dzień dobry lipcu!
śniegu dosypało, mężczyzn mych wyprawiłam na sanki, sama wzięłam długą kąpiel i krótko mówiąc łapie ostatnie godziny lenistwa bo od jutra wracam do rzeczywistości :-) a dziś obiad serwuje mama z okazji urodzinek więc wyżerka przede mną
e_mama czy dobrze doczytałam, spacerek do Sopotu? to my ziomalki jesteśmy kochanieńka, ja mieszkam tuż za Gdańskiem
śniegu dosypało, mężczyzn mych wyprawiłam na sanki, sama wzięłam długą kąpiel i krótko mówiąc łapie ostatnie godziny lenistwa bo od jutra wracam do rzeczywistości :-) a dziś obiad serwuje mama z okazji urodzinek więc wyżerka przede mną

e_mama czy dobrze doczytałam, spacerek do Sopotu? to my ziomalki jesteśmy kochanieńka, ja mieszkam tuż za Gdańskiem
Dziękujemy:-)
Najśmieszniejsze jest to, że przecież jestem raczej doświadczoną mamą i powinnam wiedziec czy to ruchy czy nie bo przecież już to przeżyłam
Wiem ze liste juz zrobilas kochana i nie chcialabym za bardzo mieszac ale moze zamiast w kolejnosci alfabetycznej lepiej byloby zrobic ja wg daty ktora pierwsza itd? W ten sposob bedzie chyba bardzie czytelna. Zdecydujcie same.
. 
biorę poprawkę o tydzień więc powinno być oki