reklama

Lipiec 2009

Ja juz tez strasznie o tym marze i sie staramy a Daniel tez juz naciska zeby juz juz... :-D:-D
On chce minimum 2,a wspominal o 4 :szok::szok: ale ja nie wiem tez jak to wyjdzie. drugie chcialabym juz teraz za jakies 3 lata nastepne i ja uwazam ze to juz koniec :tak::tak:

A my wykupilismy wycieczke na 2 tyg na krete do tego hotelu Gouves Park Resort All Inclusive, Hersonissos, wycieczki, Grecja, lastminute, Hersonissos oferty

lecimy tam z polski z moja siostra jej mezem i dzidzia(14miesiecy) tam wlansie jest duuuzo atrakcji dla dzieci bo to hotel dla rodzin z dziecmi...a we francji nie bylam ale marzy mi sie Paryz :tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
witam,
moj wlasnie usypia malego i zaraz kladziemy się spac mam nadzieje ze maly z godzinke pospi to i my pospimy,ja juz za grzewam miejsce pod kocem a co;-)
ja bym teraz nie chciala maluszka jakos mam lęk bo niewiem jaki Kacper bedzie jak skonczy rok, boję się bo to jest taki złosnik, a teraz heh czekam na okres jakos z niepokojem bo to sie wszystko jakos rozregulowalo :-p i caly czas chce mi sie siusiu, ale czuje jakos ze to nie to ;-)

Alusia - nie przejmuj sie wszystko bedzie ok,mysl pozytywnie, ja się calą ciąze modlilam o zdrowie dzidzi,i Bog mnie wysluchał,

\pPatra- ja najpierw w szpitalu mialam tokolize dozylnie masakra to co na tabletkach to byl pikus, moj musial mnie karmic, nic nie umialam utrzymac, jak przeszlam na tabletki to odetchnelam tez mialam jakies tabletki oslonkowe, chyba kalipoz.

nic odezwe sie na wieczor mam nadzieje ze bedzie co poczytac :tak::tak:dobranoc:-p

Witajcie Dziewczyny!!
wiem, ze to niezbyt dobra wymówka, ale ciągle brakuje mi czasu... moje dziewczyny sa na maxa "wymagające" troski ;) jak nie jedna to druga, całe szczęście, że w dzień Jaśminka lubi pospać, to wtedy mogę pobyć z Jagodą
Jaśminka już siedzi od Bożego Narodzenia, teraz zaczyna odkrywać turlanie :) ząbków brak, choć mogłyby się już pokazać, bo marudzi i płacze co jakiś czas, wszystko pcha do buźki.
pozdrawiam Was i całuski dla Maluszków!!!!!!!!!

JUSTYNA też się melduje!!
A tak swoja drogą ciekawe co u naszej policjantki,ile już bandziorów od4sycznia złapała!!???:confused::-);-)

ADA ja też nie czułam i.....:szok::szok::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:!!ehhh

Ja WAS dziewczyny podziwiam ,że ledwo po porodzie chcecie 2 bobasa.Ja jak urodziłam Karola to nie było mowy o nastepnej ciąży ,nawet mówiłam do męża ,że jedno starczy.
No ,a on oczywiście robił mi DŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁUGI wykład,że jedno to sierota i takie tam.
No ,ale sie zdecydowałam.Trzecie też chciałm tylko za 3,4 lata.
No ale jak sie stało to nic nie zrobisz.Nikt oczywicie nie wie tylko moja siora sie domyśla .Beda bez tej wiedzy do skonczenia1 trymestru!
Chcę tylko ,żeby było zdrowe nic wiecej.
No i przerażają mnie poporodowe bóle brzucha.
To było straszne,a co dziecko to bardziej bolesne ,normalnie drugi poród ,nawet bardziej bolesne.

Wiecie co na usg pokzywało mi ze to 5tydz. a wedłUG@ ,ze to 8.
Ciekawe jak mi ten termin obliczy,napewno według okresu.
Tylko jak według @bede w 40tyg a według usg37 to beda mi wywoływac jak do tego czasu nie wezmie mnie.
Tego sie boję.
A napewno urodze po terminie, bo ten typ juz tak ma.
Z JULEM mnie złapało ,a Karolkiem tez pewnie by mnie wzieło lada dzień tylko musiałam sie stawic w szpitalu!
Zapytam ginki !!ehhh:confused::baffled:

Karol z JULEM lulaja!
Spacerek oczywiscie zaliczony!
Noc tez nie za fajna .
J niewiem jak to niektore z WAS robia ,że przespi całą noc ,albo 1 raz sie obudzi.
Czy wy dokarmiacie sztucznym mlekiem.
No i jeszcze do tego brzuch mnie bolał :wściekła/y:!

