reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

A JAspać nie moge.
Moi chłopcy smacznie spia,niech oni sie przynajmniej wyśpia.
Tomka czeka równie ciezki dzień,a do tego zostanie z dwoma łobuzami i ciotka wariatka,bo jestsiostra na feriach.
Przynajmniej Karolkowi sie nie nudzi i sie fajnie bawia.
dopiero czwarta,a gdzie szusta.:szok::szok::szok::no::no::no:

ADULKO mam nadzieje,ze z APTIKIEM wszystko ok.
Tak mówiła moja młodsza siostra na brata ,bo tez ma KACPER.:tak:

MIŁEGO DNIA KOCHANE.......

reklama
Cześć Kobietki ;-)
Dzisiajsza noc do du** :-( spałam jakieś 3 ... Po wczorajszych wiadomościach zaczełam się martwić o moją królewne ... :-( Ah....
:zawstydzona/y: Do tego Jasiek całą noc stękał ... Dalej ma biegunke i jest cały czerwony dosłownie jak by poparzony ... :-:)-(

Przytulam Cię mocno Justynko :-( wszystko będzie dobrze ...
Przesyłam też moc uścisków dla naszej koleżanki lipcowej Kasi ...

[*] dla Waszych Aniołków ...

Ada jak Kacperek ? Poprawiło się? :-(

Wilsonka co u Was? Jak Małgorzatka?

Dziewczyny czy któraś męczy się z Azs ? :-(
Jak pomóc takiemu maluszkowi?

:-:)-:)-(
Justynko przykro mi Kochana. Rozumiem Cie bardzo i mocno z całych sił Cię przytulam! Koncentruj sie teraz na chłopcach- mnie to w kazdym razie bardzo pomogło.
A tak w ogóle to mi sie dzis sniłas cała noc. Ogladałam jakos ostatnio Wasze zdjecia na nk i moze dlatego.

Adddaaa trzymam kciuki a Kacperka- oby wszystko było w porzadku! Biedny maluszek...
Alusia widze, ze u Was tez nie za ciekawie? Trzymajcie sie!

Ewa a nie maja w sklepach jakichs katalogów z tkaninami firankowymi, zeby sie dało zamówić?

A ja wczoraj miałam straszny wieczór(choc przy tym, co tu dzis przeczytałam, wydaje mi sie mniej straszny). Zosia po popołudniowej drzemce obudziła sie ze strasznym wrzaskiem i nie mogłam jej uspokoic:no: w zaden sposób przez 3 godziny!. Byłam pewna, ze cos ja boli- nie brzuszek, raczej nie zeby, wiec co? W koncu wpadłam na to, ze moze swedzi ja ta wysypka bo ciałko ma zsypane strasznie! No i wykapałam ja w chłodnej wodzie i posmarowałam kremem z tlenkiem cynku. Po kapieli krzyczała jeszcze godzine, az w koncu przy cycu zasneła. Mam nadzieje, ze to sie dzis nie powtórzy.

Aniu ja miałam taki krzyk całą noc i Jaś dalej krzyczy .... :no:
Ja już nie daje rady ... :wściekła/y:

Zapisałam się dzisiaj do lekarza na 13.30 bo jakoś mam obawy co do mojej ciąży ... :-(
Mała bardzo mało się rusza ...
Wiem nie powinnam teraz pisać o mojej ciąży :-:)-( Przepraszam ...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Alu to normalne, że masz obawy...

Justysia pewnie w szpitalu... Jesteśmy przy Tobie Słoneczko!

Mamy ostoatnio jakies smutne dni na bb, prawda?

Ja w nocy dostałam @:wściekła/y:Boli mnie wszystko-szok! Juz zapomniałam jak to jest. Moje dziecko od rana marudne. Ciekawe co jej wczoraj było, bo własnie wyczytałam, ze wysypka po trzydniówce nie swedzi...:sorry:hmmmm....

Witam środowo!

Chyba jak każdą z nas trochę przybiły mnie wczorajsze wieści... spać nie mogłam... Adamo nei mógł zasnąć wieczorem, zbudził się po 5 i znów nie mógł zasnąć... dałam Nurofen i za chwilę padł. Spał do 8.

Dmuchawcu w tych sklepach, w których byłam wczoraj nie ma takiej opcji. To co mają na sklepie i koniec :no: a jak poprosiłam o katalog, to pani powiedziała, że mogę pooglądać ale tylko sposoby upięcia/uszycia firany/zasłony, bo takich materiałów jak w katalogu nie ma :wściekła/y::crazy: byłam też w LeroyMerlin. Było na prawdę pełno różnych firan i zasłon... ale w zieleni nic... jedynie drukowane lub cieniowane kolorowe wzory :no: ehh... myślałam, że będzie łatwiej... jeszcze zostały mi 2 sklepy w centrum miasta więc tam się wybiorę jak znów znajdę chwilę.

Ada może w Zabrzu jest jakiś większy sklep z firanami? bo jak w Gliwicach nic nie znajdę to będę szukać u Was.

Dziewczyny mam nadzieję, że to już koniec nieciekawych wieści, że wszystkie choróbska opuszczą nasze lipcowe dzieciaczki. Życzę wszystkim spokojnego dnia :tak:

A może to jakieś skoki rozwojowe ? Hmm i dlatego nasze dzieci maja te biegunki , gorączki wysypki ? Hmmm :confused2:

Wszystkie jesteśmy z Justysią :tak:

Ja Was też prosze trzymajcie kciuki o 13.30 ... żeby było wszystko ok ... PROSZE :-( mam bardzo złe przeczucia ...

reklama
Do góry