reklama

Lipiec 2009

nie martw sie ja tez :tak::-D

a bylam, tu i tam tzn, w sklepie po P w pracy (bo pracuje 10 minut od domu), a pozniej obiadek no i do 23 oblegal kompa. I dopiero sie pojawilam

reklama
Nie no zwariuje, ja chce na Islandie, :-)to u nas mrozy do minus 20, śniegu po pas, ja ostatnio utknęłam w zaspie, a jak chciałam wyjść z samochodu, to nie mogłam drzwi otworzyc, tyle śniegu. Normalnie ta pogoda powariowała chyba. Ja chcę już wiosnę.
A Ty jak w marcu wrócisz, to pewnie już będzie po wszytskim, szczęściar
a:-D:-D

Hehe, ale jak wyjezdzalam z Polski to sie akurta zaczelo (10 stycznia). Samolot zamiast o 6.30 wystartowal o 11, wiec niezle z maluchem czekalismy. Dobrze ze w Norwegi tez byl opozniony...
A co do tego klimatu to latem max 16 stopni i to jest dla nich upal. A no i zapomnialam, ze od czasu sa takie wiatry ze blokuja ruch samochodow osobowych. Tylko autobusy i inne ciezkie moga jezdzic..

No to upiekło Wam się :-) A my tu walczymy ...:no:
Ale wiatrów nie zazdroszczę , no i tego lata..... bo ja to ciepłolubna jestem, najlepiej by mi było w Gracji, albo gdzieś tam
A co tam z tym mieszkaniem, wiesz coś nowego o tym nowym wlaścicielu
?

Nie ciekawego, dzwonilam do sasiadki z dolu. Przyszla wiczorem z meze i powiedzieli, ze dzwonili do starego wlasciecila i ze w niedziele o 20 ma byc. Znajac jego nie bedzie go, bo z nimi juz tak jest. Mowiac po islandzku ekki stressa

Ekki stressa, to znaczy z nimi tak juz jest, czy coś innego?
Ja dziś już chyba wymiękam, oddaję nocną straz, bo jak mnie czeka powtórka z rozrywki, czyli nocka nie za bardzo, to jutro bede nietomna.
Buziaki dla Wszystkich i SPOKOJNEJ NOCKI !!!

Dzięki Nocne mareczki za dotrzymanie towarzystwa, jutro Ranne ptaszki będą miały co nadrabiać :-p:-p
:-p

Ekki stressa - bez strsu..spokojnie

No ja tez mykam, bo p zeszed na dol i mowi ze maly juz sie 3 razy przebudzil..:-D:-D:-D pewnie dlatego ze mnie nie ma w pokoju

Dobrej nocki i milego nadrabiania

reklama
Cześć Kochane :-)
Chyba jestem dzisiaj pierwsza ... znaczy pierwsza z rana bo szalone kobietki okupowały bb do samej nocy :-)
I ja mam do Was pytanko ... Jak Wy potem w dzien funkcjonujecie? Znaczy ile śpicie? :-D

Tralalala1 witaj w naszym szalonym gronie i pisz jak najczęsciej :-D

Smoczek ... szkoda słów bo Jasiek jak go sobie wyciągnie albo wypluje to jest ryk a w nocy to trzeba do niego i po 5 razy wstać żeby mu go dać ... Kiedy nadejdzie moment że sam sobie go znajdzie w łóżeczku?

Francuski .... nie znam go wogole ale też bardzo podoba mi się brzmienie. Jedyny język ktorym się potrafie posługiwać prócz polskiego to angielski. Właśnie będe zaczynać kurs od marca.

Dzisiejsza noc w miare mi mineła ;-) do północy 2 pobudki potem jedna o 2 (ale to mąż już był z pracy to się zajął Jaśkiem) no i następna o 6 i to już na nogi :-D

Czekam na Was !

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry