Kasiurek1983
Fanka BB :)
Witam czwartkowo :] wyspalam sie jak nikt chyba :] i mały nie dokuczał mamusi bo wczoraj za to w nocy to sie wiercil krecil przez to ze mama sobie kakao bardzo słodkie zrobila !! i sobie synus pouzywał .
a teraz ide jesc snaidanko kotre nieśłubny zorbił :] wiec zjesc musze a pozniej na miasto. Kochaniutki nie rozpisujcie sie za bardzo bo ja to z trudem za wami nadazam :] hihi
miłego dzionka i oby u was nie było tak pochmurno jak u nas na śląsku :]
a teraz ide jesc snaidanko kotre nieśłubny zorbił :] wiec zjesc musze a pozniej na miasto. Kochaniutki nie rozpisujcie sie za bardzo bo ja to z trudem za wami nadazam :] hihi
miłego dzionka i oby u was nie było tak pochmurno jak u nas na śląsku :]
.
Trochę się słabo ostatnio czuję, ale mam nadzieje, że to jakieś przesilenie wiosenne.
Ja się jakoś nie zmobilizowałam sama iść na takie zajęcia, a są tylko w godzinach pracy mojego męża.
Nie mam takiego powera jak goteczka. Tak mi się nie chce tej imprezy, prawie same szewostwo męża, a że ma trzech szefów to kolejne 12 osób na imprezce będzie. Jak tak nie można sobie choć drinka lub winka napić to te imprezki są ciut gorsze jednak
Jeszcze mnie wkurzył mój braciszek, pan młody, zadzwonił że mam zrobić makijaż jego teściówce! Maluję jego przyszłą żonę, co jest zawsze naburmuszona i nie sprawia mi to frajdy, grosza nie biorę bo to w ramach prezentu i od rodziny nigdy nie wezmę, maluję swoją drugą bratową bo ją lubie a ona ma problem z bliznami po trądziku, maluje też swoją mamę z racji oczywistych i czeszę ją też, już nie starczy mi czasu żeby zrobić w okół siebie porządek, a on mi jeszcze dosyła histeryczkę teściową
Jakim prawem pytam?? co ja mam motor w dupie? Brzuch mi zaczyna zwisać do kolan, mam gości których tez muszę obsłużyć, wyszykować swoich facetów, siebie i ku**** pół osiedla? ja na weselu z bólu nie usiedzę! A to wszystko po moich kosztach, bo przecież moimi kosmetykami (nie tanimi dodam) za przysłowiowe Bóg zapłać
Daj palec to Ci go przy łokciu ugryzą. Powiedziałam bratu, że nie zgadzam się na teściową a on do mnie, to tylko ją tak trochę umaluj - kurde nie da się na pół gwizdka!