• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

reklama
Monia ja je kupiłam w Aldi. I szczerze mówiąc tylko tam je widziałam. Bo ani w Ikei ani w żadnym innym markecie się z nimi nie spotkałam.

I to były tylko te 2 pudła. Ale uważam ze to na prawdę niska cena.

iwon sorki widze ze pisalas dwa ostatnie jakos zle odbieram wiadomosci w pol macie cos takiego ???? no ale jest jakas stronka internetowa zeby mozna bylo zobaczyc albo kupic przeznet

No i jestem ponownie, muszę się wam przyznać, że ja mojego Tomka nie ubierałam w kreskówki, śpioszki z postaciai z kreskówek, wolałam go w takich dorosłych ciuszkach, miał parę rzeczy z Kubusiem, ale wszystkie były prezentami od znajomych. Teraz jest odwrotnie, bo już sobie sam chce wybierać ubranka i jak widzi w sklepach Kubusia albo Myszkę Miki, to nie ma przeproś trzeba kupić:tak:.
Dziewczyny macie jakieś fajne pomysły jak urządzić pokój dziecięcy? Nie chcę zwykłego kompletu mebli dziecięcych, jakieś oryginalne idee?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry