bawi, krzyczy, leży grzecznie w łóżeczku, a potem każe się nosić i zwiedza świat
Ok17-18 wychodzimy na polko, bo już wtedy nie jest tak gorąco i siedzimy sobie tak do 19 przed domkiem, paplamy z ciotkami i ok19.30-20 sie kąpciamy, jemy i spanko... a po drodze ok18 jeszcze napady kolki się zdarzają:-(