reklama

Lipiec 2009

Właśnie tak się zastanawiałam czy to prawda że pierwsze dziecko przeważnie do taty podobne? Bo u nas tylko tatusia w niej widzą, tylko nieliczni mamusię (bo tatusia nie znają :-D:-D)

reklama
Właśnie tak się zastanawiałam czy to prawda że pierwsze dziecko przeważnie do taty podobne? Bo u nas tylko tatusia w niej widzą, tylko nieliczni mamusię (bo tatusia nie znają :-D:-D)
ktos mi kiedys powiedzial ze jak corcia podobna do taty to znaczy ze sa geny dobrze zmieszane czy cos:sorry:, ja nie wiem ale mowia ze jak podobna do taty to bedzie ladniejsza:confused2: ehhh ja czekam na chlopaka by zobaczyc siebie, marzyl mi sie zawsze chlopak, tzn 3 a tu corcia i super ale mowie do meza ze bedziemy tak dlugo robic dzieci az bedzie chlopak:-D:-D:-D:-D:-D

hehe u nas jest dokładnie tak samo, tylko moja teściowa cały czas twierdzi, że wnusia do mamy jest podobna

a co do spania to moja mała na boku nie śpi wcale, zdażyło jej się parę razy jak miała kilka tygodni, a teraz śpi tylko i wyłącznie na pleckach, a główkę kładzie raz na lewo, raz na prawo, kiedyś lubiła w dzień spać na brzusiu - spała tak nawet 3-4 godzinki, ale od jakiś dwóch tyg już nie da się uśpić na brzuchu i musze ją kłaść na plecki,

Beatko ja też słyszałam, że jak córka do ojca podobna to będzie miała powodzenie u kawalerów:tak::tak::tak:

No i gapa zapomniałam o najważniejszym :happy::happy::sorry::sorry: Przebił się nam ząbek pierwszy, ładnie stuka o łyżeczkę :tak::tak::-D:-D:-):-)
no to gratulacje:rofl2::rofl2::rofl2:
my jeszcze czekamy aż się któryś ząbek zdecyduje przebić na tą stronę:tak::tak:

Ostatnia edycja:
U nas tez wszyscy 'caly tata' :-) I w sumie patrzacna zdjecia musze sie z tym zgodzic :sorry: Tylko jezyk i oczka ma po mamie :-D

Wlasnie udalo mi sie kawalera uspic, oby dzisiaj pospal ehh... I spi od urodzenia na pleckach, tylko glowke sobie na boki obraca.

Kamlotka - nie doczytalam gratulacje :D My tez jeszcze czekamy :)

ja tez nie pogratulowalam Oliwce, wiec gratulujemy pierwszego zabka.
swoja droga slodziutko malenstwa wygladaja z malym pierwszym zabkiem, szkoda tylko ze im tak milo juz nie jest:-p

ciekawe co z justyną?? cały dzionek się nie odzywała, czyżby tak jej się spodobała zabawa z masą solną bo z tego co pamiętam to chciała lepić aniołki z synkiem
no i dmuchawca jakoś nie widać,
a co do nocnej zmiany to pewnie jeszcze na nią za szybko

Hellooo!!!! Kamlotka, nocna zmiana się kąpała, :-) Oczywiscie synuś nie śpi,:-) zrobił sobie drzemkę od 20 do 20. 40 i teraz szaleje, nie wiem czy jemu się kiedyś przestawi to spanie, wczoraj usnął przed 1, dziś stawiam na 24. Zobaczymy, bo jeszcze senny nie jest. A no i gratulujemy ząbka:tak::tak::tak::tak::tak:
Nas zFilipek to nie wiem do kogo podobny, na poczatku wszyscy mówili, cały tata, teraz mówią że po mnie ma oczy, i że do mnie podobny, ale mi się zdaje że do męża. Ocencie sami ma nk.:cool2:
Co do spania, to kiedyś Filip tylko na brzuchu spał, teraz zasypia na boczku, potem się przekręca na plecki, a budzi się na brzuszku, wiecipięta po mamie, ja nawet czasem w nogach się znajdę rano, nie wiem jak:szok::szok::szok::szok:

reklama
WIATAM,WITAM!!!
Nocna zmiana ma się w miare dobrze!!!:tak::tak::tak:;-)
Czytam WAS cały czas ,ale jakoś napisać mi sie nieche.
Robiłam aniołki dzisaj,a Karol mi pozniej z nerwów rozwalił i robiłam jeszcze raz:cool:.
Na wieczór cos go nawiedziło,miałam takie nerwy na niego,że szok!!

Niuta u nas też JULEK najgrzeczniejszy,starszy wiecznie cyrki odprawia!!

Malah ,dzieki Kochana za pamieć.
I sorki ,że nie odpisłam.
Wogóle obudziłam sie dziś ze strasznym bólem głowy,myslałam,że gały mi na wierzch wywróci.
Mąż mnie rano budził do lekarza,ale i tak nie poszłam.Więc sie obraził!:cool:
Boleć juz mnie tak nie boli ,ale brzuchol duży dalej jak w ciązy!!ehhh....:crazy:

OLA SPEŁNIENIA MARZEŃ!!!

KAMLOTKA GRATKI DLA MAŁEGO ZĘBOLKA!!!
My jeszcze czekamy!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry