reklama

Lipiec 2009

Hejka hej!

Dzieci śpią, rodzice wrócili, mąż poszedł grać w piłę z kolegami - mam 1,5 godziny dla siebie ;-) i dla Was :tak:

Widzę, że weekendowa cisza nastała... sama nie wiem co pisać...

Mam pytanie. Widziałyście gdzieś może frotową pościel dla maluchów? bo prasowanie takiej zwykłej bawełnianej mnie dobija. Nie cierpię prasować :no:

reklama
adddaaa dzięki za linki :tak: Flanelka fajna jest. Sama mam jedną pościel flanelową i jestem bardzo z niej zadowolona. Niestety na kołderkę na 160cm a teraz mamy nową na 2 metry... Ale dzieciakom sprawię taką flanelową chyba :-)

Cześć Dziewczyny :)) pustki dzisiaj pustki :))
Ja dzisiaj też mam czas dla siebie ... właśnie wyszłam z wanny :) wiem że nie powinnam się kąpać w wannie w gorącej wodzie ale musialam wymoczyć moje stare kości :))

Ewa ja mam pościel z kory i też się super sprawdza ;) ja ogolnie żadnej pościeli nie prasuje bo nienawidze ;))
Ada a Ty się ostatnio aktywna zrobiłaś na forum ;)) ;)) ciesze się bo lubie tu wchodzić i mam pewność że zawsze coś pisze ;)) dzięki ;*

A ja wczoraj spadłam ze schodów ... :( i mam cały siny lewy pośladek i stłuczoną kość ogonową tak więc siedze krzywo bo na jednym pośladku :D sierotka ze mnie ;P
Buziaki :)

a bo zmienilam sobie komputer tzn ze stacjonarnego na laptopa, a tak to leze sobie w łozku i pisze, a wczesniej mi sie jakos nie chcialo.
P.S ja tez mam teraz troche czasu bo maluszek wykąpany smacznie spi. wiec ja korzystam, przynajmniej nie mysle o tym ze jestem glodna :-D

Ja właśnie dzisiaj małemu zmieniałam pościel:wściekła/y: Też nie znoszę tego prasować. A tak ciężko było... I tak widać zagniecenia! Macie dobry pomysł z tą pościelą, żeby kupować frottę albo korę. Chyba też tak zrobię:-)

Alusia, a jak Ty się czujesz? Twój się Tobą opiekuje, czy dalej jest źle?

Ada- ja też o aerobiku mogę tylko pomarzyć:-( Mój M. strasznie późno wraca z pracy i nie mam jak iść. A też nie mam sumienia obarczać moich rodziców, bo mają 2 małych dzieci i wykańczają dom... A kiedyś jeździłam do Zabrza na rolletic- takie ćwiczenia-masaże. Fajne to było.

reklama
Alusia to dobrze, że Ci dobrze :-D

Ja też poszłabym na jakiś aerobik czy inne zajęcia, ale szczerze powiedziawszy nie mam z kim... już dawno powiedziałam sobie, że dość dzwonienia. Teraz jak ktoś chce się ze mną spotkać niech dzwoni sam. Ja już się prosić o spotkanie nie będę. Wszyscy wiedzą, że jestem cały czas w domu z dziećmi, więc jakby ktoś chciał wpaść na kawkę to wystarczy, że się zapowie... no ale komu by się chciało przyjeżdżać na drugi koniec miasta :dry: tylko po to żeby wypić kawę i posłuchać o tym czego ostatnio nauczył się Tomasz albo Adaś... i dlatego siedzę sama w domu...

Na szczęście mam BB :-p:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry