reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

reklama
Moje dziecko zachowuje sie dziś conajmniej dzwnie- nie chce ssać piersi:szok: To jej sie dotad nie zdarzyło. Właśnie była senna i zwykle wtedy chciała ssać, awanture potrafiła mi zrobic, zeby jej dac cyca. A dziś to ja jej wpycham, a ona:no:
Może boli ja jak ssie, no ale gdy masuje jej dziąsła palcem, to nie płacze. Ja juz głupia jestem. Łyzeczką je chętnie. Mam tylko nadzieje, ze to nie choróbsko:wściekła/y:

Mam taki bałagan w domu, ze szok. Ale trudno sie dziwic- karteczki robiłam:sorry2:
Niestety od rana tylko 10szt wyszło i to jeszcze kokardki trzeba przykleić na gorąco, wiec w sumie to jeszcze nawet jednej nie skonczyłam. Eh....

Na spacer dzis nie poszłysmy bo wieje, a mała taka niewyraźna... Trudno. Chyba sobie zrobie cos do jedzonka. A na obiad dzis mam frytki z jajkiem sadzonym:tak:

ta hurtownia to akpol...
no to wcale się nie dziwię, że się cen przestraszyłaś, jest to chyba jedna z najdroższych, o ile nie najdroższa HURTOWNIA dziecięca, i z tego co gadałam z koleżanką z Wrzeszcza to ona robiła zakupy właśnie w takich normalnych sklepach
znowu pada śnieg wrrrrrrrrrrrr :-(

Heloł!
Mam niedowład połowy twarzy:) Jeszcze mi znieczulenie działa a byłam u stomatologa na 9. Normalnie mam uczucie jakby ślina mi wypływała kącikiem ust :-D i miałam problem żeby napić się kawy z kubeczka.
Moje dziecię śpi znowu na dworku od ok. 2 godzin, pogoda zmienna, raz pada śnieg a teraz świeci piękne słonko:)
Wczoraj przespał 4 godziny, ale jak wyjęłam go ze spacerówki to był mokry. Nie wiem sama jak go ubierać teraz.
Ciekawe jak tam Kacper Ady. Wiecie co mnie przeraża szpital i naprawdę podziwiam Adę, że ma tyle siły w sobie. Strasznie mi szkoda Kacperka, bo tyle się maluch wycierpi a te cholerne choróbska nie chcą go puścić. Ja swojego Młodego zaszczepiłam na rota, tak jak wilsonka. Tylko że my zdążyliśmy z podaniem tylko jednej dawki, mam nadzieję że to wystarczy. Na pneumokoki i meningokoki będziemy szczepić Kubę dopiero po 13 m. ż.
Ania nie chciałabym Cię martwić, ale mój Kuba podobnie jak Twoja Zosia rezygnował z cycania, spróbował nowych posiłków i już nie chciał, nawet jak go przetrzymałam i był głodny to i tak nie chciał. A podajesz Zosi łyżeczką swoje mleczko? Może spróbuj to będziesz wiedziała czy chodzi o to.

WITAM!!

U nas zima na całego wieje ,śnieg pada co chwile ,a ja do tego mam nerwa i jakiegoś doła Chyba wezmę się za jakąś sztukę z masy solnej,aby dziecka nie obrywały tylko nie chce mi się sie iśc do sklepu po długie wykałaczki .Bo już dawno sobie coś ubzudrałam,a mąż do 20.00 w pracy więc kwiczeć nie bedzie ,że siedze i lepie.

ANIU TWÓJ DANIEL też ma takie dąsy ??

Julek pospał pól godz. za cholere nie chce dłóżej spać na dworze to samo 30min, i siedzi i paczy.ehhh...

VERCIK- mały ma wszystko nowe i jeszcze zmiana czasu,klimatu więc sie nie dziw ,że tak reaguje.A chłopa kopnij w D... i wtedy ruszy szanowne dupsko !!

Ewo wiesz co z tymi fotelikami nie tak do końca ,nam głowa nie wystaje ,a jest za mały .
Już zapinam go na siłe pasami bo są za krótkie ,albo moje dziecko takie wielkie!!:szok:

WIĘC AGa nie masz słonika ,JULIUSZ miał mies. temu na szczeoieniu prawie 9kg. i 76cm. a ciuchy jak melaszek sa dobre na 86cm.:tak:

Wlasnie sobie spojrzalam na Mama i Ja.
Ten wozek co mi sie podoba kosztuje tyle co na stronie chicco..chyba podjede jutro z tata i kupie..
chicco lite way Wózki >> Spacerowe **********

Weronika daj znać jak będzie się sprawował wózek, bo ja chciałam jakąś spacerówkę kupić i zostawić u mamy, bo nasza za dużo miejsca w bagażniku zajmuje.

reklama
Do góry