reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Beatko, ja tez miałam taki głupi elektroniczny co pokazywał mi,że ma 34,8 i to codziennie, ajak zmierzyłam rteciowym to wyszło,ze mam 36,5 wiec te elektroniczne różnie działają, a ty maasz taki co wygląda jak fotoradar, taki na podczerwien, czy ten co przyklejasz do główki?

Vercik, a posprzątasz i u mnie troszke:rofl2::rofl2::rofl2:
ja mam taki ale cos nie jest za dobry, mam tez gdzies ten rteciowy i chyba sprobuje tym zmierzyc w pupce, i znow mam pyt. nasmarowac go wazelina?
Madzia a co do twojego gardla mi pomaga zawsze plukanie szalwia.

Załączniki

• 89510281-149x149-0-0_Thermometer+Vicks+3+Second+Reading+Forehead+Thermo.jpg
    89510281-149x149-0-0_Thermometer+Vicks+3+Second+Reading+Forehead+Thermo.jpg
    2,9 KB · Wyświetleń: 78
reklama
No moze tak, ale jak bym sie sprazyla to kiedys bym przybyla...

Jaki rym mi wyszedl hehe...

A jesli chodzi o gardlo to mozesz sprobowac plukac ciepla woda z woda utleniona..

maylah nie pamiętam czy karmisz piersią, ale jeżeli tak to jak już będziesz płukać to gardło szałwią to jej nie pij, bo napar z szałwi zmniejsza laktację :tak:

reklama
witajcie, kurcze jakiś mam dzien cięzki:no: nic mi się nie chce. Towar dostałam i stoi bo nie mam weny go ruszac, ogolnie jakaś zmęczona jestem. Na spacerze z córcią nie byłam prawie 2 tyg:wściekła/y: wciąż ma katarek, niby mniejszy, ale już 12 dni:wściekła/y: no i dostałam okres i leci jak z cebra :wściekła/y:
więc widać jak jestem zła dziś (pewnie pms i ta pogoda):-D

Domi witaj w naszym gronie :-)

Justyś cieszę się że już jesteś w domu z rodzinką:-)
Beacia temp jest od 38, a ponoc p.gorączkowy daje się od 38.5:eek:

Zdrówka życzę wszystkim maluszkom, żadnej ospy, katarku, chorych uszek i innych dziwadeł:-)

A ja dziś spotkałam koleżankę , urodziła 3 mce temu i się okazało że dziecko po powrocie do domku trafiło znow na oddział w 5 dobie bo miało wylew:-( Teraz jest rehabilitowany, ale nie dają lekarze dużych szans na zdrowe dziecko:-(
Chociać moj M miał wylew dawali mu 5% na przeżycie gadali że będzie rośliną a tu proszę bardzo jaki zdrowy jest (odpukać) ma tylko ten lekki niedowład stopy. A tak poza tym jest super ! i oby jej mały Igorek też wyzdrowiał.

Wogóle co tu się na forum tak jakoś przytłaczająco porobiło ostatnio??:-( dzieci chorują, mamy też buuuuu (szkoda że nie ma minki płaczącej i całującej, dużo bym ich używała:-p)

Ewa fajnie że masz już mebelki nowe, ja też marzę o swoim m i urządzaniu go.

Vercik ciekawy przepis na obiadek, a jaki szybki hehehe, jak u Nigelli :-D

ja dziś mam jaki wynalazek, piers smażona z pieczarkami, papryką, trochę warzyw na patelnię, podzieliłam na 2 części. Dziś będzie to z ryżem i ogorkiem konserwowym. Jutro z drugiej czesci sos i kasza z surowką z kap pekinskiej i owocow tropikalnych z majonezem i dipem włoskim . Mmmmmm pychotka:-D

aaa i Jula spała od 21-7 rano, ale jeszcze do 8 leżała i gadała ATA :-D

szukam na allegro jakiejś fajnej zabawki do 100zł, poradźcie co kupić pleaseeeeeeee:-):tak::-D

Wczoraj zamknełam drzwi od pokoju bo wietrzyłam chate, a mała do tych drzwi nawijała prawie godzine. A jak fajnie gada do swojego zdjęcia na ścianie :-D

Do góry