• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

BeataZ dotarlam do twojego pytania:-) My wlasnie teraz robimy przerwe w stalych, bo mam wrazenie ze malego po wszystkim zatyka :confused2: Jak cos zje to dopiero na drugi dzien jest kupa (na samym cycu codziennie) a teraz juz zaczynamy 3 dzien bez... Wiec wrocilam do samego cycocha, chyba poczekam jeszcze troche na pokarmy stale.

reklama
maylah...przybij łapkę...u nas jest to samo z tymi drzemkami:cool2:
Gartuluję pierwszych ząbków...:tak::-D:rofl2:
i chorowitkom zdróweńka
:-D:-D
BeataZ...biję cie na łopatki ze wzrostem...mam 159cm :(((

lece poczytać...ale nie obiecuję że cokolwiek napiszę...konam:cool2:

Ostatnia edycja:
ohh Justysia normalnie na dupę dostaniesz, czemu nie poszłaś do lekarza???? brrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a co do bólu głowy, to mnie też dzis cały dzien pobolewa, ale chyba od ucha,albbo od zęba, co gorsze, kiedyś miałam zapalenie ucha, i chyba mnie lekko zawiało ostatnio,:-(

Gustlicek, ale Cię dawno nie było, wracaj do nas.:-)

widzę że nocna warta już nadeszła to ja mogę iśc spokojnie spać:-):-):-)

Gustlik faktycznie dawno cie nie było, witaj spowrotem:-):-):-)

dziewczyny tylko naprodukujcie za dużo, cobyn jutro przy porannej kawce zdołała was nadrobić:-D:-D:-D

spokojnej nocki życzę, oby maluszki spały pięknie i żeby wszystkie mamuśki jutro były mega wypoczęte:tak::tak::tak:

Annie u nas dokladnie to samo, kupa na drugi dzien albo za dwa albo za trzy i jakas gestsza i ten kolor ciemnozielony:eek:, tez mam wrazenie ze cobym jej nie dala do zjedzenia to ja zatyka, no nic powolutku powolutku kiedys sie przyzwyczai...jutro chyba jej zaserwuje warzywka.
Justysia do lekarza i to juz! choc latwo mowic, ja tez tak robie, narzekam ze mnie boli a jak maz mnie zarejestruje do doktorka to nie pojde:rofl2: obys wkrotce sie lepiej poczula bo fajnie jak masz super humorek, zawsze sypiesz jakimis fajnymi tekstami i mi sie humor poprawia:-D
Gustlicek a jednak znalazl sie jakis mniejszy kudupel ode mnie:-D:-D:-D
wiecej czasu zycze na BB:laugh2:
ja tez zmykam do wyrka! SLODKICH SNOW MAMUSIE I DZIECIACZKI!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry