reklama

Lipiec 2009

Witamy się wieczornie​

Dzisiaj był spacerek i zakupy :tak: Kupiłam super body po 1 zł z motercare, ale takie większe na ok 18 m-cy, bo tych mniejszych mamy sporo, teraz zbieram już większe rzeczy, jak coś fajnego się trafi to kupuje i chowam :tak::tak:
Wkońcu udało mi się kupic sukienke dla Mikołajki :-D:-D Wkleje zdjęcie na odpowiednim wątku, dodam resztę aukcji które obserwowałam, (jakby któraś chciała)

Jeśli chodzi o wzrost to ja do kurdupelków należę- jedyne 164cm. Mała nosi te z przedziałem 3-6 więc to chyba na ok 68 (???)

reklama
Kamlotka to Ciebie taki kurdupelek jak ze mnie tez 164 cm:laugh2::laugh2::laugh2:
Ja też dziś cały dzien na allegro, licytuję spodnie, jedną aukcje jak narazie wygrałam a jedną przegrałam, normalnie jakaś migotka mnie przelicytowała w ostatniej sekundzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Mam nadzieje,że to nie jedna z Was:-D:-D

maylah To na pewno nie ja, ja migotka nie jestem :rofl2: Mi udało się wylicytowac tą sukienkę, trzecia byłam i ostatnia :-D:-D

No i gapa zapomniałam o najważniejszym :happy::happy::sorry::sorry: Przebił się nam ząbek pierwszy, ładnie stuka o łyżeczkę :tak::tak::-D:-D:-):-)

witam Was dziewczyny wieczorkiem, jakoś ostatnio czasu też nie mam, jutro z rana Was poczytam ;-)mały ostatnio marudny jest strasznie... za to wiecej spi w dzien, teraz już smacznie chrapie, a przy okazji jak kladziecie maluchy do spania na boku czy na plecach ? bo ja boję się,że jak połoze na plecy to mały zadławi się sliną... a osttanio bylo w dzien dobry tvn zeby wlasnie klasc dziecko na plecy.. niewiem już sama.
Jestem ostatnio też osłabiona i jakaś nerwowa, pewnie przez tą pogodę i przez to siedzenie w domu, nawet na spacer nie możemy wyjść... a do hipermaretu chetnie bym się z małym wybrała ale po tym zapaleniu oskrzeli sie teraz boję tymbardziej,że odpowrność po antybiotyku jest jaka jest, do tego panicznie boję się tej świnskiej grypy... nic pewnie wcisne mamie Kacperka , bo jutro wypłata to pojedziemy z moim zaszaleć i prezenty już pokupujemy :tak:tylko zastanawiam się co kupić babci mojego M ona ma 84lata ,może macie jakiś pomysł ? tylko ona z domu już nie wychodzi wiec do ubrania wszystko odpada, niewiem może jakiś biovital..
Nic lecę spać,by rano wstac:-DDOBRANOC!!
OLCIA=WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI URODZI:tak:N!:tak::tak:

adddaaa Też widziałam ten program na tvn i moim zdaniem to żeby kłaśc na plecy jest trochę przesadzone, moja Mała śpi na boku, casami sama się przekręci na plecy ale główkę i tak kładzie na bok, a co do babci? To chyba nie pomogę, ale te biovitale i inne podobne to chyba dobry pomysł.

maylah a jak synuś? Śpi? Bo Oliwia tak, tylko ciekawe jak długo? Wczoraj po dwóch drzenkach (zaczęła przed 19) to zasnęła ok 22.30 :no:mam słow już na to :eek: A teraz tak czekam kiedy się przbudzi :confused2::confused2:

czesc kobitki:-)
my juz po wizycie u lekarza, wszystko ok, doktor mowi ze to moze potrwac pare dni ale to tylko katar i nic zlego sie nie dzieje. Powiem szczerze ze juz ciut lepiej, fakt ze przesypia cala noc znaczy ze ten katar ja az tak nie meczy.
Zmeczona dzis jestem a nic nie robilam:-D no wlasciwie tylko wyglupy z Mariska:sorry: alez to meczace:tak:
mala od dwoch dni nie dostala nic do jedzenia (oczywiscie poza mlekiem) bo ostatnio dostala banana z brzoskwinia i dopiero dzis przyszla kupa a raczej 3, troche sie zapchala i dlatego jej nie dawalam jesc, jutro dostanie jakies warzywko. Mama pytanie czy dajecie swoim dzieciom czasem codziennie cos innego? czy to samo kilka dni? i czy robicie czasem przerwy w stalych pokarmach? i kupa ciemno zielona:eek: wiem ze to pytanie nie na ten watek :rofl2: sorki Iwon:confused2:
ja tez naleze do "karlowatych" :-) jestem jak narazie najnisza z was bo zaledwie 162cm:-D za to moj mezulek 190cm, zobaczymy w kogo pojdzie corcia.
ja tez szaleje ostatnio na aukcjach, oj za duzo kaski wydalam w tym tyg:rofl2::cool2:
kupilam sobie i Marisce pidzamki z Hello Kitty:-D:-D bedziemy jak blizniaczki prawie:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
u nas zabek prawie prawie, kropka jest i to taka srednia ale kiedy sie wreszcie przebije:confused2:
U nas mala spi tylko na pleckach, nie lubi zasypiac inaczej, no i z tylu ma wytarty placek i troszke plaska glowke:eek:, no ale przeciez nie mam jak temu zaradzic...tez tak macie?
Olcia jeszcze raz wszystkiego NAJ!
koncze posta bo jest mega dlugi

BeataZ A ta twoja piżamka to koszulka czy dwu częściowa? A dla Małęj to masz pajacyka? Kurcze fajne takie piżamki. Jak ostatnio patrzałam na ubranka z Hello Kitty to widziałam że są dosyc drogie, nawet za używane sobie ceną wysoko.

BeataZ A ta twoja piżamka to koszulka czy dwu częściowa? A dla Małęj to masz pajacyka? Kurcze fajne takie piżamki. Jak ostatnio patrzałam na ubranka z Hello Kitty to widziałam że są dosyc drogie, nawet za używane sobie ceną wysoko.
Moja pizamka jest dwu czesciowa, bialy top i spodenki a Mariski to jednoczesciowe biale spioszki. Jej kupilam uzywane, nie tak drogo a moje byly na wiek 16 lat :-Dktos sprzedawal z metka za pol ceny wiec super bo faktycznie nowe sa drogie:confused2:

reklama
mi zostaje ubrac sie podobnie bo Mariska z wygladu podobna do mnie wogole nie jest:no::no::no::no::no: ale pocieszam sie ze chlopczyk (jak sie uda zrobic go drugiego:-D:-D) bedzie wykapana mama:tak:;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry