reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2009

Beatko i jeszcze zapomniałam- u nas była rzadka kupa, nie biegukna, tylko wodnista kupka raz, albo dwa razy dziennie. A jak u Was?

reklama
No i wkoncu ja sie tez pojawiamy. Noc bardzo dobrze. Maly ani razu sie nie obudzi i spalismy do 9. Teraz jest najedzony i bawi sie zabawkami pelazajac po podlodze. Juz 3 razy musiama go odciagac od dekodera. Maly majster juz wie gdzie jest kart i sobie otwiera to wieczko chcac wyciagnac karte..hehe A ja spijam kawke.
A tak na marginesie to my jestesmy wariatki, a wy to co...od 7 tyle stron naprodukowac:eek:

Wszystkiego najlepszego dla Zosi

Ostatnia edycja:
Dziewczyny z biegunkami i gorączkami Wam nie pomogę, bo nie mamy z tym problemu... a jeśli jest temp.37 bez innych objawów to pewnie nawet jej nei zauważamy, bo profilaktycznie nie mierzę temperatury, tylko jak widzę, że cos nie halo, że jest rozpalony to wtedy :tak:

Beatko ja bym poczekała z tym lekiem. Dałabym coś przeciwbolowego i przeciwgorączkowego i zobaczyła reakcję. Jeżeli po lekach przeciwbólowych będzie chętniej jadła, to możliwe, że to zęby :tak: a jak jutro ją wysypie to znaczy, że to trzydniowka. Poczekałabym co będzie dalej. A przy trzydniówce mój Tomi nie miał strasznie wysokiej gorączki (38-39*C mierzone w uchu). Wysypka też była delikatna na brzuscku i pleckach.

DomiK pytałaś o sen maluchów. Mój Adik w dzień śpi zazwyczaj raz, mniej więcej od 11.30 - 14.30... no ale wiadomo, że czasem padnie wcześniej (np. dziś przed chwilką odniosłam go na górę bo był marudny, za przeproszeniem pierdnął i zasnął) i wtedy czasem drzemnie sie popoludniu np. w aucie.
W nocy śpi od godziny 19/20 do 7/8 z jedną pobudką (ostatnio przed 6) na mleko.

Ile to gołąbki juz w piecu siedzą :eek: Chyba będę musiała zobaczyć, o której Wam posta pisałam, że właśnie skończyłam :-D

Aniu u nas dopiero dzis pierwszy raz zrobila troszke wodnistej kupki, mam nadz ze nie bedzie gorzej.
Ada kurcze z tym piciem to masakra mala zaciska usta i nie chce dac ce nic wlozyc, picie z lyzeczki tez nie dziala. nawet tam zajzec nie moge czy to zabki

STO LAT DLA ZOSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I DLA ANTKOWEJ!!!
ANTKOWA WRACAJ NA BB ;-)

A my szybko powiemy co u nas, powiem Wam,ze dzis Kacperek pierwszy raz spał z nami w lozku i bylo super, tak sie cieszylismy z M ze maly z nami zasnal, i kurcze obudzil sie dopiero o 8. W srodku z nami spal jak sie obudzil to byl w szoku :-D:-D:-Dcoż jeszcze u nas juz ok wszyscy zdrowi już,,, ahh ta grypa jelitowa, poza tym mam zamiar wybrac sie dzis na spotkanie klasowe, ale zobaczymy,
KURCZE DZIEWCZYNY ALE PRZEZ NOC NAPRODUKOWALYSCIE!!!!

BEATKO- JA WLEWAM SAMA MALEMU TZN NACISKALAM TAK SMOCZEK JAKOS TAK WBOK I WLATYWALO MALEMU DO DZIOBA, A ON SIE CIESZYL, BO TO TAKIE SMIESZNE UCZUCIE, I TEZ INACZEJ NIE CHCIAL PIC, POWIEM CI ZE U NAS ZACZELO SIE PODOBNIE JAK U CIEBIE I OKAZALO SIE ZE TO GRYPA JELITOWA.
A MOZE TO ROTAWIRUS????
Rotawirusowe zapalenie żołądkowo-jelitowe może przyjmować postać od bezobjawowej przez łagodną do ostrej postaci z objawami [ame="http://pl.wikipedia.org/wiki/Wymioty"]wymiotów[/ame], wodnistej [ame="http://pl.wikipedia.org/wiki/Biegunka"]biegunki[/ame] i słabej gorączki.

Ostatnia edycja:
reklama
I JA sie melduje.
Julek cos sie smarka :wściekła/y:,a do te:wściekła/y:go śpiący:wściekła/y: i marudzi.
Dawałam mu cycka ,a już :no:chce.Pocągnie chwile i ryczy o butelke:-(.
A myślałam,żę jeszcze po cycamy.

Karol chodzi jak czupiradło,chciałam go ściąć ,ale nie:wściekła/y:.Może tacie się DA.

ANIU mi też się marzy kawiarnia.
O restauracji nawet nie myśle.
Jestemz z zawodu kelnerką ,ale jak u siebie nie bede pracowac w tym zawodzie to nigdzie .Przerąbane jest....
A co do przedszkola to wcale nie tak prosto,KAROLA chrzestnego żona chciała otworzyć ,no ,ale nie umiała znaleść lokalu ,bo warunków nie spełniały.Zrezygnowała i założyła prywatną szkołe jezykw obcych.Narazie wychodzi na zero ,no ,ale RZYmu nie zbudowali odrazu.;-)
No,ale jak narazie bedziemy kombinować w kierunku stolarskim;-).

EWO gołąbki wyjdą napewno pyszne.
Ja miałam ochote robić pierogi ruskie ,tydz. temu miały być , a tu sera nie ma w sklepie a dalej mi sie isc nie chce.

Tralalala u mnie też stos prasowania, ale ja Ci nie pomogę .
Bo ja to do GRAJEWA kurierem wysyłam!!:tak:;-):-p
A krzesełko fajne!

MAYLAH ja też mam dość już tej zimy.
Z tej wsi cięzko ku.... wyjechać:wściekła/y:.
Ja za kólko teraz nie wsiadam .

WIECIE CO JA MAM POMYSŁA!!
Musimy cżeściej łobuzować na forum wtedy IWON bedzie WPADAĆ !!!:tak::tak::tak::-p;-)

STOPI no to już wiesz.
CIĘŻKO .....oj..CIĘŻKO..jest...;(((

a wogóle to ANTKOWA TO o NAS zapomniała .
tak jak cała reszta
1oo LAT ,100LAT NIECH ŻYJE NAM ANTKOWA!!

A nasz malutki DMUCHAWCZYK niech rośnie duży zdrowy i okraglutki!!

Ostatnia edycja:
Do góry