dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Ja tez cały czas zagladam
Obiadek gotuje i sprzatam-nadal w pizamce
A myslałam, ze tylko moj maz taki dziwny...okazuje sie ze jest ich wiecej.Moj potrafi nawet w takich łachmanie do pracy pójsc
Twierdzi, ze to jego ulubiony golfik i jemu jest w nim ciepło, wygodnie i fajnie i on go bedzie nosił i juz:-(No coz...Dobrze, ze u nich sie trzeba w pracy w słuzbowe ubranie od razu przebrac i nikt go za bardzo w tych łachach nie oglada

Obiadek gotuje i sprzatam-nadal w pizamce

A myslałam, ze tylko moj maz taki dziwny...okazuje sie ze jest ich wiecej.Moj potrafi nawet w takich łachmanie do pracy pójsc
Twierdzi, ze to jego ulubiony golfik i jemu jest w nim ciepło, wygodnie i fajnie i on go bedzie nosił i juz:-(No coz...Dobrze, ze u nich sie trzeba w pracy w słuzbowe ubranie od razu przebrac i nikt go za bardzo w tych łachach nie oglada
Mój Tomcio na początku lata nosił spodnie 80, a teraz 86 są na niego dobre (oczywiście wszystkie w pasie za luźne!!). Spodnie rozmiar 92 leżą na półce bo za długie o jakieś 5-8cm! Na bilansie 2-latka we wrześniu miał 86cm wzrostu.
Dla Tomka rosołek, a dla nas pomidorówka 
ehhh...

wiec nici z dworku. 
mam ubrania oooo dobre pare lat, niektore podobnie jak Adudz, no moze nie z podstawowki ale napewno stare, i takie w ktorych normalnie nigdzie bym nie wyszla, ale po domu zdarza mi sie nosic stare swetry, do tego kolorowe skarpetki i spodnie, wogole wtedy wygladam jak choinka