Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

olcia powiem Ci ze ja nie karmię piersią a i tak mi wypadają włosy garściami i żadne witaminy nie pomagają:-(później jednak zajrzałam do mojej mądrej książki i mina mi zrzedła bo napisane było żeby owoce podawać na końcu bo dzieci bardzo szybko przyzwyczjają się do słodkiego smaku, a potem inne pokarmy już mniej im pasująJeszcze jedno: jak u Waszych maluszków z ciepłotą rączek i nóżek?Zosia często ma chłodne mimo, że w domu jest ciepło.I czy Mamom karmiącym piersią zawsze wypadają włosy w kosmicznych ilościach???Bo ja niebawem będę łysa
Kończę, bo wzywa mnie moje Słonko.
zupke pochłania tak szybko że jak za wolno podaję to warczy na mnie. Owoc ją kłuje w "ząbki". Także trudno mi się wypowiadać na ten temat, ale pierwszą rzecz jaką dostała Julia było jabłuszko, a jakoś woli inne pokarmy niż owoce.
ale to nic, znów zastosuję metodę 3,5,7 i musi pomóc, bo wystarczy że od 3-4 śpi ze mną to już wieczorem nich mi da odpocząc. Poźniej rano wstaję z takim bólem pleców ze ledwo do ubikacji mogę dojść.
i po ok.1,5 miesiąca stwierdzam, że widzę ogromną poprawę.

W ogóle cały dzien podobnie jak u Willsonki, najlepiej na rączkach, normalnie nie wiem co mu?

piękna z Ciebie kobieta, każda z nas ma jakieś kompleksy, ale kobieta piekna jest wtedy, kiedy sama siebie akceptuje, wtedy każdy jest się wstanie w Tobie zakochać, więcej wiary w siebie, bo fajna z Ciebie lachonka :-)

heehee

:-).

no i mały się obudzil
Justyś ja się piszę rolki a i na aquaaerobik chce sie zapisac, ale jakoś jiuż m-c się zapisuje
I NIE PRZESADZAM!!!!

:-)