Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
iwon sorki widze ze pisalas dwa ostatnie jakos zle odbieram wiadomosci w pol macie cos takiego ???? no ale jest jakas stronka internetowa zeby mozna bylo zobaczyc albo kupic przeznet
A na pewno nie prowadzą wysyłek internetowych i szczerze wątpię byś w jakiś inny sposób do nich dotarła. Ale może uda się coś innego podobnego znaleźć.
No i jestem ponownie, muszę się wam przyznać, że ja mojego Tomka nie ubierałam w kreskówki, śpioszki z postaciai z kreskówek, wolałam go w takich dorosłych ciuszkach, miał parę rzeczy z Kubusiem, ale wszystkie były prezentami od znajomych. Teraz jest odwrotnie, bo już sobie sam chce wybierać ubranka i jak widzi w sklepach Kubusia albo Myszkę Miki, to nie ma przeproś trzeba kupić.
Dziewczyny macie jakieś fajne pomysły jak urządzić pokój dziecięcy? Nie chcę zwykłego kompletu mebli dziecięcych, jakieś oryginalne idee?