• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Dzięki dziewczyny za miłe przywitanie :) Nie tylko ja lubię długie wieczory :) A ja w przeciwieństwie do Ciebie Gustliczku bardzo lubię brzmienie j. francuskiego chociaż ni w ząb go nie rozumiem. Nie cierpię natomiast niemieckiego.
justysia85 jak mnie tak zapewniasz-to już się nie odczepię od Was:)

NAwet nie próbuj!!!:no::no::no::wściekła/y:

Ja też uwielbiam francuski.
Nawet sama sie próbowalam uczyć ,ale tak to można sie liczb uczyć nawet umiałam do 20 liczyć ,ale zapomniałam.:-p:crazy:

reklama
fakt,nauczycielkę mieliśmy zołzę (skromnie powiedziane)...akcent miała do du....i co drugą lekcję to była pięciominotówka ze słówek:szok:i jej...czytanki...jakies komiksy to były...bleeeeeee....pamiętam jedną...o woźnej....:-D

Dzięki dziewczyny za miłe przywitanie :) Nie tylko ja lubię długie wieczory :) A ja w przeciwieństwie do Ciebie Gustliczku bardzo lubię brzmienie j. francuskiego chociaż ni w ząb go nie rozumiem. Nie cierpię natomiast niemieckiego.
justysia85 jak mnie tak zapewniasz-to już się nie odczepię od Was:)

A u nas na stole w pokoju stoi talerz a na nim taki smutny i samotny pączek, patrzy się raz na mnie, raz na M. Chyba mu ulżę w tym cierpieniu i go zjem!! :)
SMACZNEGO
Bon Appetit!!
!!:-):-):-)

Tralalala czyli pączek był pyszny,:-D:-D:-D
a wiecie ze we Francji, jest Mardi Gras, czyli Tłusty wtorek i Francuzi z tej okazji robią naleśniki na słodko i na słono, w każdej postaci, :sorry:marzą mi się naleśniki w czekoladzie z bitą śmetaną...:rofl2::rofl2::rofl2:.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry