reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipiec 2009

Oto tort dinozałl :-D

Załączniki

• DSC09133.jpg
    DSC09133.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Smakowicie wygląda :tak:

Wiecie takiego jak ja mam pecha a zarazem szczęście to szok normalnie. W niedzie zgubiłam klucze od klatki, mieszkania, od domu moich rodziców i piwnicy. A dopiero dzisiaj to stwierdziłam, że ich nie mam, były sąsiednim bloku, wisiały na klatce, tamtego dnia tam byliśmy i wsiadaliśmy do kolegi do auta, Mała wyciągnęła je z torby i chodziła koło samochodu i musiała je wrzucić pod auto, albo sama nie wiem. Ale dałabym sobie rękę odciąć że tam ich nie ma

HEJKA!!!
ile razy bede sie nastawiać co??!!:eek::rofl2:

Tort fajny EWO !
i super ,że bez gipsu.

A mnie KAROL zaczyna w k...., a do tego co pół godz. woła jesc:szok::szok::szok::szok:,jakiegos tasiemca ma od wczoraj,to nie mozliwe.:no::no::no::szok::szok:
Jak nic dniami nie je ,tak teraz SZOK !!!:szok::szok::szok::szok:

AGA dawaj foty w blond pasemkach !:-)

Mi sie kapusta gotuje bede roboc wieksza ilosc krokiecikow ,zazwyczaj robie wieksza ilosć!;-);-);-)

U nas ciepło ,teraz składam pranie.Jula chyba nie dospał bo chodzi marudzi i sie przewraca.:wściekła/y:

J kurtki nie musze kupwywać JUlek ma chyba z 10 kombinezonow,Karolowi kuilam teraz taka eko skóre gruba podbitka ,a druga kolezanka prawie nowa w ciuchACH ZA 13ZŁ kupiła w skubie duuu .Tylko spodnie na sanki ,to kazalam jej w lumpie tam u nich popatrzec bo maja tanio.
Takze tylko buty i czaka Karolowi .
No i TOMEK juz drugi rok kupuje ,nie mam sił do niego !
Zrobie tak jak on mnie,wezme go i mu kupie.

Justysia będziesz się tyle razy nastawiać aż zapamiętasz :-D:-D że na Ciebie to my lubimy patrzeć :tak: :rofl2::rofl2::rofl2:

HA HAA HAAA....ale sie uśmiałam.
To :no::no::no::no:mozliwe ,że ktoś lubi !:-p;-):-D

Bym poszla jeszcze ze szkrabami na dwor ,ale sama nie wiem o 18.00 moj film leci .

Karol je dżem ze słoika:szok::szok::szok::szok::rofl2::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:.
Chyba naprawde tasiemiec.:tak::tak::tak::tak:;-)

EDIT:
A JUlek razem z nim ,a jak mu nie daje to sie drze ,a KAROL''jula czemu obuzujesz'':-D.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry