dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Ło matko jedyna!!!!!

Lasencje! Czytałam Was wczoraj od rana(rzecz jasna- z przerwami) i dzisiaj dopiero skończyłam- masakra!
Ewa- rozwaliłaś mnie tym zdaniem:Sory, że mało piszę, ale ostatnio więcej sprzątam

U mnie nic nowego-nadal czekam, sprzątam, układam, prasuję. Teść mi karnisz wreszcie zamontował i firaneczkę sobie powiesiłam
A jesli chodzi o samochód- my mamy toyotę avensis combi. Moim zdaniem jest super, ma bardzo duży bagażnik. Mamy rocznik 2003, kupilismy używany i jeszcze nic się nie zepsuło.
Hmmm i to by było na tyle chyba. Idę pranko rozwiesić.
Buziaki!

Lasencje! Czytałam Was wczoraj od rana(rzecz jasna- z przerwami) i dzisiaj dopiero skończyłam- masakra!Ewa- rozwaliłaś mnie tym zdaniem:Sory, że mało piszę, ale ostatnio więcej sprzątam

U mnie nic nowego-nadal czekam, sprzątam, układam, prasuję. Teść mi karnisz wreszcie zamontował i firaneczkę sobie powiesiłam

A jesli chodzi o samochód- my mamy toyotę avensis combi. Moim zdaniem jest super, ma bardzo duży bagażnik. Mamy rocznik 2003, kupilismy używany i jeszcze nic się nie zepsuło.
Hmmm i to by było na tyle chyba. Idę pranko rozwiesić.
Buziaki!

(Od poniedziałku wypiłam 3 butle 5 litrowej wody..) . Siedzieli do 1
Ja pobudka o 3 do łosia a od 6 na nogach 
Ale ja chce wazyć 56 bo ważyłąm już nawet 55.. To było w czasie ciąży, kiedy w ciągu miesiąca straciłam 5 kg...