Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
niestety nie tyle na ile bym chciała :-( ale jeśli mogę polecić miasto na wyjazd to najlepiej Barcelona, może być nawet w grudniu! zresztą wtedy mniej turystów i jest bosko!! najlepiej panorama Barcelony oglądana z parku Guell wcześnie rano. bajka.Maja- dopiero zauważyłam, że pisałaś też o La Defense:-) Znasz Paryż?

. naszczescie po 20 minutach moj tato przyjechal i nas zawiozl do domu.
Ale jak by cos ci ona nie podpasowała to daj znac bo tak sie składa ze ja jestem wiejska dziołcha i jeszcze mam do warszawy tylko 30km,wsiadam w pierwszy pks i jestem moge przy okazji podrzucic wiejskich jaj jakąś kurke,kawał rabanki
tylko kochanienka pierwszy raz to bys musiała wyjsc po mnie na dworzec bo bym sie mogła zgubic w tej waszej warszawie,zapomniałam dodac ze doswiadczenie z dziecmi to ja mam wszystkie sa zdrowe i rumiane,do tego karmie piersia to i twoje by sie przystawiło
ale 300 stówy to troche przy duzo,jeszcze by mi sie w głowie poprzestawiało od nadmiaru pieniedzy
szczerze to juz nie jest chyba z nia za ciekawie,takimi głupotami cie mecze:-)
:-(

a ile dni potrzebuje zeby zwiedzic to wszystko,bo chcielismy poleciec na 2-3 a tu z tego co widze to tydzien nam zabraknie 

Tomasz od dwóch dni leje w galoty
Wogóle nie sygnalizuje, że chce siku 

nie wiem co mu się stało. Do tego cały czas broi. Jak nie wymyślę konkretnej zabawy, np. na czas kiedy Adamo je to robi wszystko to czego nie może 

Dzisiaj musiałam kilka razy wyjść do drugiego pokoju, bo myślałam, że nie "szczymam" normalnie