reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

:no::no:Ciąża ciążą ale ja nawet dzisiaj nim potrzepałąm :no:
Strasznie się z tym czuje ale ja tak marze o odpoczynku ... :no: Myślicie że jak na jakiś weekend zostawie Jasia w domu a z mężem wyskoczymy nad morze np to będzie coś strasznego ? Bo nie wiem jak dlugo tak wytrzymam ...
Ale dziękuje Kobietki za pocieszenie ...
Ja chce wiosne !!!!!!! Chce wychodzić na spacery i ogolnie spedzać czas na dworze a nie ciągle w domu :no::no:
Ty masz takie same marzenia jak ja , oby szybko się spełniły!

reklama
Wyście normalnie dziołchy poszalały!!!!! Jedno popołudnie i tyle nadrabiania :confused2: Już nawet nie pamiętam co która pisała!
Na pewno dotarła do mnie jedna smutna informacja. Jejku kochany Miś....
[*] Nie wiedziałam o tej tragedii :no: Tzn zauwazyłam znicze itp ale głupio mi było zapytać :zawstydzona/y: Straszna tragedia, jak sobie pomysle.. jejku mój małż też w szoku!!!

Alusia nigdy ale to nigdy nie mów że jesteś wyrodną matka! główka do góry! Najchętniej to bym Ci tyłek sprała ale nosisz pod serduszkiem Ewelinke :tak:

Ej ja naprawde nie pamietam co pisałyscie :crazy: wybaczcie mi to błągam :zawstydzona/y: W tak mlodym wieku juz niemca mieć ech...

Jutro zdejmną mi gips i biore Jasia i ide na spacer :-D koniec siedzenia w domu ... a w sobote jade na zakupy... No a w niedziele Jaś idzie do babci a ja mam zamiar spędzić całą niedziele z mężem :-D co prawda nie będe go mogła molestować (mam zakaz praktycznie do 38tygodnia :szok:) ale mam nadzieje że będzie miło.

Aaaa i Ewelinka przesyła Wam kopniaka :-D

Dmuchawcu...zrób jeszcze 100 ruskich to mój małż dziś jak będzie wracał z Białegostoku to zajedzie po nie;-)!!!!!!!!!!!!!

Gustlicek to pisz co u Ciebie. Bo tak mało się odzywasz :-)
Pracujesz czy jesteś w domku z dzieciaczkami ? :-) Jak się czujesz :-)

I ja tez jestem :-pPóki małż wyszedł pomóc bratu, ale pewnie zaraz bedzie :-p Alusia to może "przyspacerujecie" do mnie na kawkę? :-D

reklama
Do góry