reklama
Basienka26_2009
Fanka BB :)
super Ewa, az tez bym zrobila jakis tort i sie pobawila ale nie mam dla kogo:-(
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Torcik cudny!
I jaki fajny gips

Smakowicie wygląda 
Wiecie takiego jak ja mam pecha a zarazem szczęście to szok normalnie. W niedzie zgubiłam klucze od klatki, mieszkania, od domu moich rodziców i piwnicy. A dopiero dzisiaj to stwierdziłam, że ich nie mam, były sąsiednim bloku, wisiały na klatce, tamtego dnia tam byliśmy i wsiadaliśmy do kolegi do auta, Mała wyciągnęła je z torby i chodziła koło samochodu i musiała je wrzucić pod auto, albo sama nie wiem. Ale dałabym sobie rękę odciąć że tam ich nie ma

Wiecie takiego jak ja mam pecha a zarazem szczęście to szok normalnie. W niedzie zgubiłam klucze od klatki, mieszkania, od domu moich rodziców i piwnicy. A dopiero dzisiaj to stwierdziłam, że ich nie mam, były sąsiednim bloku, wisiały na klatce, tamtego dnia tam byliśmy i wsiadaliśmy do kolegi do auta, Mała wyciągnęła je z torby i chodziła koło samochodu i musiała je wrzucić pod auto, albo sama nie wiem. Ale dałabym sobie rękę odciąć że tam ich nie ma
justysia85
HEJKA!!!
ile razy bede sie nastawiać co??!!

Tort fajny EWO !
i super ,że bez gipsu.
A mnie KAROL zaczyna w k...., a do tego co pół godz. woła jesc

,jakiegos tasiemca ma od wczoraj,to nie mozliwe.

Jak nic dniami nie je ,tak teraz SZOK !!!

AGA dawaj foty w blond pasemkach !:-)
Mi sie kapusta gotuje bede roboc wieksza ilosc krokiecikow ,zazwyczaj robie wieksza ilosć!;-);-);-)
U nas ciepło ,teraz składam pranie.Jula chyba nie dospał bo chodzi marudzi i sie przewraca.
J kurtki nie musze kupwywać JUlek ma chyba z 10 kombinezonow,Karolowi kuilam teraz taka eko skóre gruba podbitka ,a druga kolezanka prawie nowa w ciuchACH ZA 13ZŁ kupiła w skubie duuu .Tylko spodnie na sanki ,to kazalam jej w lumpie tam u nich popatrzec bo maja tanio.
Takze tylko buty i czaka Karolowi .
No i TOMEK juz drugi rok kupuje ,nie mam sił do niego !
Zrobie tak jak on mnie,wezme go i mu kupie.
ile razy bede sie nastawiać co??!!

Tort fajny EWO !
i super ,że bez gipsu.
A mnie KAROL zaczyna w k...., a do tego co pół godz. woła jesc

Jak nic dniami nie je ,tak teraz SZOK !!!

AGA dawaj foty w blond pasemkach !:-)
Mi sie kapusta gotuje bede roboc wieksza ilosc krokiecikow ,zazwyczaj robie wieksza ilosć!;-);-);-)
U nas ciepło ,teraz składam pranie.Jula chyba nie dospał bo chodzi marudzi i sie przewraca.

J kurtki nie musze kupwywać JUlek ma chyba z 10 kombinezonow,Karolowi kuilam teraz taka eko skóre gruba podbitka ,a druga kolezanka prawie nowa w ciuchACH ZA 13ZŁ kupiła w skubie duuu .Tylko spodnie na sanki ,to kazalam jej w lumpie tam u nich popatrzec bo maja tanio.
Takze tylko buty i czaka Karolowi .
No i TOMEK juz drugi rok kupuje ,nie mam sił do niego !
Zrobie tak jak on mnie,wezme go i mu kupie.
justysia85
Justysia będziesz się tyle razy nastawiać aż zapamiętaszże na Ciebie to my lubimy patrzeć
![]()
![]()
HA HAA HAAA....ale sie uśmiałam.
To

Bym poszla jeszcze ze szkrabami na dwor ,ale sama nie wiem o 18.00 moj film leci .
Karol je dżem ze słoika

Chyba naprawde tasiemiec.

EDIT:
A JUlek razem z nim ,a jak mu nie daje to sie drze ,a KAROL''jula czemu obuzujesz''

Ostatnia edycja:
justysia85
Justysia a jaki film oglądasz?
PIERWSZA MILOSC' na polsacie .
a chyba pujde na godz. odrazu pranie zbiore i buraka kupie na barszcz.
Puki ciepło trzeba skożystać.
reklama