Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pranie w domu słabo schnie, nie ma to jak suszyć na dworze, na wiaterku. No ale do tego jeszcze daleko.
Tomkowi też nowego nie kupuję, bo z zeszłego roku ma teraz idealny
Na razie dokupiłam rajstopki (bo schodzone, po ostatniej zimie) - w Biedronce po 9zł całkiem fajne. Oczywiście dla chłopców wybór żaden, a dla dziewczynek od groma
i kupiłam czapeczki takie przejściowe, bo zimowe mają z zeszłego roku

Musze teraz obadać np. w LeroyMerlin jakiś nieduży zestaw naklejek związanych z kosmosem, żeby koło tego księżyca przykleić.
W domu też raz w majty. Teraz nawet z nocy ma pełną pieluchę a już myślałam jeden moment żeby może nie zakładać bo codziennie budziła się z suchą, ale teraz to już jak na razie niemożliwe. Tragedia. Oczywiście wie że robi, nawet mówi że idzie się przebierać czy myć bo ma pisiu (mówi tak na siku i kupę). 

Ja mówię pierwsze słowo, ona nastepne i tak wspolnie mowimy po kolei wierszyki. Nagrałam filmik w wolnej chwili postaram się wrzucić. I wogóle jest jak mamusia wzrokowcem, więc jak tylko ominę jakiś jej ulubiony wierszyk to ona zwraca mi uwagę. 

no ok, przyniosła a ja celowo, I CO GDZIE LEŻAŁO? MAMA NIE LEŻAŁO TYLKO STOIŁO 

Zabawnie odmienia, ale robi to i nas poprawia, mamy z nią ubaw :-)
wy wciąż tutaj
Ten czas tak szybko leci.