reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Aniu u nas w Gliwicach można starać się o dofinansowanie z PUP na kierunki

Ehh... a mojego wybranego kierunku nikt nie chce mi sfinansować :-( :-)

reklama
Ewcia- gratuluje decyzji!!!! super:-) Chyba żadna z Dziewczyn nie ma wątpliwości czy Ty dasz radę:tak:No pewnie, że tak.

A powiedz Ewcia, jakie warunki trzeba spełnić, żeby skorzystać z tego dofinansowania? Trzeba być zarejestrowanym w PUP w Gliwicach? Kurcze, bardzo fajne kierunki.... Ch ętnie bym się wybrała.

Aniu- a Tobie zazdroszczę teścia:-) Fajnie, że masz teraz na końcówce pomoc. I zobaczysz szybko zleci i niedługo będziesz miała wszystko za sobą i ułożysz wszystko po swojemu:tak:

Patra- to objawy macie takie jak u nas. U nas to ewidentnie zęby. Ale zaczęło się od kataru i kaszlu. I też wyglądało na choróbsko. Życzę Wam żeby jednak zęby...

No faktycznie fajne kierunki, chociaż mnie by nie interesował konkretnie żaden właściwie wszystkie już mam w ramach mojego wykształcenia:tak:No poza zarządzaniem oświatą. Bo ja jestem pedagog specjalny terapeuta. Chetniej zrobiłabym sobie cos, co by mi dawało jakieś dodatkowe uprawnienia.

A tescia naprawde mam fajnego. Szkoda tylko, ze jakos tak z Zosia kiepsko mu sie bawi.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny! Witam się już z nowej chaty. Ale żeście naprodukowały, nie sposób odpisać każdej. Jak trochę ogarnę forum to się odezwę! Buziaki dla wszystkich!

Olcia kryteria są takie
Powiatowy Urząd Pracy w Gliwicach i w Zabrzu oraz Gliwicka Wyższa Szkoła Przedsiębiorczości zapraszają osoby:

• bezrobotne, poszukujące pracy
  • pracujące powyżej 45 roku życia i chcące się przekwalifikować

i ja się odzywam dzisiejszego dnia,
mała już śpi więc mam czas,

Ewa gratuluję decyzji o studiach :-)
tralalala gratuluję w końcu wykończenia nowego lokum :-)
Dmuchawcu już niedługo ci zostało, więc nim się obejrzysz to już będziesz miała drugie dziecie przy sobie i będziecie razem z mężem cieszyć się opieką nad maluszkami i robić wszystko po swojemu :-)

Kamlotka -25 :szok::szok::szok: u mnie było "tylko" -19 rano a teraz jest -13 więc pewnie jutro mróz też nie odpuści:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja już mam dośc tej zimy i chce wiosnę !!!!!!!!!!!!!

Dokładnie Adudzku, ja też mam dosyć zimy, ta pogoda strasznie mnie przygnębia :cool: No a mróz niezle dowalił dzisiaj u mnie:sorry:
Moja Mała też śpi

---------------------------
Właśnie biszkopt piekę do milky way'a. Znając życie i tak mi nie wyjdzie :no:

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Dziewczyny!

A Wy gdzie? Na spacerkach? U mnie znowo słonko ślicznie świeci, ale z Młej kaszlem to nici z dworu, no i sama nie wiem czy z nią iść do lekarza? Bo często nie kaszle, no i pewnie dostaniemy syropy nie inne niż mam w domu

Odmeldować tu się po kolei

==============================
To dopiero 10, a moję Dziecię już śpi, nie wiem jak do wieczora wytrzyma, poszła tak szybko bo obudziła się po 6, a tak to potrafi nawet o 13 iść na drzemkę

Ostatnia edycja:
Do góry