Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
:-)

Ale najczęściej co dziwne działa na niego mój dotyk
- po prostu zaczynam go głaskać po policzku i główce. Jak mam gorszy dzień i nie wytrzymuję tego to budzę go delikatnie i mówię że ma się odwrócić na bok. To już daje 100% pewności.
w pierwszej chwili wydawało mi się że to jest spore krwawienie bo konkretnie, raz a dobrze mi poleciało, a potem aż bałam się zaglądać dopóki nie dotarłam do szpitala (czyli przez jakieś 45 min). Na szczęście pan doktor stwierdził że to tylko "plamienie" i nic powaznego się nie dzieje. Z dzidzią wszystko Ok (ma 3,16 cm, tętno 164 i machała rączkami i nóżkami jak zaczął robić USG - no bo w końcu trącał jej domek!;-)) ze mną też, tzn nic się nie odkleja, wszystko jest prawidłowo. Pan doktor powiedział że prawdopodobnie pękło jakieś naczynko czy coś takiego i żeby się nie przejmować a jakby się powtórzyło to nie panikować tylko poczekać i sprawdzić czy przechodzi czy się nasila i wtedy ewentualnie jechać do szpitala, a jak się uspokaja to możliwie jak najszybciej zapisać się do lekarza. Zapytałam że skoro tak wygląda plamienie to jak wygląda krwawienie, więc pan doktor powiedział że "jak krew leje się po nogach"....
Wolę sobie tego nawet nie wyobrażać...