Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam się dziś i ja:-):-):-):-) od rana mnie z łóżka zwlekli i nie miałam czasu się przywitać:-):-):-) Ja już się nie odzywam na temat jakiś dolegliwości, bo patrząc teraz na to wszystko to powinnam leżeć plackiem w szpitalu. Ja nie miałam jeszcze dnia od początku ciąży, żeby mnie coś nie bolało ale już też nie narzekam, bo nikt za mnie tego nie przeżyję. Biorę nospę jak już wyrobić nie moge. Czasem no nawet nie wiem jak się położyć, jak zasnąć w jakiej pozycji.

) i zadanie fryzjerskie - obcięcie włosów mojej pociechy. Wyszło mi nawet fajnie - nie za długo i nie za krótko. Mały facecik 
kochane lipcóweczki, od biadolenia boleć nie przestanie a tak na prawdę w tym boleniu to więcej naszego wkręcania się niż rzeczywistego bólu. Mówię to też odnośnie siebie samej, zwłaszcza w pierwszej ciąży podatna byłam na ów panikę a teraz jakoś to po mnie spływa. Pewnie dlatego, że wiem z doświadczenia że nie każde "ała" zwiastuje koniec świata - boli nas tu i ówdzie bo nasze ciała się zmieniają, narządy zmieniają położenie, miednica się rozchodzi, dzidzia rośnie - cała masa skomplikowanych operacji tam wśrodku zachodzi więc nie możemy oczekiwać, że nigdy nie odczujemy żadnych dolegliwości. Zresztą najgorsze przed Nami![]()

Anika pokaż swojej twórczości dzieło:-):-) Leszek Czajka pewnie przy Tobie wsiada![]()
jak zawsze kicha kiedy potrzebuję aparatu.