reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

reklama
Nikuś, ja nie lubię czytać, ja kocham czytać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A co? Ty tez?

Miałam dzis ciezka noc, od 2.30 do 4.00 Zośka nie spała. Zasneła o 4tej, ale o 5tej juz stała w łózeczku. W koncu wziełam ja do siebie. :wściekła/y:

Zaraz ide zrobic sobie sniadanko i kawusię:tak:
A za oknem słoneczko!:-D

Któras tu pisała o naczyniaku , my mieliśmy wizyte w grudniu , dostalismy receptę na robiona maść i naczyniaka już nie mamy , została tylko lekko zaczerwieniona skóra po nim!:-)
i po maści tak wam wszystko ładnie zeszło?? a co to za maść?? pisałaś, że robiona, ale może pamiętasz co tam w niej było, to może i ja przy okazji bym się lekarza spytała

Miałam dzis ciezka noc, od 2.30 do 4.00 Zośka nie spała. Zasneła o 4tej, ale o 5tej juz stała w łózeczku. W koncu wziełam ja do siebie. :wściekła/y:
Zaraz ide zrobic sobie sniadanko i kawusię:tak:
A za oknem słoneczko!:-D
Aniu ja też mam nie zaciekawą nockę za sobą, i mała ciężko spała, wstala juz o 5.00 i mój M też przez całą noc się wiercił i zwijał się z bólu, tak go ząb bolał, że poszedł wczoraj szybko do dentysty, i mu zęba tylko zatruła, a na leczenie umówiła go na późniejszy termin, no ale od 23 to taki ból go złapał, że :szok::szok::szok: więc średnio wyspana jestem,

a tak juz poza tematem to napisałam wczoraj wieczorem posta (dosyć długiego:baffled::baffled:) zapisałam go i wylogowałam się z forum i poszłam spać, a dziś tak jak zawsze z rana chciałam przejść do swojego ostatniego posta i co??:confused::confused: przenosi mnie do posta z przed poludnia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: pierwszy raz mi sie takie cos trafiło

Aniu potowarzyszę ci w porannej kawce, jeżeli mogę oczywiście?? no i czekam z kawką także na Annie22, bo ona też ostatnio na mnie czekała;-);-);-)

a co do słoneczka to u mnie też świeci tylko temp jest okropna :( mamy -6st

Pewnie! Bedziemy sobie piły razem:tak: Z tym, ze ja dopiero jem, bo wchodzac do kuchni widok nie zmytych wczoraj naczyń był niezachecajacy, no i zmyłam:tak: Kawusie zrobie po sniadanku:tak:

Witam sie i ja

Widze ze juz z samego rana produkcja leci :) dzisiaj z wami osiedze bo dan do 17 w pracy:) my juz po sniadanku i zaraz maluszek idzie spac ...cos oczka trze.wogole jakos obudzil sie dziwnie ok 12 w nocy i plakal przez sen ale po 15 min przestal-dalam mu herbatke i bylo ok.teraz maly jeszcze bawi sie nowa zabawka od tatusia-niby od roku ona jest ale moj jako 7 miesieczny tez sie fajnie tym bawi :)...zrobilam tez sobie kawusie :)

reklama
Ja juz tez własnie kawke pije:tak:
Wypije, ubieram sie raz, dwa i biore sie za robótke. Moje dziecko cos dzisiaj marudne, a mnie gardło troche pobolewa. Mam nadzieje, ze nas zadne choróbsko nie dopadnie:no: Tzn mnie moze, aby Zosia nie chorowała.

Do góry