• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

reklama
Witam pewien czas nie pisałam ale na pewno czytałam
Dmuchawiec kartki są piękne trudny wybór która ładniejsza
Mój mąż dziś jedzie z Wiktorią do swoich rodziców bo jutro zawozi z ojcem mame do Kudowy Zdrój do sanatorium a my Zuzia robimy sobie kinder bal bo pewno wróca jutro wieczorem więc zapraszamy
a w sobotę zostalismy zaproszeni na pożegnanie 2 anglików którzy pracują z moim mężem do kręgielni

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:-DDziekuje ze komlementy.:-):-):-)
Dominika te elementy robie sama tzw technika embrossingu wytłaczam wzór na papierze i potem kolorujer to kredkami:tak:Tu masz link:

http://www.cafeart.pl/20060929261/kartki/Kursy_obrazkowe/Embossing_-_technika_zdobienia_kartek.html

Potrzebny do tego jest specjalny sprzet, który mozna sobie zamówic tu:
Embossing - wytłaczanie
czyli szablony i dłutka do wytłaczania, nie sa drogie. To nic trudnego, wiec nie trzeba miec talentu.:tak:

Napisze jeszcze, ze te wytłaczane w folii aluminiowej(zbieralismy cały rok wieczka od jogurtów i smietany:-D) robił mój maz. Zeby nie było, ze to wszystko ja;-)

Ostatnia edycja:
dmuchawiec- poprostu WOW :shocked2: Kartki sa PRZESLICZNE!

a my dopiero co wstalismy- tzn wyszlismy z lozka, maly wstal o 6, ale od 9 spalismy jeszcze do 10:30. A teraz popijam domowego Kubusia i ide sie moja zrzedka zajac :-)

Milego dnia!

dmuchawcu ta strona swiatpasji jest genialna. Chyba sobie sprawie prezent swiateczny:-)dzieki!
uciekam, dzidzia zasnela wiec moze wreszcie zrobie cos kierunku zmniejszenia tej gory prasowania ktora lezy przede mna

Helloo kochane:):-):-):-) Ja tylko na chwilę się przywitać wpadłam, jestem pod wrażeniem Waszych zdolnosci Dmuchawcu i Ewo, bo Wy te karteczki robicie, macie tyle pomysłów no i jak znajdujecie na to czas??? :szok::szok:ja już wspomniałam jestem beztalencie kulinarne, ale tu choć mój maż króluje w kuchni, a jeśli chodzi o zdolności manualne, to u mnie kiepściutko, nic nie umiem narysowac,:no: Boze ale Wasze dzieci będą mieć , mają z Wami fajnie, :rofl2:
u nas nocka ok, mały jak wypił mleczko po 24 to zasnal i spał do 11:szok:, ja z nim, tylko ja zasnełam o 3.
dzis jade do moich kochanych uczniów, jeszcze musze lekcje przygotowac, takze troche mnie nie bedzie:rofl2:
A jak nasze baby bomowe choruszki?

Hej dziewczyny

Moja mała bez zmian czyli nadal charczy i dosc ma juz fridy dobrze ze wydzielinka z nosa jest jeszcze przezroczysta a nie zielonkawa to znaczy ze jeszcze antybiotyku nie trzeba,w sobote mamy isc na usg bioderek ale ciekawe czy sie zdecyduje zobaczymy jak mala bedzie sie czula zreszto w sobote mamy zamiar kupic choinke:-):-):-):-) oczywiscie sztuczna:-)
14 grudnia powinnam sie stawic w pracy ale wygonili mnie jeszcze na zalegly urlop 39dni,wiec pojawie sie dopiero w lutym.:-):-):-):-):-p
pozdrawiam:eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry