Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

nie zauważył że mam jakieś zapalenie pęcherza moczowego ? A do tego upławy są zbyt silne i jest jakaś bakteria ...
Zauważył to lekarz państwowo a prywatnie ślepy czy co ? 
Z Tomim na samym początku wyhodowałam E.coli ale po pierwszym antybiotyku dopochwowo (penicylina) poszła sobie ode mnie w siną dal 
kilka serii penicyliny (na którą okazało się, że jestem uczulona, więc odpada stosowanie doustne
), furaginy i inne świństwa - całe 9 miesięcy walki na nic! (teraz po porodzie nie ma po tym śladu, po prostu tak miałam zmienioną florę podczas ciąży, że sie to cholerstwo rozwijało momentalnie) ciągłe upławy i pieczenie doprowadzalo mnie do szału i do tego te myśli co będzie jak młody to ode mnie złapie
ale łożysko całą ciążę chroni dzidzię przed bakteriami
tylko sam poród może być dla dziecka zagrożeniem. U mnie trwał 5 minut więc Adamo niczego nie zdążył złapać. W przypadku jak rodzisz przez cc nie musisz się tym martwić. Któraś wspominała jednak, że możliwe, że obecność jakiejś bakterii spowodowała wczesniejszy poród. Fajnie by było jakby gin dał ci skierowanie na badanie mikrobiologiczne (posiew). Wiedziałabyś co w tobie siedzi i jakimi lekami z tym walczyć, zamiast na ślepo ładować niewiadomoco i czy zadziała.

Miałam troszkę zajęć oj miałam ;-) Ale oboje z Kacperkiem za wami teskniliśmy.
Trzymaj się! Jesteś dzielna!!!!!
że coś z nim nie tak, bo mu się ulewa... Wszyscy, normalnie wszyscy... A najbardziej mnie wkurza gdy teściowa o tym gada 
Niech się wyzywa kurcze na kimś innym a nie na mnie
Plus przynajmniej taki że z tych nerwów pozmywał i odkurzył 
o której pisałam ze urodziła (Alusia ją zna). Etapy naszej przyjazni był rózne. Raz było lepiej raz gorzej. Raz widywałysmy sie codziennie, innym razem nawet kilka miesiecy nie mialysmy czasu się spotkać. Teraz jest lepiej bo mieszkamy na tych samych osiedlach no i mamy duzo tematow do obgadania a mianowicie nasze dzieciaczki
Byłam wczoraj u niej i jak widziałam jej kruszynkę no na wspomnienia mnie brało że Kacperuch też taki malutki był
I taki leciutki!
Szkoda tylko że w przychodni mają badziewiaty sprzęt. Z upławami w czassie ciąży tez si e męczyłam 
Non stop płacz.. Ech niech te ząbki już wyjdą 
No ale nie wiem ...
jak ktoraś ma ochotę to zapraszam
mój mąż robi pyszny sosik do sałatki greckiej z ostra oliwką i świerza bazylią :-) PYCHA! Już mi ślinka cieknie na klawiaturę