• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2009

Impresja wiosenna ja do spania przyjmuję taką samą pozycję:-D Niby nie na brzuchu ale też niezypełnie na boku:baffled: To jest moja zmora, bo ja umiem tylko na brzuchu:-(:-(:-( w innej pozycji strasznie się męczę:-(
Rany, teraz sobie przypomniałam jak to się okropnie spało pod koniec ciąży:wściekła/y: Obrót z jednego boku na drugi zajmował wieki:szok::-D

Tak dyskutujecie, który z terminów jest najbardziej wiarygodny:sorry2: Przecież i tak nigdy nic nie wiadomo:sorry2::-D

reklama
Kasia będziesz zostawać po godzinach?? Teoretycznie nie mają prawa Cię zmusić, ale w praktyce wiadomo różnie bywa. Ja to się cieszę, że mam taką prace, że do 15 i koniec.

Impresja ja teraz przeważnie śpię na boku, ale zdarza mi się, że nie mogę się ułożyć i zasypiam na brzuchu. Wydaje mi się, że póki jest nam wygodnie to można. Przed ciążą z małą uwielbiałam spać na brzuchu i w ciąży spałam tak ile się dało.

Robaczek mąż ma rację, codziennie do sklepu i z powrotem;-). Na pewno wyjdzie Ci to na zdrowie. U mnie z tym ruchem też różnie bywa. Do przestanku mam 2 min. Teraz to chociaż na sanki z małą wyjdę, ale jak była deszczowa pogoda to siedziałyśmy w domu.

Cieszę się dziewczyny, ze lista się podoba :-).

Jeśli chodzi o spanie, to ja też zasypiam tak niby na boczku niby na brzuchu. Ogólnie strasznie się wiercę, raz jest mi duszno i otwieram okna, za chwilę robi mi się zimno i je zamykam. A to chyba nie będzie coraz lepiej, tylko coraz gorzej ;-).

ImpresjaWiosenna, jak po Twojej wizycie?

Ja się dziś wkurzyłam. Miałam wejść o 11-tej, weszłam jakoś 20 min po 11-tej. Okazało się, ze moja kartoteka gdzieś się zapodziała, więc szukanie jej zajęło kolejne 10 minut. Oczywiście i tak się nie znalazła i założono mi duplikat :angry:. Potem w końcu doszło do badania. Okazało się, że mam stan zapalny i w sumie na tym ta wizyta się zakończyła. Pani dr przepisała jakieś globulki i kazała przyjść na kontrolę za 2 tyg. Dzidzi dziś na USG nie zobaczyłam :-(. No ale jutro USG genetyczne :-) Mam nadzieję, ze wizyta przebiegnie lepiej. Hmmm, przepraszam, ze w sumie piszę o wizycie na tym wątku a nie na wątku do tego przeznaczonym, ale i tak w sumie niczego nowego się nie dowiedziałam. Jutrzejszą wizytę opiszę już na odpowiednim wątku.

Hej dziewczyny
O rany wróciliśmy ze Słupska od teściów tam -16 na termometrze brrr... na szczęście tu cieplej. Nawet nie próbuję się teraz przebić przez to co napisałyście od soboty( 12 stron!!!), wieczorkiem jak już ogarnę pranie, sprzątanie i pizzę którą zaraz zaczynam robić, przysiądę sobie i poczytam, więc witam się i na razie zmykam ;-)

MamusiuM to nieciekawa wizyta była. Czekam na Twoje wrażenia jutro. U mojej ginki obsuwa to standard. Jeszcze mi się nie udało o czasie wejść:dry:.

Witam wszystkie Lipcóweczki :-) Nie było mnie tu długo, długo, więc pewnie mnie już nawet nie pamiętacie :sorry2: Nie miałam ostatnio dostępu do komputera, więc mam nadzieję, że jakoś mnie to usprawiedliwia :sorry2: W ogóle nie orientuję się, co tam u Was... Przepraszam i obiecuję poprawę... Już zabieram się za nadrabianie zaległości... ;-)

reklama
witam dziewczynki.
ja slyszalam ze jest taka specjalna poduszka ulatwiajaca spanie kobietom w ciazy a pozniej pomaga w czasie karmienia piersia.

...no właśnie - widziałam takie podłużne poduchy na allegro - i zastanawiam się czy sobie nie sprawić - tylko troche kosztują niestety (ponad 100zł + poszewki po 30zł ). Któras z was może ma juz coś takiego i mogłaby sie podzielic opinią czy warto tyle wydać???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry