Beatko co do zabawek, to pewnie sama wiesz, że najlepszy jest worek z makaronem bo bardzo głośno szeleści, pilot do telewizora, komórka... hmmm... co jeszcze z takich ciekawszych zabawek... u nas odkurzacz - głównie rura, fotelik samochodowy i piłka 
A z zabawek typowo dla dzieci to Adik bardzo lubi Szczeniaczka Uczniaczka z FP. Ma też ślimaka i żółwia z FP i też bardzo je lubi... wiadomo, że jeszcze nie dopasowuje kształtów, ale Ślimak fajnie gra, a kształty z żółwika sa idealne do podgryzania
Nie wiem ile kosztują te bujane zwierzaki z krzesełkiem - Ada ma taki dla swojego Kacperka i widać na zdjęciach, że młody bardzo z niego zadowolony

A z zabawek typowo dla dzieci to Adik bardzo lubi Szczeniaczka Uczniaczka z FP. Ma też ślimaka i żółwia z FP i też bardzo je lubi... wiadomo, że jeszcze nie dopasowuje kształtów, ale Ślimak fajnie gra, a kształty z żółwika sa idealne do podgryzania
Nie wiem ile kosztują te bujane zwierzaki z krzesełkiem - Ada ma taki dla swojego Kacperka i widać na zdjęciach, że młody bardzo z niego zadowolony
Ostatnia edycja:

Mój Jaś siedziec nie chce .... leżeć też nie ... jak złapie mnie za ręce to od razu na nóżki i może stac, stać i stać :-) więc może w chodziku będzie miał lepszy humor ... Hmm ...