agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
poczytalam,poczytalam i lece spac 
NIKUS tez cie pamietam po nazwie
NIKUS tez cie pamietam po nazwie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nikusiu zdjęcia naszych bobasów dajemy na wątku Fotografie naszych słoneczek!:-)a to jeszcze jedna fota a co!

i po maści tak wam wszystko ładnie zeszło?? a co to za maść?? pisałaś, że robiona, ale może pamiętasz co tam w niej było, to może i ja przy okazji bym się lekarza spytałaKtóras tu pisała o naczyniaku , my mieliśmy wizyte w grudniu , dostalismy receptę na robiona maść i naczyniaka już nie mamy , została tylko lekko zaczerwieniona skóra po nim!:-)
Aniu ja też mam nie zaciekawą nockę za sobą, i mała ciężko spała, wstala juz o 5.00 i mój M też przez całą noc się wiercił i zwijał się z bólu, tak go ząb bolał, że poszedł wczoraj szybko do dentysty, i mu zęba tylko zatruła, a na leczenie umówiła go na późniejszy termin, no ale od 23 to taki ból go złapał, żeMiałam dzis ciezka noc, od 2.30 do 4.00 Zośka nie spała. Zasneła o 4tej, ale o 5tej juz stała w łózeczku. W koncu wziełam ja do siebie.
Zaraz ide zrobic sobie sniadanko i kawusię
A za oknem słoneczko!![]()

więc średnio wyspana jestem, 
) zapisałam go i wylogowałam się z forum i poszłam spać, a dziś tak jak zawsze z rana chciałam przejść do swojego ostatniego posta i co??
przenosi mnie do posta z przed poludnia

pierwszy raz mi sie takie cos trafiło
Z tym, ze ja dopiero jem, bo wchodzac do kuchni widok nie zmytych wczoraj naczyń był niezachecajacy, no i zmyłam
Kawusie zrobie po sniadanku
Dzięki!
Tzn mnie moze, aby Zosia nie chorowała.