reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Ja daisy nbie robiłam tego celowo, mąż był chory, Małgosia też, i nie miałam kiedy do kompa zasiąść.

Mam troszkę nie taktowne pytanie...co oznacza u którejś w opisie, śpij kochany misiu? Mam nadzieje, że nic złego się nie wydarzyło a ten opis ma chyba gustlicek i ktoś jeszcze.

Miś to Michałek, synek naszej Lipcóweczki Kasi P....miał wadę serca...27 stycznia miał druga operacją....wdało sie zapalenie płuc,nerki przestały pracować...po tygodniu walki o życie , słoneczko zgasło
2

reklama
Mój mały dzisiaj jęczy i jęczy... masakra:szok:
Zupkę jadł tak, że wszystko w koło było w warzywkach:szok: Jakiś ciężki dzień ma... teraz nie chce zasnąć, a powinien już dawno. Pozy takie przybiera, że już wątpię w to, że w ogóle zaśnie.

Ewcia- przypomniało mi się, że pisałaś o firankach. A byłaś w jakimś praktikerze, castoramie? Ja tam czasem kupuję i jest dosyć duży wybór.

Alusia- ja to w ogóle się nie zorientowałam, że napisałaś, że pączki wrzuciłaś do wody:-p Taka ze mnie kucharka, że pewnie ja bym tak rzeczywiście zrobiła:-D

mmmmmmh, coś jeszcze miałam napisać, ale zapomniałam....

Aha, vercik- fajnie, że wracacie do Pl. :-) A my swoją drogą też będziemy lada chwila zakładać firmę. Ale to pochwalę się jak już ruszymy:tak:

Willsonka , dobrze że Z Małgorzatką juz lepiej :-D,my jak zwykle siejemy panikę tutaj i się zamartwiamy:cool:

Beatko, to Alanek biedny:-(, jedak to ta skaza go tak meczy, no bo kurczak, tez moze uczulac, wiesz ja Filipowi daje tylko królika, indyka i jagniecicne, choc ostatnio lekarka mówiła, ze on nie wyglada na dziecko skazowe, ze moze jak był mały to miał takie łokotokowe zapalenie skóry, a lekarze czesto to mylą ze skaza, ja ostatnio dałam Filipkowi i ze moge spróbowac mu dac inne mleczko, ale narazie sie boje jeszcze:sorry:

:-)Dziewczyny ale żeście się uparły :-D:-D:-D:-D
Były w OLEJU !!!!!!! Tak mi się napisało że w wodzie ... :-):-):-)

Szok ... :rofl2:

Hmmm teraz Klan, Plebiania/Majka, W11 i sru Jasiek do wanienki :-D dzisiaj kąpiemy się w Oilanie a potem posmaruje go tą maścią robioną i na koniec dam mu Zyrtec i mysle że bedzie lepiej niż do dzisiaj :-)

Jutro ide zdejmować gips :-D

JEJKU ja nie wiedziałam ,że coś jeszcze sie stało!!!:no::no::no:

JUla jadł mus z jagód i wygląda jak jedna z nich.
A do tego sobie kichnął więc i mi też sie zebrało!

To co przeczytałam zszokowało mnie. Bardzo współczuje Kasi, nie wiem co napisać...Mieć dzieciątko pół roku i je stracić. Czym te maluszki zasługują na tak krótkie życie. Mam nadzieje, że są bliscy którzy w tych chwilach wspierają ją i pomagają ciepłym słowem.
nie wiem co więcej mogę powiedzieć..ŚWIAT JEST NIESPRAWIEDLIWY!!!"

reklama
Cześć! Ufffff....:-) Szeregowa Dmuchawiec uprzejmie melduje, ze dzis- tj 11 lutego 2010 roku wraz z córka swa Zofią ulepiła 206 pierogów z kapusta i mięsem oraz (to jeszcze nie wszystko);-) usmażyła 46 pączków z dziurką.

I wiadomosc zła:-(...wentylator w kompie znów chodzi jak traktor:-(i musze go wyłaczyc, zeby odpoczał sobie. Ale przynajmniej zdazyłam Was poczytac. Maz pierogi wsunał i poleciał na zebranie zarzadu Ochotniczych Strazy Pożarnych, czy cos tam...a my siedzimy same. Myslałam, ze Wy mi dotrzymacie towarzystwa, a tu zonk, bo mam traktor zamiast kompa:-(
Wobec tego nie odpisuje- moze juyro? Trzymajcie kciuki i dobrej nocki!

Do góry