EWa ja TEŻ BEZ męża .
A co pózniej bedzie to juz sie boję .
Dziś był PO DECHY NA TE KLOCKI ,JUTRO BEDZIE je ciął , no a na 12.00 do pracy.
Może kawke wypije z żoną!!:confused:
Wiesz narazie bedziemy jakoś te klocki sprzedawać.
Bo tak mysleliśmy ,że lepiej zarejstr. firme jak bedziemy na swoim.
Tam wieksze bezrobocie wiec wieksze szase na dotacje.
JUż sama nie wiem:no::no::no::no:.
A tu nie ma miejsca na firme!ehhhh:confused::confused::confused:

DMuchawcu Ty tez doczekasz sie 2 dzidziusia.Tylko z tego co sie orjentuje musisz odczekać ,sie znaczy powinnas.

Odmrażam zamrazalke .prawie same króliki w niej ,musze zrobić krokiety i zamrozić tylko przez te króliki nie ma miejsca zabardzo.
Jakiś paszet musze zrobic tylko mi sie nie chce.
Ale nawet znalazłam jeszcze paczuszke krokiecików zamrożonych .
Mężulek już sie cieszy!!
Przyjdzie to mojej miłości usmaże!!:-)

Justysia ja tak miałam przy Maksiu , wg miesiączki termin na 3 lipca wg usg chyba na 12 lipca , po 14 tc miałam już termin wg usg na 2 lipca a jeszcze później na 18 czerwca. Lekarz pod uwagę brał termin wg @ , a mały się urodził 14 czerwca, no i wg położnych jeszcze miał dużo czasu! Także diabli wie kiedy miał się urodzic , ważne ,że nie było komplikacji!

Justysia ja tak miałam przy Maksiu , wg miesiączki termin na 3 lipca wg usg chyba na 12 lipca , po 14 tc miałam już termin wg usg na 2 lipca a jeszcze później na 18 czerwca. Lekarz pod uwagę brał termin wg @ , a mały się urodził 14 czerwca, no i wg położnych jeszcze miał dużo czasu! Także diabli wie kiedy miał się urodzic , ważne ,że nie było komplikacji!

No oby nie było problemów.
Mam jakies gupie przeczucie ,że coś sie stanie i nie dochodzę.
Może to tylko obawy w poczatkowej fazie ciąży!:nerd:

Ewcia dzieki zobacze.:tak::tak::tak::-)

reklama
Witajcie, byliśmy z mężem na zakupach i kupiliśmy w końcu fotelik do samochodu dla małęgo, pierwszy mieliśmy po bratanku męża, tzn. nosidełko, a że mały ledwo się do niego mieści w kombinezonie, to kupiliśmy taki od 9 do 18 żeby jeszcze na półleżąco mógł jeżdzić.

Olcia, jeśli chodzi o Francję, to ja tez jestem na maksa zakochana w tym kraju, byłam w kilku regionach ale najbardziej zafascynowała mnie prowansja, południe Francji, morze, słońce ehhhhh rozmarzyłam się . Paryz też piękny jest, można chodzić i chodzić i zwiedzać :-) Ja przez pół roku studiowałam w Clermont -Ferrand, tam są takie piękne tereny, wulkany górki i pagórki....
Justynko z dzidzią na pewno będzie dobrze, te pierwsze pomiary sa czasem mylne, ale z drugiej strony, moze akurat pozzniej miałaś owulację, i poczęcie nastąpiło pozniej, tak jak myślałaś, że już jesteś po owulce,zwlaszcza ze karmisz piersią, to tym bardziej mogło się coś poprzesuwać. Bedzie dobrze!!! No i powodzenia z firmą,

A co do drugiej dzidzi, to ja też Was podziwiam, ja to tak za 5 lat bym chciała mieć, ale jak będzie się zobaczy. I też bym chciała dziewcznkę, ale teraz już mam chrześniaczkę, to już mam komu sukienki kupować hehehehehe

Buźka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry