• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

...właśnie ja robiłam przez pół roku za smoczek...chciałam,żeby ssała sylikonowy...ale za chol... nie chciała...mam 6 rodzajów...ale chyba aż tak strasznie jej zęby (a raczej ich brak) przeszkadzają,że chyba poczuła ulgę:tak:

reklama
Myślę że mój młody też tak sobie "robi dobrze". O matko jak to zabrzmiało :) U nas z tym ząbkowaniem to dziwna sprawa, bo obie dolne jedynki wyszły mu jednocześnie jak miał 2,5 m-ca. Jakoś boleśnie tego nie oczuwał bo nie marudził strasznie. Teraz jest duużo gorzej, wszystko co ma w zasięgu dłoni ląduje w buziaku.

Ja znowu spac niee mogę !!:-(
Wczoraj sie tylko udało!
SIOSTRA z gg mnie już opóściła,no ale wy jesteście.

Właśnie dużo mamusiek sie nie odzywa ,dlaczego??
Nie lubicie NAS??:eek:

Tralalala Witaj w naszym lipcowym gronie, ale śmiesznie bo Ty i Domi macie dzieciątka z 15 lipca, i obydwie dzis do nas dołączyłyście :)
Filip wlasnie stara sie zasnąć, ale z miernym skutkiem, non stopo sie rozglada, cos go interesuje, wlóżeczku przyjmuje pozycje pieska, trzesie dupka, podniesiona do góry, ale nie umie przesunac raczkami, ale to komicznie wyglada ;-)
Alusia , poglaskaj brzusio od nas:-)
Beatko zdrókwa dla Alanka, niech mu to minie w koncu
A ciekawe jak Marisska, czy mineła jej gorączka?

Ada, Gustlicku, fajne pomysły macie. Trzymam kciuku zeby sie udalo
A ja zawsze marzyłam zeby otowrzyc przedszkole, wyksztalcenie pedagogiczne mam, tylko jakos zapalu brak i uczylabym dzieci francuskiego, kiedys pracowalam z taki malauchami i bylo swietnie

Maylah...powiem Ci w sekrecie,że uczyłam się w liceum 4 lata francuskiego i tak znienawidziła ten język,że szok:szok::szok::szok::szok:Nienawidzę francuskich filmów, piosenek itp...może zmienisz me nastawienie:sorry:????
Justysia...nie lubią nas :))))))

Maylah...powiem Ci w sekrecie,że uczyłam się w liceum 4 lata francuskiego i tak znienawidziła ten język,że szok:szok::szok::szok::szok:Nienawidzę francuskich filmów, piosenek itp...może zmienisz me nastawienie:sorry:????
Justysia...nie lubią nas :))))))

Nie rób mi tego proszę, jakbyś miała lekcje ze mną , to byś go pokochała, ale jestem skromna:rofl2::rofl2::rofl2:
Ale to prawda,ze wszytsko zalezy od nauczyciela

reklama
Dzięki dziewczyny za miłe przywitanie :) Nie tylko ja lubię długie wieczory :) A ja w przeciwieństwie do Ciebie Gustliczku bardzo lubię brzmienie j. francuskiego chociaż ni w ząb go nie rozumiem. Nie cierpię natomiast niemieckiego.
justysia85 jak mnie tak zapewniasz-to już się nie odczepię od Was:)

A u nas na stole w pokoju stoi talerz a na nim taki smutny i samotny pączek, patrzy się raz na mnie, raz na M. Chyba mu ulżę w tym cierpieniu i go zjem!! :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry