• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

reklama
yyyy...minęło jak miał około roku i spał tylko raz dziennie...siwa po mamusi...moja mama jest bialuteńka...a ja farbuję na ciemny brąz (moje naturanle)

Dziewczyny mam pytanie odnośnie krzesełka do karmienia. Mój Kubek już ładnie siedzi, w leżaczku jeść nie chce i szaleje w trakcie jedzenia, więc pomyślałam że może w krzesełku będzie wygodniej i jemu i mnie. Co o tym sądzicie? Macie może jakieś sprawdzone krzesełka? Jeśli tak proszę o linki :) Ładnie proszę:)

Ja też mam parę siwych włosków, ale wyrywam je sobie. A naturalne mam ciemny braz, wiec sie rzucają w oczy.
Oj to jeszcze sie pomęczę troszkę z tym markowaniem, a jak Adulka? trzyma warte?:rofl2:

tralalala...nie pomogę,bo jeszcze takowego nie zakupiłam...;-)a odcinek...hmmmm,oglądałam lewym okiem...i nie bardzo wiem o co chodziło...jakieś rozdwojenie jaźni czy co???:-)

Gustebaldka...podnosi się jak frankensztajn (czy jak to sie tam pisze:-p)...oczy zamkniete rece przed siebie...i próbuje sie podnieść...to ja ją delikatnie do tyłu,żeby sie połozyła a ta znowu...:eek:

Ostatnia edycja:
czesc Lipcoweczki
Ja na sekundke....

Witam nowe mamuski :-)

JUSTYSIA - Ty mi po glowie chodzisz.... przepraszam, ale nienadorbie wszystkich postow, wiec pls. napisz jak u Ciebie ?? Jak sie czujesz?? I co z Fasolka??

Buziaki dla Wszystkich

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry