reklama

Lipiec 2009

Ło matko jedyna!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: Lasencje! Czytałam Was wczoraj od rana(rzecz jasna- z przerwami) i dzisiaj dopiero skończyłam- masakra!

Ewa- rozwaliłaś mnie tym zdaniem:Sory, że mało piszę, ale ostatnio więcej sprzątam:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

U mnie nic nowego-nadal czekam, sprzątam, układam, prasuję. Teść mi karnisz wreszcie zamontował i firaneczkę sobie powiesiłam:tak:

A jesli chodzi o samochód- my mamy toyotę avensis combi. Moim zdaniem jest super, ma bardzo duży bagażnik. Mamy rocznik 2003, kupilismy używany i jeszcze nic się nie zepsuło.

Hmmm i to by było na tyle chyba. Idę pranko rozwiesić.
Buziaki!

reklama
Aniu - Rozbawiłam? a pisałam całkiem poważnie :-)

Ehhh... jakiś ten tydzień mam kiepski. Nie wiem czy to przez @ czy przez nieustającą zimę... czy przez to, że znów mam jakiś katar i gardło mnie boli... wkurzam się o byle co... normalnie zaliczyłam dzisiaj już dwie herbatki z melisą... i dalej mnie nosi!!! Jak mi sie kto nasunie to przywalę :wściekła/y:

Wybieram właśnie zdjęcia do wywołania z ostatnich 3 lat :szok: Wybrałam 200 zdjęć i nie wiem czy wszystkie drukować, czy jeszcze raz selekcje zrobić. Gdzie wy wywołujecie zdjęcia? szukacie w internecie gdzie najtaniej czy jednak cena ma wpływ na jakość i lepiej zrobić odbitki w Empiku czy innej "renomowanej" firmie?

Ewa85 ja zazwyczaj wywołuję w Rossmannie lub Schleckerze bo mają często ciekawe promocje :-)
ja mam ponad 1000zdjęć do wywołania.. i to same Adasiowe.. od urodzenia aż do jego roczku..

Witam laseczki :)
Wczoraj bylismy na koncercie i bylo SUPER!!!
wrocilismy ok 3 w nocy...potem rano o 8 juz na nogach bo przeciez synus wstal :O
jestem niedospana ale coz ;) raz na jakis czas mozna poszalec;)

Aga fajnie że się wybawiłaś :)

Ewcia, ja zawsze odkąd pamietam w rossmannie wywołuję, nigdy mi się nie zdarzyła z nimi żadna wpadka, a cena przyzwoita. Przeważnie zbieram po ok 300-400 zdjęć i wtedy daję, to jeszcze rabat dostaje za taką ilość. W ciągu roku wywołaliśmy prawie 1000 zdjęć Julki od urodzenia do roczku :O

No ja włąśnie chcę uniknąć wywoływania 1000 zdjęć, bo potem ciężko to ogranąć, po to mam komputer i telewizor, żeby sobie właczyc pokaz slajdów i obejrzeć wszystkie... a chciałam wybrać te najciekawsze, na których coś się dzieje - no i z 3 lat mam 200 sztuk, to tak do 10-tych urodzin Tomka uzbiera się jeszcze ponad 600. Jak dla mnie i tak za dużo :-D :-D :-D

a ja jestem maniaczką fotografowania, więc Adaś ma fulll fotek :-) więc dla mnie to był problem z wyborem zdjęć :-D :-D
cud i tak, że w te ok.1000 na razie sie zmieściło :P

dzisiaj mieliśmy małą imprezkę urodzinową babci :-) jutro ciąg dalszy gości..
wczoraj był M. działo się działo :-D do tego pogadaliśmy sobie, więc jest lepiej..
zobaczymy na jak długo...

Agnieszka na jakim koncercie byliście? czyim? bo nie doczytałam chyba...

mam dzisiaj cin cin lemonkowe mam ktoś ochotę? :-D
ew. carlsbergiem mogę polać :P

HEJKA .
JA TAK NA SZYBKO PRZYJECHAL KUZYN WIEC DRINkujemy w miare moich mozliwosci,jeszcze musze miejsce na vermutha zostawic.

Byłam dzis u mamy ,sobie pokój odpindzowala,ze nie pogadasz:-).

KAmilo nie nic nie przegapilas ,nie mam sukienki takiej wyjsciowej ,jak trzeba gdzies wyjsc to problem.
Moze nie mam bo nigdzie nie wychodzimy.
Wylicytowalam wzór kiecki z bon prixa ,bym musiła dać 109zl,a dalam niecale 30zl.
BM600 B.P.C ŚLICZNA SUKIENKA 44 (1451778454) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
mam jeszcze chrapkę na tą
CC821 B.P.C PIĘKNA SUKIENKA 44 (1455206401) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
ale nie wiem czy się uda.
W czerwcu mamy wesele ,a na WIELKANOC ponoc chrzest ma byc ,a ja chrzestna wiec sie przydadza.

My mamy mondeo kombi,używane ,sprowadzone i bez awaryjne odpukac.
Jestem bardzo zadowolona no i najważniejsze bardzo pojemne,taki mini autobus.
Teraz jakbysmy kupywali to jeszcze wieksze,chcielismy lagune kombi ,ale brak funduszy bylo,a nie chcieliśmy sie zadłużać.

wystarczy ,że motor sprzedaliśmy i auto.

Gosieczku ,tak budujemy sie ,a raczej jest to dobudowa 130m kwad.
Fundament wpełni zrobiony ,jestesmy na etapie załatwiania kredytu i na wiosne lecim na szczecin.;-)
WIEC ROBOTY KUPE ,jakbyś sie nudziła i była stęskniona za cementem to zapraszam:tak:;-):-D.

AGA ja z basenem bym jeszcze zaczekała,my tez nigdzie jeszcze nie idziemy bo katary.
Zaczekamy miesiac jeszcze zobaczymy jak zdrówko będzie dokazywać.
Jutro myslalam ,zeby jechac na kulki z dzieciakami,ale jeszcze nie wiem jak mąż .:crazy:

KAMILO juz mie cos z ta energia licho,i to bardzo mam płaczliwe dni i wszystko mnie wkurza,a najgorsze ,ze dziecia i M sie obrywa.:angry::angry::angry:
nie nawadze siebie za to!!!!:angry::angry::angry::angry:

,EWO ,a nad każdym morzem wieje .
Tak mi sie wydawało do tej pory.:eek::tak:
My tez mamy mnóstwo fotek i tylko 100 wywolanych KArola nawet niew wywoływałam.
Jego zdjec nie idzie,byly zgrywane na nagrywarke dvd bo jeszcze kompa nie mielismy i w tym systemie sa nagrane i nie idzie nawet obrazu wydrkuowac.
Wiecie,czy to mozna zmienic.
Pytałam sie kuzyna i mówi ,że nie idzie przegrac tak zeby mozna wywolac.

Ewuś ja wysyłałam przez net do tesco ,zaznaczasz punkt odbioru i jedziesz po nie.
Maja dużo promocji i jakość super.
Tez musze sie za nie wziasc miałam w grudniu to zrobić ,ale brak kasy bylo.

proszę....:)
http://foto.tesco.pl/

Ostatnia edycja:
Hej
Zaniedbałam Was na chwilę....
Wczoraj miałam pupiaty dzień;-) Rano w pracy, tam szał bo wszystko na szybko. Potem pojechałam do gina i do laboratorium z próbkami bo jakiś problemik się pojawił nam u klaczy... No cóż trzeba szukać przyczyn.

poczytałam ale już dawno i niewiele pamiętam. Ale za to widzę, że dziś znowu drinkujecie- hmmm chyba naprawdę będzie BB_AA:-D:tak:

Karolina już śpi a ja kolejny raz gapię sie na "Dom nad jeziorem". No i z nowości to ząb mnie boli i po niedzieli chyba trzeba będzie się wybrać do jakiejś stomatologii. Znowu kaska pójdzie- ychh.

