A tak mi sie teraz przypomnialo ciekawe co tam u Patry? kiedy wreszcie tego kompa będzie miała...
Wzywana do odpowiedzi odpowiadam!!!
Cześc matki wariatki

Nadal bez kompa, tzn odebralismy go i co i co i co i kurna męzul włączył jakąs gre i znowu ap! i znowu oddany do naprawy

Jeszcze raz i zażądamy nowego lapka
A co tam u nas słychac? A no nic ciekawego. Mały rozrabia. Nawet na chwilę nie można go zostawić samego. Wędruje sobie po całym mieszkaniu a jak wchodzi do swojego pokoju to jest tylko "o, a, e ,o ,ah" strasznie smiesznie to brzmi. Mam nagrany filmik to na dniach go wrzuce. Jest na telefonie męzula więc musze mu go podkraść
Poza tym nadal zębów brak hehe pewnie jeszcze poczekamy. Chociaż ostatnio strasznie się slini, wszystko gryzie (ze złością), no i popłakuje, syropek pomaga więc wiem że to ząbki. Dziąsełka Napuchnięte ma juz hmm kilka miesiecy więc tego nawet nie biore pod uwage

Mleko krowie mu służy, robi super kupki (ach jak macierzystwo zmienia punkt widzenia na takie rzeczy jak kupki, bączki etc).
Tak poza tym to
wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet!!! 
Pamiętajcie że jestesmy najwspanialsze na świecie!
A ja mam rozwaloną prawą dłoń hehe tzn rozciętą. Zmywałam wczoraj no i wkładałam kubek do szafki nad zlewem. A mamy tam szkło. No i dugłam lampke z wina która odbiła mi się od głowy i rozstrzaskała na rece hehe Sierota ze mnie. A boli masakrycznie...Dobrze ze nie pękła na głowie, bo by kolejna blizna po szyciu była
Piszecie o kasie. Ech szkoda gadać. Jak wiecie od 1 marca jestem bezrobotna

Tzn na L4 .. No i jak zwykle mój zakład pracy dał tyłka. Dokumentacje powinni przekazać do ZUSu natychmiast po 33 dniach mojego L4, czyli 10 lutego. Mamy marzec i co? Dokumenty wysłali dopiero w czwartek!!! A zus na przelanie kasy ma 30 dni!!!!! I bede sobie czekała!!
NormAlnie kretyni!!! Zrobili to pewnie specjalnie mendy parszywe

A tak na marginesie ciężko was nadrabiać ..

Więc skupie sie na tym co u nas