Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
kamlotka może powinnaś spróbować jakiegoś żelu nawilżającego. Kiedyś sprezentowałam małżonkowi żel z durexa różowy i powiem że mieliśmy z tego kupę ...śmiechu bo było jak na lodowisku. Ale myślę że w takiej sytuacji byłby na pewno dobry.
gabiaz nie wiem jak to jest z tymi pigułkami po porodzie, czy można je brać odrazu, czy trzeba czekać do wystąpienia miesiączki. Z tego co pamiętam to pierwszą(jak się zaczynało) brało się właśnie pierwszego dnia miesiączki. Dopiero przy kolejnych opakowaniach wychodziła 7-mio dniowa przerwa na okres.
Czy wychodzicie z maleńswami w taką pogodę jak dziś ?? ( szaro, chmury, temp ok 15 st ale nie pada).

Mały jest po prostu troszkę cieplej ubrany i czapeczka na 100%. A ja na przytulanki jeszcze nie jestem gotowa, poza tym najpierw chyba lekarz i jakieś piguły bo jakoś nie wyobrażam sobie kolejnej istotki za niepełny rok;-)
Te tabletki to cerazzette , chyba tak się to jakoś pisze, są zupełnie bezpieczne podczas karmienia , bo nie zawierają tego chormonu który przenika do mleka matki, no i nie ma przy nich okresu , bo bierze się je dzień w dzień ,aż do końca karmienia! Ja byłam z nich bardzo zadowolona! Tylko wraz z zakończeniem karmienia ich pewność zmniejsz się do 80% więc należy przejść na normalne pigułki!trzeba czekac do okresu, ale zalezy tez czy sie kamri piersia czy nie ......niby sa tabletki kotre mozna przy kamrieniu cycem ..ale ja woallabym nie brac w sumie to zawszejakies hormony sa ! mi lekarz przepisal Cyprest ale to racji wasa na wardze hihi przed ciazza tez bralam w celach lecznich tzn zeby nie miec was i zeby miec dzieccko ! przy moim PCO pierw antyki pozniej stranka niestety ........
...Dobrze wiedzieć , zawsze to 10 zł!Ja takze juz łykam tabletki dla matek karmiacych Cerazzetee ale dostalam odpowiednik Azalia jest tanszy o 10 zl...