Nie narzekam więc bardziej tylko czekam na dzisiejszy rozwój akcji;-)

reklama
hej matki wariatki!
Jestem padnięta koszmaarrnieeeeeeeeeeee
Wczoraj przyszedł do nas brat z kumplem. Chłopy pykali w pokera (mają tą walizeczkę specjalną do gry) i oczywiscie piwkowali. Ja raczyłam się wodą mineralną :cool2: (Od poniedziałku wypiłam 3 butle 5 litrowej wody..) . Siedzieli do 1 :confused2: Ja pobudka o 3 do łosia a od 6 na nogach :eek: Znowu wyglądam jak zoooooooombiiiiiiiiiii

No a ja wczoraj wieczorem zrobiłam 2 prania, upiekłam zebrę dukanową i chlebek. Chlebek zbytnio nie wyrósł , a ciasto jakieś takie maziate.. Może za drugim razem wyjdzie lepiej :sorry:

Gabiazku mam nadzieję że dzisiaj będzie mniej pupiato :tak::-)

Ewcia ja fotki wywołuje w Auchan. Ale wysyłam przez internet bo taniej. Jak wrzucasz zdjęcia w sklepie (bo samodzielnie wrzuca się im do kompa i robi ewentualne poprawki) to np za 10x15 płacisz bodajże 48gr a przez neta 28gr...

Hipermarket Auchan �ory - Auchan Polska zapoznaj si� z naszym sklepem w �orach
Ostatnio wywoływałam 51 zdjęc i zapłaciłam nieco ponad dyszkę. No i potrzebowałam zdjęć 20x30 i za jedno było 2,99. Na jakość fotek nie narzekam. Zdjęcia odbieram na drugi dzień. Plus taki że na spokojnie, w domku przy kawcę,mogę poprawić fotki na tyle aby spełniały wymogi Auchana. Na kompa ściąga się ich specjalny program. A w Gliwicach Auchan macie :tak:

No, ale nie pomyslałam o wspominanym Rossmanie, a też do mam w mieście. Ale patrząc na cennik jest drożej.

Rossmann | Cennik usług

Rossmann | Cennik usług

Justysia sukienki szałowe :tak: Ja jak schudnę to poszukam jakiejś ekstra bo w czerwcu na weselicho :-D A wg testu dukana w czerwcu powinnam wazyć 56 kg a wg niego moja optymalna waga to 58 kg :rofl2: Ale ja chce wazyć 56 bo ważyłąm już nawet 55.. To było w czasie ciąży, kiedy w ciągu miesiąca straciłam 5 kg... :confused2:
I powiem wam dziołszki że czuje efekty diety bo musiałam zapiąć pasek o jedną dziurkę wcześniej :-D:-D Wagi nie mam i to najgorszy minus.. Mama mi miałą z roboty przynieść i zapomniała :confused2: Bee miałą jutro popołudniu ech..

W ogóle dziisaj mamy iść do teściów :eek: 2 tygodnie się z nimi nie widziałam. Od czasu jak się pokłociłam z teściówką. No ale pójdę (korona mi nie spadnie) ale odzywac się będę tyle co muszę. Czyli powiem tylko cześć :-D A jak zapytają co się nie odzywam to powiem "ostatnio 2 razy naskoczyliście na mnie bez powodu i upieraliście się że to moja wina. Teraz wolę być przezorna i nie dawać wam powodu do atakowania mojej osoby". Oczywiście w tym momencie teściowa się oburzy i powie że przeciez to nie prawda, że dałam taki powód, ble ble ble . Na co ja odpowiem " No i widzi mama? I znowu zaczynasz" :-D I się juz nie odezwę ;-)

miłego niedzielowania!!!! I buziaki!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry